Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: عضو فراکسیون اصولگرایان ولایی گفت: در خواست برگزاری جلسات ابتدا از طرف ما صورت گرفت و آقای جلیلی به عنوان فردی که در حوزه‌های مختلفی کار می‌کند تحت همان نام دولت در سایه موضوعات مختلف را در این جلسات مورد بررسی قرار می‌دهد.
به گزارش خرداد به نقل از اعتماد آنلاین،دولت سایه، در سایه‌ی غفلت دولت حاکم فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلسه برگزار می‌کند و گروه‌ها و طیف‌های مختلف را به همراهی و همکاری می‌خواند. سعید جلیلی، رئیس «دولت سایه»، با شعار «شهر به شهر دانشگاه به دانشگاه» به شهر‌ها و دانشگاه‌های مختلف کشور سفر می‌کند و در تلاش است قشر دانشگاهیان و فرهیخته را با خود همراه کند. از طرف دیگر به تناسب مشکلات و معضلات روز با اقشار مختلف جلسه برگزار و می‌کوشد نگاه‌ها را به سمت خود جذب کند.

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون اصولگرایان ولایی که در جلسات نمایندگان تیم دولت سایه شرکت دارد، در گفتگویی تاکید می‌کند که این جلسات از ابتدای مجلس دهم به صورت ۲ هفته یک بار برگزار شده است. او می‌گوید جمعی ۲۵ نفره از نمایندگان مخالف دولت در این جلسات حضور دارند. جزئیات جلسات دولت سایه با نمایندگان مجلس را از زبان نماینده تبریز در مجلس در ادامه بخوانید:

جلساتی که در دفتر سعید جلیلی برگزار می‌شود با چه هدفی شکل گرفته است؟

این جلسات نوبه‌ای است. تقریباً هر ۲ هفته یک بار این جلسات را با آقای جلیلی پیرامون موضوعات عمده کشور، طرح‌هایی که باید برای عبور از مشکلات فعلی مطرح شود، برگزار می‌کنیم. یکی از مباحثی که در این جلسات مطرح شده تغییر واحد پول ملی کشور است که دولت در مورد آن در حال دادن آدرس غلط به ملت است. اساساً می‌خواهد از بین رفتن پول ملی را با جایگزین کردن واحد پول جدید انجام دهد. در حالی که وقتی به سابقه تغییر پول ملی کشور‌ها نگاه می‌کنیم، این امر زمانی رخ می‌دهد که حکومت تغییر کند؛ مانند سقوط آلمان که همزمان با آن واحد پول هم تغییر کرد. ما یک بار بعد از تغییر حکومت از قاجاریه به پهلوی پول‌مان تغییر کرده است، اما این موضوع به حدی حائز اهمیت بوده که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ریال را تغییر ندادیم و اجازه ندادیم واحد پول ملی عوض شود. با این حال الان دولت آقای روحانی لایحه تغییر واحد پول ملی و حذف چهار صفر را به مجلس آورده و مجلس هم متاسفانه کلیات آن را تصویب کرده است. این موضوع از موضوعات اولویت‌داری است که در جلسات با آقای جلیلی مطرح می‌شود.

نمایندگان درخواست تشکیل جلسه با جلیلی داشتند یا از طرف جلیلی این دعوت صورت گرفته است؟

ما خودمان درخواست برگزاری این جلسات را دادیم.

مسئول برگزاری این جلسات از طرف نمایندگان کیست؟

محوریت برگزاری این جلسات با دفتر آقای جلیلی است. ما خودمان هم ارتباط داریم، چون سال‌هاست با ایشان کار می‌کنیم.

پس هیچ یک از نمایندگان به صورت شخصی یا به عنوان لیدر نمایندگان را رهبری نمی‌کند؟

نه شخصی که نیست، این موضوع جریانی است. آقای جلیلی به عنوان فردی که در حوزه‌های مختلفی کار می‌کند تحت همان نام دولت در سایه موضوعات مختلف را در این جلسات مورد بررسی قرار می‌دهد.

پس نمایندگانی که در این جلسات حضور پیدا می‌کنند در واقع نمایندگان دولت در سایه در مجلس هستند؟

بله همین‌طور است.

این دولت در سایه، انتقادات مخالفان دولت را بررسی می‌کند؟

ببینید، اصلاً دموکراسی همین است. یک دولتی در مصدر کار و یک دولت دیگر که ممکن است سلایق، ذائقه و نوع نگرشش به موضوعات متفاوت باشد، ولی در قدرت نیست در سایه کار می‌کند. این جمع می‌نشینند و خود را مهیا می‌کنند آن چیزی را تولید کنند که مقبول ملت باشد. در شرایط فعلی که ما با بحران ارتباط با دولت مواجه هستیم حتماً گروه دیگری باید خود را مهیا کند تا بتواند جایگزین این دولت شود. این در همه جای دنیا مرسوم است.

بیشتر بخوانید:

جزئیاتی جدید از جلسات دولت سایه سعید جلیلی با نمایندگان مخالف دولت

تاکنون چند جلسه برگزار کرده‌اید؟

این جلسات به صورت مرتب از ابتدای مجلس برگزار می‌شود.

جلسات برنامه‌ها و ریل‌گذاری‌های سیاسی هم دارد؟

طبیعی است. وقتی اسم آن دولت است، دولت یعنی سیاست، اقتصاد، اجتماع، فرهنگ و...

وقتی نام سعید جلیلی به میان می‌آید از او به عنوان یکی از کاندیدا‌های بالقوه در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ یاد می‌شود...

ممکن است باشد.

... برنامه‌ریزی‌هایی برای انتخابات ۱۴۰۰ هم صورت می‌گیرد؟

به عنوان یک موضوع کاری به قضیه نگاه می‌شود؛ اینکه چه کاری می‌توان انجام داد که بتوان شرایط را بهبود بخشید. در شرایط دموکراسی هر گروهی تلاش دارد ثابت کند برنامه‌های بهتری برای اداره کشور دارد. الان هم که این شرایط برای کشور پیش آمده و دولت آقای روحانی نتوانسته اعتماد مردم را جلب کند، قاطبه مردم با اهداف و برنامه‌های دولت سر سازگاری و اعتماد ندارند، در این جلسات می‌توان نشان داد که برنامه‌های بهتری برای اداره کشور دارند، این جزو حقوق سیاسی همه آحاد مردم از جمله نمایندگان مجلس است.

نماینده‌هایی که شرکت می‌کنند به صورت بالقوه جلیلی را کاندیدای ۱۴۰۰ می‌دانند؟

نه لزوماً به این شکل نیست. آقای جلیلی بخشی از یک جریان است.

بخشی از یک جریان است یا صدر آن؟ چون به نظر می‌آید که او برای لیدری تلاش می‌کند.

نه بخشی از یک جریان است. آقای جلیلی خودش که ادعایی در این خصوص ندارد. این‌ها جلسات دقیق کارشناسی است که مشابه آن مدام با دوستان دیگر هم برگزار می‌شود.

مثلاً؟

هر جایی با ذائقه خودش دیگر. شما فکر می‌کنید اصلاح‌طلبان با آقای خاتمی و احزاب خودشان جلسه تشکیل نمی‌دهند؟

به‌موقع ملت در خصوص دولت آقای روحانی و جایگزین این دولت تصمیم می‌گیرند


اینکه می‌گویند سعید جلیلی کاندیدای ۱۴۰۰ و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس آینده...


این‌ها گمانه‌زنی است و هیچ چیز هم قابل پیش‌بینی نیست. عموماً در این جلساتی که ما برگزار می‌کنیم کار کارشناسی دقیق انجام می‌شود. به‌موقع ملت در خصوص دولت آقای روحانی و جایگزین این دولت تصمیم می‌گیرند، همان‌طور که درباره دیگر دولت‌ها هم تصمیم‌گیری کردند.


چند نفر از نمایندگان مجلس در این جلسات حضور دارند؟

تعداد قابل توجهی از نمایندگان حضور دارند، شاید حدود ۲۵ نفر از نمایندگان مردم باشند.

همه از طیف اصولگرایان مخالف دولت؟

بله.

کدام یک از نمایندگان لیدری این تیم ۲۵ نفره نمایندگان را بر عهده دارد؟

کسی نمایندگی نمی‌کند، دعوت صورت می‌گیرد و ما در جلسات نوبه‌ای که گفتم در این چهار سال وجود داشته شرکت می‌کنیم.

یعنی درخواست از دفتر سعید جلیلی است و نمایندگان را برای جلسات دعوت می‌کنند؟

نه، در خواست برگزاری جلسات ابتدا از طرف ما صورت گرفت.

کدام یک از نمایندگان برای درخواست این جلسات پیش‌قدم شد؟

همه ما، بالاخره ما یک طیف در مجلس شورای اسلامی به نام فراکسیون ولایی هستیم. به دفتر آقای جلیلی این درخواست را دادیم و ایشان هم موافقت کردند که این جلسات خدمت‌شان تشکیل شود.

جمع‌بندی جلسات چطور به نمایندگان اعلام می‌شود؟ آیا در فضای مجازی هم فعال است و گروهی دارد؟

نه، در همان جلسات تقسیم کار صورت می‌گیرد؛ مانند همه احزاب که این کار را انجام می‌دهند.

اخبار جلسات و جزئیات آن چطور اطلاع‌رسانی می‌شود؟

این جلسات نوبه‌ای است و همیشه برگزار می‌شود، مگر اینکه تشکیل نشود که اعلام می‌شود. از خود دفتر اعلام می‌کنند که آقای جلیلی به عنوان مثال در سفر کربلا هستند و جلسه تشکیل نمی‌شود. تعدادی از صاحبان اندیشه که در دانشگاه‌های کشور کرسی علمی دارند و روی موضوعات مختلف کار کرده‌اند، نتایج بررسی‌های خود را در آن جلسات ارائه می‌دهند.
منبع: اعتماد آنلاین برچسب ها: دولت سایه

منبع: خرداد

کلیدواژه: دولت سایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۶۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمع حامیان فلسطین مقابل ساختمان پارلمان انگلیس

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، شرکت کنندگان از اقشار و ملیت‌های مختلف، توقف جنگ در غزه و امدادرسانی فوری به ساکنین این منطقه را خواستار شدند. آنها در حالی که پرچم فلسطین را به اهتزاز در می‌آوردند شعارهایی را در خصوص عدالتخواهی برای مردم فلسطین و پایان نظام آپارتاید سر دادند. افراد حاضر همچنین شعارنوشته‌هایی را حمل می‌کردند که روی آنها «اسرائیل را مسلح نکنید»، «دست از محاصره غزه بردارید» و «فلسطین را آزاد کنید»، نوشته بود.   در این حرکت اعتراضی، شماری از نمایندگان مجلس، فعالان مدنی و حقوق بشری سخنانی را در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، انتقاد از مواضع حمایتی لندن از این رژیم و ضرورت تحریم رژیم اسرائیل بیان کردند.   جان مک دانل وزیر پیشین دارایی کابینه در سایه انگلیس (حزب کارگر) در سخنانی، گفت: ما از دولت پرسیدیم که چه اقداماتی را برای تحریم شهرک‌نشینان اسرائیلی صورت داده‌اید. پاسخ داده‌اند که ما تحریم‌هایی را وضع کرده‌ایم. ما پرسیدیم که چه تعداد شهرک نشین اسرائیلی را در طول این مدت تحریم کرده‌اید که پاسخ داده‌اند دو نفر.   وی افزود: درحالی که ده‌ها هزار شهرک نشین اسرائیلی کرانه باختری را اشغال‌ کرده‌اند، دولت انگلیس فقط دو نفر را شناسایی کرده که شایسته تحریم‌ هستند، این درحالیست که ما از کیفیت تحریم‌ها نیز آگاه نیستیم.   مک دانل تصریح کرد: آنچه در کرانه و غزه رخ می‌دهد جنایت جنگی است و ما با مردم فلسطین اعلام همبستگی می‌کنیم. در عین حال به بنیامین نتانیاهو و کابینه او می‌گوئیم که ما او را مسئول کشتار مردم فلسطین در کرانه باختری و غزه می‌دانیم.   این قانونگذار انگلیسی، افزود: امیدوارم روزی را شاهد باشم که نتانیاهو و کابینه‌اش در دادگاه لاهه به‌ عنوان جنایتکاران جنگی محاکمه شوند.   این اظهارات وی با تشویق حضار مواجه شد. 

در ادامه بل ربیرو اندی نماینده مجلس عوام انگلیس مطالبی را در نقد مواضع حمایتی لندن از رژیم صهیونیستی بیان کرد و گفت: دولت ما نه تنها جنایات اسرائیل را محکوم نمی‌کند بلکه به این رژیم سلاح هم می‌فروشد. با این کار، ما در جنایات جنگی اسرائیل همدست هستیم.   وی بر همین اساس خواستار توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی شد و افزود: ما از دولت می‌خواهیم که کشور ما را در این جنگ هولناک شریک نکند.   سایر سخنرانان حاضر در این تجمع نیز در سخنانی، بر لزوم تداوم فشارها برای تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی و پایان جنگ غزه تأکید کردند.   فشارها علیه دولت انگلیس برای تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی به ویژه در پی کشته شدن سه امدادگر این کشور در حمله هوایی ارتش (رژیم) اسرائیل به کاروان یک نهاد بین‌المللی حقوق بشری در غزه رو به افزایش است.   یافته‌های یک نظرسنجی صورت گرفته در انگلیس نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور خواهان توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی هستند.   روز سه‌شنبه نمایندگان گروه‌های حامی فلسطین طوماری را به دفتر نخست وزیر انگلیس تحویل دادند که در آن خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شده‌اند. ده‌ها تن از قانون‌گذاران انگلیس هم دو هفته پیش طی دو نامه جداگانه به دیوید کامرون وزیر خارجه این کشور، چنین درخواستی را مطرح کردند.   همچنین حزب ملی اسکاتلند، لیبرال دموکرات و مشاور پیشین امنیت ملی انگلیس از جمله احزاب و عناصری هستند که تعلیق فوری مجوزهای فروش سلاح به اسرائیل را خواستار شده‌اند.   حزب کارگر به عنوان دومین حزب پرجمعیت انگلیس هم می‌گوید که اگر وکلای دولت معتقدند رژیم اسرائیل قوانین بین‌المللی را نقض کرده است، فروش سلاح به این رژیم باید متوقف شود.   از سویی سازمان بین‌المللی امدادرسانی آکسفام به تازگی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به وزرای تجارت و خارجه انگلیس با اشاره به آمار بالای شهدای جنگ غزه هشدار داد که دولت لندن با حمایت تسلیحاتی از رژیم صهیونیستی در فاجعه انسانی در این باریکه شریک است.   در این نامه آمده است: یک آتش بس فوری، بی قید و شرط و دائمی برای توقف مرگ و ویرانی حیاتی است. پایان دادن به فروش تسلیحات گامی مهم در این راستا به شمار می‌رود. آتش بس تنها راه معنادار برای رساندن کمک و امن‌ترین راه برای بیرون راندن گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) است.   نویسندگان بر همین اساس نوشته‌اند: ما از شما می‌خواهیم که به سرعت مجوزهای فروش و صادرات سلاح به (رژیم) اسرائیل را تعلیق و درخواست برقراری آتش بس فوری و دائمی را مطرح کنید.   مجموعه این تحولات نشان می‌دهد که موضوع تحریم تسلیحاتی اسرائیل به سطح جدیدی‌ از نگرانی‌ها در انگلیس تبدیل شده و در صورت تداوم جنگ غزه، دولت لندن به ویژه در آستانه انتخابات سراسری با انتخاب‌های دشواری روبرو است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز انتخابات مجلس هندوستان
  • نگاه استراتژیک غرب به هند در سایه انتخابات مجلس عوام/ چشم پوشی غرب از نگرانی‌های دموکراتیک
  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • نماینده مردم اصفهان: از نظرات نخبگان استفاده خواهیم کرد
  • تجمع حامیان فلسطین مقابل ساختمان پارلمان انگلیس
  • تشکیل مجلس مشورتی بانوان، فرصتی برای مشارکت گسترده‌تر زنان در جامعه
  • نماینده مجلس: کاش رئیسی، بلوچ بود
  • مشت نماینده مجلس گرجستان بر صورت رهبر حزب حاکم: ای آشغال روس پرست! (فیلم)
  • معین الدین سعیدی: کاش رئیسی، بلوچ بود؛ انتظار دارند صرفا مجیزگوی دوستان باشیم
  • معین الدین سعیدی: کاش رئیسی، بلوچ بود / با دلار ۶۷، ۶۸ هزار تومانی چه بلایی سر سفره مردم می آید؟