Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی ـ رئیس انجمن خوشنویسان همدان اشاره‌ای به جایگاه هنر در همدان داشت و گفت: متاسفانه جایگاه هنر و جامعه هنری به ویژه هنر خوشنویسی در همدان و یا کشور جایگاهی نیست که فضایی برای حرکت هنرمندان ایجاد کند هرچند که هنر ملی کشور؛ هنر خوشنویسی است وهیچ گاه نمی‌توان قداست این هنر با هیچ هنری در بطن جامعه قیاس کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایکنا از همدان، سیدعطاءالله سرمدی، رئیس انجمن خوشنویسان همدان امروز چهارشنبه 11 دی ماه در آئین رونمایی و تجلیل از کتابت قرآن کریم اظهار کرد: استاد مرتضی شعبانی در سال ۳۵ در خانواده‌ای مذهبی دیده به جهان گشود.
رئیس انجمن خوشنویسان همدان افزود: ایشان پس از اتمام تحصیلات در ارتش جمهوری اسلامی ایران کار معلوم خود را ادامه داد تا آنجا که با آغاز جنگ تحمیلی غم‌های بسیاری بر او و خانواده‌اش وارد آمد و در این بین تنها التیام برای درد‌هایش هنری بود که ایشان دنبال می‌کرد.
سرمدی ابراز کرد: ایشان با عشق و علاقه نسبت به پرداخت زکات هنر خود تلاش مضاعفی بست که ماحصل آن تقدیم دانشجویان و هنرمندانی است که در عرصه خوشنویسی فعال هستند.
وی با بیان اینکه جمع امروز ما در این مکان گرامیداشت یکی از اقدامات هنرمندانه و ارزشی استاد شعبانی است، گفت: ایشان در جشنواره شهروند برگزیده به عنوان یکی از شهروندان نمونه منتخب شده و اکنون یکی از چهره‌های شاخص خوشنویسی در استان همدان هستند.
این مدرس خوشنویسی گفت: فعالیت انجمن خوشنویسان در این حوزه تنها به استاد شعبانی ختم نمی‌شود به جز ایشان از ۲ استاد دیگر که قدم در این مسیر نهادند نیز باید قدردانی کرد این دو عزیز؛ استاد جواد مومنی و نظام علی مرادی هستند.
رئیس انجمن خوشنویسان همدان ادامه داد: این اساتید به حق فضایی را مهیا می‌کنند تا هنرجویان و فعالان این عرصه برای این مرز و بوم افتخار آفرین باشند.

فضایی برای حرکت هنرمندان در استان وجود ندارد
وی اشاره‌ای به جایگاه هنر در استان داشت و گفت: متاسفانه جایگاه هنر و جامعه هنری به ویژه هنر خوشنویسی در همدان و یا کشور جایگاهی نیست که فضایی برای حرکت هنرمندان ایجاد کند هرچند که هنر ملی کشور؛ هنر خوشنویسی است وهیچ گاه نمی‌توان قداست این هنر با هیچ هنری در بطن جامعه قیاس کرد.
سرمدی با اشاره به اینکه همین قداست موجب گرایش بسیاری از جوانان و نوجوانان به هنر خوشنویسی شده است، گفت: کلماتی که در این هنر نگاشته می‌شود کلمات الهی است.
وی با بیان اینکه از هنر خوشنویسی در جایگاهی استفاده می‌شود که با فرهنگ و احساس مردم روبرو است، گفت: آیا مدیران به هنرمندی که زندگی خویش را وقف هنر نموده است توجه دارند! آیا جایگاه او و خواسته‌هایش از سوی مسئولین مورد توجه است یا این تنها یک جاده یک طرفه است
سرمدی بیان کرد: من به عنوان نماینده و عضوی از جامعه هنری از مدیران این شهر انتظار دارم که از هنرمندان حمایت کنند حمایتی 2 سویه، نباید تنها از هنرمندان بهره‌مند شد بلکه باید به خواسته‌ها و نیاز‌های آنان نیز توجه شود.

سرمدی با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی و هنری شهرداری بر کسی پوشیده نیست، گفت: این مجموعه با تمام فعالیت‌های خوب خود مجموعه‌ای بسته است، شهر همدان این ظرفیت و پتانسیل را دارد که در فضا‌های بازتری حرکت کند فضا‌هایی که هنرمند همدانی در آن حضور داشته باشد.
وی یادآور شد: شهرداری همدان می‌توانند با کشور‌های اطرف همچون استانبول و کشور‌های اسلامی ارتباطی فرامرزی برقرار کرده و با برگزاری نمایشگاه‌های مختلف اتفاقات فرهنگی خوبی را در حوزه خوشنویسی رقم بزند اما این مشروط بر آن است که مدیران قدردان فعالیت‌های فرهنگی و هنری هنرمندان باشند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان خوشنویسی هنرمند هنر مرتضی شعبانی کتابت قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۶۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان انتخاب می‌شود

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان از آغاز به کار هیئت‌های علمی برای معرفی چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خبر داد. - اخبار استانها -

محمد شهباز گهرویی در گفت و گو با تسنیم بیان کرد: فرآیند انتخاب چهره سال 1402 هنر انقلاب خوزستان بر اساس شاخص‌هایی چون خلق اثر با انتشار وسیع یا اکران موفق در سال گذشته، تأثیرگذاری اجتماعی، تلاش ویژه درباره آموزش هنر به هنرمندان جوان انقلابی، تجربه مؤثر در جریان‌سازی فرهنگی هنری همسو با انقلاب اسلامی و واکنش هنرمندانه، تأثیرگذار و سریع به اتفاقات و رویدادهای روز کشور به انجام می‌شود.

وی افزود: انتخاب اولیه و معرفی کاندیداها در رشته‌های داستان، شعر، نمایش، موسیقی، عکس، طنز، ادبیات پایداری، خوشنویسی، نقاشی، گرافیک، نگارگری، کاریکاتور، مجسمه‌سازی، تصویرسازی، فیلم داستانی، مستند، انیمیشن و پژوهش انجام خواهد شد.

به گفته وی، چهره سال 1402 هنر انقلاب اسلامی با یک نظرخواهی سراسری از هنرمندان، فعالان فرهنگی و رسانه‌ای آغاز و پس از برگزاری این نظرسنجی نام تعدادی از هنرمندان به‌عنوان نامزد‌های اولیه عنوان «چهره سال هنر انقلاب» مشخص و به کمیته انتخاب نامزد‌های نهایی چهره سال هنر انقلاب خوزستان ارائه می شود.

به گزارش تسنیم، آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی چهره سال 1402 هنر انقلاب خوزستان روز شنبه 8 اردیبهشت ماه ساعت 19 در تالار مهتاب اهواز برگزار می‌شود. 

دهمین سال است که حوزه هنری انقلاب اسلامی معرفی «چهره سال هنر انقلاب» را با مشارکت هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر در دستور کار خود قرار داده است.

سال گذشته «فاطمه طیوب» به‌عنوان چهره هنر انقلاب خوزستان معرفی شد. 

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • تعداد خوشنویسان بعد از انقلاب ۲۰ برابر افزایش یافت
  • چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان انتخاب می‌شود
  • نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام برگزار می‌شود/ ساخت فیلمی با موضوع رضوی برای جشنواره فجر
  • آمادگی میزبانی برای رویداد خوشنویسی جهان اسلام/ خبر خوب آقای مدیر
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • رویداد هنری گل و مرغ و خوشنویسی در جوار آرامگاه سعدی برپا شد
  • نظام تعلیم و تربیت در کشور نیازمند کیفیت‌بخشی است
  • سعدی؛ میزبان رویداد هنری گل، مرغ و خوشنویسی شد
  • ۳۵۰ اثر به جشنواره خوشنویسی رضوی ارسال شد
  • پایان مرحله اول داوری بیستمین جشنواره ملی خوشنویسی رضوی