Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد دلق پوش صبح پنجشنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی گیلان در سالن غدیر استانداری با بیان اینکه پروژه‌های اقتصاد مقاومتی که دارای ۶۰ درصد پیشرفت به بالا مورد حمایت بیشتر برای تسریع به مرحله بهره داری قرار می‌گیرند، اظهار کرد: استان گیلان دارای ۱۱۰ پروژه آماده است که تا نیمه اول سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد دلق پوش از ۱۶ واحد صنعتی و تولیدی در فهرست پروژه‌های اقتصاد مقاومتی گیلان نام برد و افزود: پروژه‌های بخش اقتصاد مقاومتی سازمان صمت به دلیل اینکه مربوط به بخش خصوصی است معمولاً سخت‌تر انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه بانک‌های عامل در مرکز، بانک‌های استانی را باید تأمین کنند، گفت: تکلیف ما در این حوزه ۳۷۳ میلیارد تومان بود که ۱۱ میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

۲۸ درصد اشتغال گیلان در بخش کشاورزی

رئیس جهاد کشاورزی گیلان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه در استان گیلان ۷۰ نوع محصول کشاورزی تولید می‌شود، اظهار کرد: از این تعداد، استان گیلان در ۲۰ محصول کشاورزی در کشور دارای رتبه اول است.

علی درجانی با تاکید بر اینکه ۲۸ درصد اشتغال استان گیلان بر پایه بخش کشاورزی است، افزود: گیلان بیش از ۳.۵ درصد بخش کشاورزی کشور را دارد در پروژه‌های تعریف شده در بخش اقتصادی مقاومتی نیز ۱۱ پروژه مربوط به این بخش است.

وی با اشاره به اقدامات شاخص سازمان جهاد کشاورزی در راستای اقتصاد مقاومتی، گفت: شرکت‌های زنجیره تولید گوشت مرغ، فرآوری محصولات کشاورزی، توسعه کشت گلخانه‌ای، احیا و بازسازی آب بندها از جمله این اقدامات است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گردش مالی برنج در گیلان ۱۵ هزار میلیارد تومان است، افزود: سهمیه ابلاغ بخش کشاورزی گیلان ۴۳۱ میلیارد تومان بوده و اعتبار تخصیص یافته در این بخش ۱۷۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان است.

کد خبر 4813985

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی گیلان سازمان صنعت معدن و تجارت گیلان 9 دی بوشهر ایلام قزوین آلودگی هوا انتخابات مجلس شورای اسلامی بیرجند گرگان شیراز شهرکرد مشهد استانداری سمنان گردشگری صفحه اول روزنامه های استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۸۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار بهره‌برداری از پل چهارم بشار یاسوج ۶ ساله شد

پل چهارم بشار یاسوج به عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهری نقش موثری در کاهش ترافیک دارد، اما با وجود گذشت شش سال از آغاز عملیات اجرایی آن، مردم همچنان منتظر قیچی شدن روبان این پل هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، شهر یاسوج به عنوان یکی از شهرهای مطرح کشور در موضوع مهاجرپذیری روز به روز در حال گسترش ساخت‌وساز و افزایش جمعیت است.

آب‌وهوا، قرار گرفتن شهر یاسوج در مسیر کریدور شمال به جنوب، ارزانی ملک در حاشیه این شهر را می‌توان از مهم‌ترین عوامل رشد جمعیت در این شهر دانست و البته در کنار این عوامل از مهاجرت روستاییان کهگیلویه و بویراحمد به این شهر به دلیل نبود امکانات رفاهی، نباید چشم‌پوشی کرد.

در کنار همه عوامل مؤثر برای قرار گرفتن شهر یاسوج در کانون توجه برای مهاجرت، باید به معضلات و مشکلات نیز پرداخت، شهر یاسوج را می‌توان تنها مرکز استانی در ایران دانست که از لحاظ زیرساخت‌های لازم در زمینه اشتغال با مشکل جدی مواجه بوده و شهرک‌های صنعتی تعطیل و نیمه‌تعطیل مؤید این موضوع است.

علاوه بر نبود زیرساخت‌های اشتغال، نبود زیرساخت‌های مهم برای زندگی شهری از جمله نبود پارکینگ‌های عمومی، نبود مکان‌های فرهنگی و تفریحی، ضعف شدید در زیرساخت‌های معابر شهری، ترافیک خسته‌کننده شهر را نیز باید به مشکلات اساسی اضافه کرد.

گره کور ترافیک یاسوج و پروژه‌های نیمه‌تمام

ترافیک خسته‌کننده شهر یاسوج هر ساله با آغاز سال تحصیلی و شروع تعطیلات تابستانی موجی از اعتراض را بین شهروندان به‌وجود می‌آورد، به عقیده کارشناسان راه برون‌رفت از ترافیک خسته کننده شهر یاسوج چاره‌اندیشی اساسی برای ایجاد راه فرار از قبیل کمربندی‌های ارتباطی دور شهر است.

از سال‌های گذشته تلاش‌های فراوانی برای ایجاد کمربندی‌های ارتباطی جهت حل معضل ترافیک شده‌است که از جمله آن می‌توان به بلوار آیت‌الله ملک‌حسینی، تعریض خیابان جمهوری، احداث پل‌های سوم و چهارم بشار اشاره کرد که هم‌اکنون به صورت نیمه‌تمام و یا راکد به شهر یاسوج نیشخند تلخ می‌زنند.

در سال ۹۴ با حضور محمدباقر نوبخت، معاون اول رئیس‌جمهور وقت، کلنگ احداث پل چهارم بشار یاسوج به زمین زده شد و هدف از احداث این پل، اتصال شهر یاسوج به بیمارستان امام سجاد (ع) به منطقه سروک و سرابتاوه عنوان شد، پروژه‌ای که قرار بود تا سال ۹۸ به اتمام برسد، اما وعده افتتاح آن از دهه فجر به هفته دولت و از هفته دولت به دهه فجر دیگر پاس داده می‌شود.

این پل دارای چهار دهانه است و در سه دهانه ۳۰، ۳۷ و ۳۳ متری به طول ۱۵۰ متر چهارمین پلی است که روی رودخانه بشار یاسوج احداث در حال احداث است که سازه‌ای اثربخش برای اتصال چند مسیر شهر و خروج شهر از ترافیک به‌شمار می‌رود.

قصه پل چهارم بشار و وعده‌های بی‌سرانجام مسئولان

سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به توجه ویژه رئیس‌جمهور در سفر نخست به تکمیل پل‌های مهم شهر یاسوج، می‌گوید: اعتبارات لازم برای تکمیل پل چهارم بشار در نظر گرفته شد.

به گفته وی پل چهارم بشار رو به اتمام است و ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و از سفر نخست رئیس‌جمهور ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار استانی دارد و ۱۰۰ میلیارد ریال از سفر به آن افزوده شده‌است.

احمدزاده این موضوع را نیز یادآور شد که در سال ۱۴۰۱ به‌رغم اینکه یاسوج شهر نفتی نیست اما از محل اعتبارات نفت ۱۰۰ میلیارد ریال برای پروژه در نظر گرفته شد.

علی‌محمد روستا معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، نیز در این ارتباط می‌گوید: پل چهارم بشار شهر یاسوج به عنوان پروژه‌ای مهم با هدف کاهش بار ترافیکی یاسوج و بهبود وضعیت جاده دسترسی بیمارستان امام سجاد (ع) در سال ۱۳۹۴ کلنگ‌زنی شد.

وی افزود: عملیات اجرایی پل چهارم بشار از نیمه دوم سال ۱۳۹۶ آغاز شد و اکنون پس از حدود ۹ سال در مراحل پایانی بهره‌برداری قرار گرفته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اعتبار اولیه ساخت این پل بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال برآورد شده بود، تصریح کرد: با بهره‌برداری از پل چهارم بشار بخش زیادی از مشکلات ترافیکی شهر یاسوج برطرف می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت تسریع در عملیات تکمیل این پل، تصریح کرد: با توجه به تردد زیاد دانش‌آموزان و ترافیک بیش از دو کیلومتری در ورودی و خروجی شهر یاسوج در روزهای پایانی هفته افتتاح پل چهارم بشار بار ترافیکی یاسوج را تا حدود زیادی کاهش خواهد داد.

کیوان آشنا شهردار شهر یاسوج با بیان اینکه در سه ماه اخیر با تکمیل جدول‌گذاری، زیرسازی ورودی‌های پل، نصب گاردریل، سنگ‌ریزی و بتن غوطه‌ای پشت پل اقدامات اساسی انجام شده است و در ادامه با عایق‌کاری و آسفالت پل و اتصالات، تکمیل سنگ‌ریزی انتهای پل و روشنایی آن به امید خدا آن را زیر بار ترافیک خواهیم برد، می‌گوید: با افتتاح این پل، شریان‌های شهر آزاد می‌شوند و بسیاری از گره‌های کور ترافیک یاسوج باز خواهد شد.

آشنا می‌افزاید: اقدامات اصلی برای اتصال پل به آن طرف رودخانه انجام شده است و با تکمیل عملیات مخلوط‌ریزی، این اتصال برقرار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه طول این پل ۱۱۵ و عرض آن ۲۰ متر است، تصریح می‌کند: این پل با عرشه فلزی، چهار باند رفت و برگشت دارد و مجهز به کنارگذر و زیرگذر است و تاکنون ۴۵ میلیارد تومان برای احداث آن طی سه قرارداد به پیمانکار پرداخت شده‌است.

شهردار یاسوج کل اعتبار این پروژه را ۶۵ میلیارد تومان می‌داند و می‌گوید: امیدواریم به زودی مردم از برکات این پروژه مهم بهره‌مند شوند و شاهد کاهش ترافیک شهر باشیم.

کد خبر 736502

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۷ هزار چاه کشاورزی در مازندران
  • پیشرفت۹۰درصدی مرحله نخست جهاد آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی
  • بهره‌برداری از پست ۶۳ کیلو ولت تاریخانه دامغان
  • بهره برداری از پروژه‌های عمرانی و آغاز عملیات فیبر نوری شهرستان میامی
  • افتتاح کارخانه تولید خوراک دام در گرمسار
  • بهره برداری از شبستان امامزاده عبدالله تا پنج ماه آینده + عکس
  • بهره برداری از عملیات تعریض مرحله نخست پل فلاورجان تا پایان سال
  • بازدید خبرنگاران از سد «بش قارداش» بجنورد + تصاویر
  • بهره‌برداری از مخزن ذخیره جدید آب آشامیدنی شهر مهرگان
  • انتظار بهره‌برداری از پل چهارم بشار یاسوج ۶ ساله شد