Web Analytics Made Easy - Statcounter

درنگ در سخنان این دو بزرگوار، نشان از دو نوع تفکر نسبت به«حکومت ، جامعه و مردم» را به خوبی نمایان می کند.

هر دو سخنرانی در پایگاه اطلاع رسانی شان آمده و با حفظ امانت و به صورت اختصار چنین است:

حضرت استاد آیت الله جوادی آملی؛

۱- ذخائر کشور و شایستگی و تعهدات مردم را می بیند و ضرورت رسیدگی به مردم را می بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲- از ده سال رانت و اختلاس نمی گذرد و آن را شجاعانه طرح می کند.

۳- در راستای ایفای حقوق مردم، رعایت کرامت مردم را دیده و تصریح می کند که یارانه و بسته معیشتی با کرامت مردم سازگار نیست.

۴- به خطر دشمن و در کمین بودن او را گوشزد می کند.

۵- نه تنها اعتراض عاقلانه و عالمانه مردم را نفی نمی کند بلکه امکانپذیر می داند.

اما در نگاه متفاوتی، آیت الله مصباح یزدی نقطه نظراتش را چنین بیان نموده:

۱- فضای مجازی مسیر غفلت از ولایت فقیه است.

۲-هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که کسی بر آن حکومت کند که مورد قبول امام عصر(عج) باشد.

۳-سختی ها را امتحان خدا دانسته و درنتیجه از مقدّرات به حساب می آید.

۴-مشکلات مالی لازمه جامعه اسلامی است و پیامبر هم آمد مردم با مشکلات فراوان مواجه شدند. آیا می توان رهبری را مقصر دانست؟

۵- تحمل این سختی ها برای ایجاد زمینه برای ظهور امام زمان(عج) است.

۶- مذاکره مخفیانه را احمقانه می داند.

داوری و سپس انتخاب یکی از این دو دیدگاه را در شرایط امروز جامعه اسلامی، به خود شما می سپاریم.

فقط یک سوال:

در مفاد سخنرانی استاد مصباح یزدی، با گذشت از بحث های سیاسی چون فضای مجازی و مذاکره مخفیانه و... (که برخی از آنها در دولت سابق که مورد حمایت شدید آقای مصباح بود اتفاق افتاده) ، این سوال از ذهن می گذرد که؛ بنا بر فرض صحت و تایید قرآن و روایات، نسبت به چنین استناداتی که به دین و پیامبر و امام زمان(عج) شده!( که بررسی آن نوشتار مستقلی را میطلبد) ، چرا باید اینقدر از  دین و پیامبر و امام زمان مایه گذاشته شود ؟!

2727

کد خبر 1337294

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۸۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟

حجت‌الاسلام والمسلین سیدعلی قاضی عسکر -تولیت آستان عبدالعظیم الحسنی(ع)-  با اشاره به حدیثی از رسول گرامی اسلام در مورد اینکه چه کار کنیم تا در این دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم، می‌گوید: یکی از دعاهایی که مردم به آن توجه دارند این است که خدایا به ما خیر دنیا و آخرت عطا کن. پیامبر اکرم(ص) در همین راستا روایتی دارند گه در آن میفرمایند چند چیز است که اگر انسان به آن عمل‌کند به خیر دنیا و آخرت دست پیدا خواهیم کرد.

رسول گرامی اسلام می‌فرمایند «اگر خداوند چهار خصلت را به کسی بدهد خیر دنیا و آخرت را به دست خواهد آورد». اول اینکه خدا به انسان توفیق بدهد که دنبال گناه و معصیت نرود، به تعبیر امروزی‌ها فلان واکسن را باید زد که مریض نشد، تقوا هم به مثابه واکسن انسان را از گناه واکسینه می‌کند. تقوا خیلی برکات دارد، خدا در قرآن می‌گوید انسان باتقوا می‌تواند مسیر درست و غلط را بشناسد.

دومین خصلت داشتن اخلاق نیکو است، به شکلی که انسان در تمام طول زندگی خود بتواند با مهربانی زندگی کند، بداخلاقی نکردن با مردم و درگیر نشدن با دیگران یا همسایه‌آزاری نکردن و مردم آزاری نکردن از مصادیق اخلاق خوب است. پیامبر(ص) همیشه در برخورد با مردم‌ تبسم‌ می‌کردند، امروز جامعه ما بسیار به اخلاق خوب نیاز  دارد، گاها بداخلاقی در جامعه ما به درگیری و قتل می‌انجامد، پس باید بگیریم با مردم‌ و خانواده مهربان باشیم.

سوم‌ین خصلت مربوط به صبوری است، همه‌ی مردم که انسان آگاه نیستن، برخی جهالت دارند و باید در برخورد با آنها صبوری کرد. پیامبر اکرم(ص) در بسیاری از موارد با رفتار ناشایست مردم روبه‌رو بود اما از خدا گلایه یا حتی نفرین نمی‌کرد، بلکه می‌گفت خدایا این انسان‌های جاهل‌ را به‌ راه راست‌ هدایت‌ کنید.

آخرین خصلت داشتن همسر خوب است که انسان را در زندگی یاری دهد و این موضوع بسیار مهم است. روزی فردی به سراغ پیامبر(ص) آمد و گفت «ای رسول خدا همسر من هرگاه من از خانه می‌خواهم بیرون بروم‌ مرا همراهی می‌کند و به خدا می‌سپارد و هرگاه به منزل بازمی‌گردم به استقبال من می‌آید و مرا در همه موضوعات همراهی می‌کند. رسول خدا(ص) به آن مرد تاکید کرد این‌ همسر تو کارگزار خداست و باید قدر او را بدانید». امروز جدای از زنان؛ مردان هم باید همسران خود را همراهی کنند تا یک زندگی شیرین داشته باشند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • این پروژه نماد همبستگی، تقویت دوستی و مایه افتخار دولت ایران و سریلانکا است
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • تاکید امام جمعه کیش بر التزام به حجاب و عفاف و رعایت قوانین کشور
  • هر جا کار به دست مردم سپرده شد موفقیت به دست آمد
  • وعده ایران برای نابودی ظلم جهانی قطعی است
  • چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟
  • حمایت دانشجو معلمان یزدی از سپاه پاسداران
  • تقابل شدید آلمان با آزادی بیان برای حمایت یکجانبه از اسرائیل