Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اقدامات معاونت غذا و دارو در راستای رصد و پایش مستمر عرضه و مصرف داروها و تجهیزات پزشکی و تامین دارو قابل تقدیر است.


او بیان کرد: نباید داروهایی مانند بتامتازون و دگزامتازون با توجه به منع مصرف و به دلیل عوارضی که پس از مصرف ایجاد می کنند به صورت روتین جزو اولین و دومین اقلام دارویی تجویز شده در استان باشد و این مسئله حتما باید به صورت جدی پیگیری شود و به پزشکان نیز در این زمینه تذکرات لازم داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرادی گفت: باید پزشکانی که بنابر رای کمیته بررسی نسخ استانی و شهرستان اصول تجویز منطقی دارو را رعایت نمیکنند توجیه شوندسازمان های بیمه گر باید با دانشگاه تعامل و همکاری لازم را داشته باشند تا بتوانیم در پیشبرد اهداف دانشگاه در راستای ارائه خدمات مطلوب بهداشتی درمانی به مردم موفق عمل کنیم.


 رحیمی مدیر تجویز و‌مصرف منطقی دارو معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی  کرمانشاه تعداد اقلام دارویی در نسخ پزشکان استان نسبت به میانگین کشوری و در مقایسه با دانشگاههای تیپ یک بیشتر است که اقدامات لازم به منظور اصلاح این روند در استان باید انجام شود.


او گفت: میانگین اقلام دارویی در نسخ بر حسب رشته فوق تخصصی در نیمه اول سال ۹۸ در پزشکان ارتوپد،قلب و عروق ،ریه و انکولوژی نسبت به میانگین کشوری بیشتر است.


او گفت: میانگین اقلام دارویی در نسخ بر حسب رشته تخصصی در نیمه اول سال ۹۸ پزشکان پوست ، روانپزشکی و داخلی، دندان پزشکی، اورولوژی و زنان و زایمان نسبت به دانشگاههای هم تیپ و نسبت به میانگین کشوری بیشتر است.


او افزود: همچنین تعداد اقلام دارویی در نسخ پزشکان در شهرستانهای کنگاور ،هرسین ، گیلانغرب،سنقر ، اسلام آباد غرب ، پاوه و سرپل از دیگر شهرستانها بیشتر می باشد که باید مداخلات لازم در خصوص اصلاح این عملکرد صورت گیرد.


او افزود: درصد بیماران دریافت کننده داروهای آنتی میکروبیال،تزریقی و کورتیکو استروئید در نسخ پزشکان از سال ۷۶ تا ۹۷ سیر نزولی داشته است.


او گفت: در نسخ پزشکان عمومی استان اشکال تزریقی و داروهای کورتیکو استروئید بیشترین اقلام دارویی را به خود اختصاص می دهد که باید اقدامات لازم در جهت اصلاح آن انجام شود.


گفتنی است گزارش شاخص های دارو در نسخ سرپایی استان ،تصمیم گیری در خصوص مطالبات سال ۹۷ داروخانه ها و مطالبات داروخانه ها از بیمه دی از مباحث مطرح شده در این نشست بود.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی معاون غذا و دارو داروهای کورتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۵۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۹۶ داروی جدید به بازار در ۱۴۰۲

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از راه اندازی ۴۴ خط جدید تولیدی و ورود ۹۶ داروی جدید به بازار دارویی کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش مشرق، دکتر محمد پیکان‌پور اظهار کرد: با رفع عوامل بروکراتیک و تسهیل و سرعت بخشی به امورات تولیدکنندگان داخلی، ۴۴ خط جدید تولیدی و ۹۶ داروی جدید نظیر تراستوزومب امتانسین، سیستئامین، الترومبوپگ، اپرمیلاست، تیوتروپیوم استنشاقی، گوسلکومب، اتوپوزاید تزریقی، ایمیکیمود، ویگاباترین، ایربزارتان، تاکرولیموس تزریقی، لارونیداز، تراستوزومب دروکستکان، روپی واکائین، وینورلبین خوراکی، نیولومب، فولوسترانت، بوپی واکائین، پاپاورین تزریقی، رانیبیزومب و سیتارابین به بازار دارویی کشور عرضه شد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۲۰۰ میلیون دلار از منابع ارزی برای خرید داروهای جدید تولید شده صرفه جویی شده است، گفت: به منظور احصا مشکلات صنعت، طی مدت کوتاهی از حدود دو سوم از شرکت‌های داروسازی اصلی بازدید میدانی شد و اقدامات لازم جهت رفع چالش‌ها در سطح اختیارات سازمان صورت پذیرفت.

به گفته مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو، ۵۶ مولکول جدید نیز طی ۱.۵ سال گذشته و پس از تایید شورای بررسی فهرست رسمی داروهای ایران وارد فهرست شده‌اند که به عنوان نمونه می‌توان به داروهایی نظیر کلادریبین، سیلودوسین، اتزولیزومب، سفتازیدیم-آوی باکتام، ودولیزومب، دورناز آلفا، انسولین رایزودگ و سولیکوا، توپوتکان، انزالوتاماید، پالیویزومب، رگورافینیب، اوزانیمود، فوسکارنت، ایبروتینیب، الاپاریب و اسیمرتینیب اشاره کرد و این در حالیست که در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ داروی جدیدی وارد فهرست داروهای رسمی کشور نشده بود.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، پیکانپور خاطرنشان کرد: با توسعه برون سپاری در برخی از اجراییات سازمان، تسریع قابل ملاحظه ای در روند اقدامات شرکت های دارویی صورت گرفته است که با ایجاد مسیر موازی "بررسی پرونده های ثبت" در خصوص پرونده های مشمول مسیربندی چهار و پنج، زمان انتظار ارزیابی و تایید این پرونده ها به کمتر از یک چهارم مدت قبل، کاهش پیدا کرده و شرکت های دارویی می‌توانند بنا به درخواست خود، از مسیر موازی استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • هشدار درباره مصرف محصولات عرضه شده در فضای مجازی
  • مرگ در کمین مصرف کنندگان دارو‌های تقلبی و قاچاق
  • مردم برای تجویز دارو به عطاری‌ها اعتماد نکنند
  • مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو کاهش یافت
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • کاهش مالیات حقوق گمرکی کالاهای اساسی و دارو به ۱ درصد
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها
  • بازی با جان، تجارت پرسود برخی عطاری‌ها
  • ورود ۹۶ داروی جدید به بازار در ۱۴۰۲