Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستورانی گفت: امر مدرسه محوری بدون مشارکت و همراهی خانواده، راه به جایی نخواهد برد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «محمد دستورانی» در اولین جلسه پارلمان اولیای دانش آموزان استان سمنان گفت: بدون تردید ایجاد عدالت آموزشی، تحول در نظام تعلیم و تربیت، افزایش کیفیت در برون دادهای آموزشی و پرورشی دانش‌آموزان و تقویت امر مدرسه محوری بدون مشارکت و همراهی خانواده، راه به جایی نخواهد برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان مدرسه محوری را یکی از مهم ترین راهکارهای آموزش و پرورش برای رهایی از مشکلات موجود و پیش زمینه ورود آموزش و پرورش به نظام آموزشی پیشرفته عنوان کردوگفت: این موضوع  با همکاری و مشارکت خانواده ها در اموری همچون برنامه‌ریزی، همکاری و مشارکت در اجرای برنامه ها و نظارت بر حسن اجرای فرآیندها محقق شده و اولیای دانش آموزان از این طریق می توانند یاران مطمئنی برای مدیران در امر مدرسه محوری باشند.

 

وی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین و زیرنظام‌های آن به نقش محوری انجمن اولیا و مربیان تأکید شده است، اضافه کرد: هر میزان که در تصمیم‌گیری‌ها حضور  اولیا پررنگ تر باشد، توفیقات آموزش و پرورش هم بیشتر خواهد بود.

 

دستورانی هدف از تشکیل پارلمان اولیا که منتخبی از والدین صاحب نظر و متخصص در آن حضور دارند را ایجاد ظرفیت و توانایی بهره گیری از خرد جمعی، هم افزایی افکار و ارایه دیدگاه ها و نقطه نظرات اولیا، تقویت ارتباط خانه و مدرسه و هم سویی روش های تربیتی این دو نهاد اجتماعی و تربیتی در فرآیند خطیر تعلیم و تربیت عنوان کرد و گفت: مشکلات مزمنی در آموزش و پرورش داریم که اگر حل نشود روند پرورش و آموزش را دچار اختلال می کند و پارلمان اولیا به عنوان نیمه پنهان تعلیم و تربیت در حل بخشی از این دغدغه ها کمک حال خواهد بود.

 

«محمد اسقایی» هم در این نشست با بیان اینکه اولیا یک اصل مهم و جدانشدنی از آموزش و پرورش هستند افزود: هفت هزار نفر از والدین دانش آموزان عضو مؤثر انجمن اولیا و مربیان  در یک هزار آموزشگاه استان هستند که به عنوان بزرگ ترین نهاد مدنی در جامعه نقش آفرینی می کنند.

 

رییس اداره انجمن اولیا و مربیان استان سمنان همچنین مشارکت جویی و هم افزایی تربیتی بین خانه و مدرسه را از مهم ترین هدف راه اندازی پارلمان اولیا در استان برشمرد و ابراز امیدواری کرد: با بهره گیری از ظرفیت های بی بدیل اولیای دانش‌آموزان به عنوان بزرگ ترین حامی آموزش و پرورش، شاهد بالندگی و کیفیت بخشی برنامه های آموزشی و پرورشی و رشد و شکوفایی آینده سازان میهن اسلامی باشیم.

 

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: حماسه 9 دی گرامیداشت حماسه 9 دی مسجد 9 دی کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد قرآن کریم نهم دی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۵۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است

به گزارش قدس خراسان، جواد روحانی امروز ۴ اردیبهشت‌ماه، در سمینار اوتیسم با موضوع آشنایی با عوامل تاثیرگذار در اختلال اوتیسم و درمان اختلال آگاهی‌بخشی و بازگویی تجارب زیسته مادران و معلمان‌ که در دانشکده علوم‌تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما در مدارس خود آموزش واحدی برای نوآموزان و دانش‌آموزان اوتیسم نداریم. ده‌ها آموزش برای آن‌ها تعیین شده که با توجه به شرایط و توانمندی هر دانش‌آموز و سطح‌بندی طیف اوتیسم است.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است، عنوان کرد: اولین مدرسه اوتیسم در استان ۱۵ سال پیش با ۳۰ دانش‌آموز شروع به کار کرد. در دو، سه سال گذشته ۲۱۴ دانش‌آموز طیف اوتیسم داشتیم، سال گذشته ۳۲۰ نفر بودند و در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در سامانه ۴۲۵ نفر دانش‌آموز طیف اوتیسم ثبت شده است.

وی افزود: ۱۵ سال پیش یک مدرسه اوتیسم داشتیم که الان به ۱۰ مدرسه رسیده، ۵ مدرسه در مشهد و ۵ مدرسه در نیشابور، تربت جام، تربت حیدریه و سبزوار قرار دارد. در گناباد نیز ۷، ۸ دانش‌آموز شناسایی شدند و برای آن‌ها کلاس تشکیل شده است.

روحانی بیان کرد: بسیاری از خانواده‌ها این اختلال را پنهان می‌کنند و ممکن است مراجعه نکنند. شاید هزاران نفر دیگر هنوز در خانه‌ها هستند. قدم‌های خوبی در استان برای دانش‌آموزان طیف اوتیسم برداشته شده و در محتوای آموزشی پیشگام هستیم. اولین استانی هستیم که مرکز پیش‌دبستانی تخصصی و کودکستان استثنایی برای این گروه داریم.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه مهمترین چالش‌های ما در اختلال طیف اوتیسم پذیرش این دانش‌آموزان و نوآموزان است، تصریح کرد: چالش ما با والدین است که شاید پذیرشد این اختلال را نداشته باشند که بچه را نگه دارند به این امید که بهبود پیدا کنند. والدین و افراد جامعه باید تفاوت‌های فردی را بپذیرند و نگاه خود را تغییر دهند.

وی ادامه داد: نهادهای اجتماعی، نهادهای دولتی و غیر دولتی و شهرداری‌ها باید پارک‌های ویژه‌ای را مناسب‌سازی کنند و بخش سرگرمی برای افراد خانواده بگذارند. مبلمان شهری باید برای این دانش‌آموزان مناسب‌سازی شود. در زمینه ایاب و ذهاب مشکلاتی وجود دارد.

روحانی اضافه کرد: در زمینه محتوای آموزشی نیز هنوز نتوانستیم محتوای آموزشی خاص برای دانش‌آموزان تعریف کنیم و هنوز بر اساس محتواهای کم‌توان ذهنی آموزش می‌دهیم اما همکاران ما با تلاشی که داشتند کتاب‌هایی را تعریف کردند که آموزش تصویری دارد.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد پیشنهاد دادند تفاهم‌نامه‌ای امضا شود و دانشجویان در درس آشنایی با دانش‌آموزان با نیازهای ویژه یا اختلالات رفتاری، بازدیدی از مدارس ما داشته باشند و با طیف اوتیسم آشنا شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود