Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل زندان‌های استان کردستان گفت: 887 خانواده تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان کردستان هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، مراد فتحی صبح امروز در گردهمایی مدیران عامل انجمن‌های حمایت از زندانیان و مددکاران زندان‌های کردستان ضمن تقدیر و تشکر از خدماتی که مدیران عامل انجمن‌های حمایت زندانیان به مددجویان و خانواده‌های نیازمند آنها ارائه می‌دهند، اظهار کرد: خانواده‌های زندانیان قربانیان اصلی بزه و جرم در جامعه هستند چراکه از یک سو با توجه به در حبس به سربردن سرپرست خانواده با مشکلات مالی متعددی دست و پنج نرم می‌کنند و از سوی دیگر به دلیل خوردن مُهر زندان بر پیشانی آنان در بسیاری از موارد مورد بی‌مهری در جامعه نیز قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از فعالیت 9 انجمن حمایت از زندانیان در سطح استان خبر داد و افزود: این انجمن‌ها از هرگونه اعتبار دولتی بی‌بهره هستند و منابع حمایتی آنها صرفا از طریق کمک‌های خیرین و همچنین فعالیت تجاری تامین می‌شود.

وی، تعداد خانواده‌های تحت پوشش انجمن‌های حمایت زندانیان در استان را 887 خانواده اعلام کرد و یادآور شد: از جمله خدماتی که به این خانواده‌ها ارائه می‌شود می توان به مستمری ماهیانه، کمک هزینه‌های تحصیلی، کمک هزینه‌های ازدواج، هزینه‌های درمان، آموزش مهارت‌های اساسی زندگی و غیره اشاره کرد.

مدیرکل زندان‌های کردستان با تاکید بر این موضوع که افکار عمومی باید نسبت به زندانیان و خانواده‌های آنها تغییر یابد، افزود: باید این مهم را پذیرفت که زندان و پدیده جرم ناشی از مشکلات و نابهنجاری‌هایی است که در جامعه وجود دارد و در این راستا همه‌ی مردم، مسوولان و دلسوزان این نظام باید انجمن‌های حمایت زندانیان در نیل به اهداف انسان دوستانه‌ی خود یاری دهند.  

این مقام مسوول همچنین در جمع مددکاران زندان‌های استان با بیان این مطلب که معنای اصلی مددکاری و فریادرسی، در زندان‌ها ظهور می‌نماید، بیان داشت: مددکارانِ سایر دستگاه‌های حمایتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره)، با افرادی سروکار دارند که آزاد هستند و می‌توانند بسیار از امور خود را به راحتی پیگیری نمایند اما در آن سوی قضیه، مددکاران زندان‌ها با افرادی درگیر هستند که به دلیل در حبس به سربردن، ارتباط آنها با محیط خارج از زندان قطع شده و تنها پل ارتباطی آنها با خارج از زندان مددکاران هستند که این موضوع اهمیت و ارزش شغل مددکاری در زندان‌ها را دوچندان می ‌نماید. 

8ضرورت توسعه مشاغل خانگی میان خانواده زندانیان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز که در جمع مدیران عامل انجمن‌های حمایت زندانیان و مددکاران زندان‌های استان حضور داشت، با ارائه گزارشی از خدماتی که از سوی کمیته امداد به زندانیان و خانواده‌های نیازمند آنان ارائه می‌شود، گفت: هیچ یک از خانواده زندانیان به شرط آنکه نیازمندی آنها از سوی کارشناسان حوزه مددکاری تشخیص داده شود، از حمایت کمیته امداد در استان بی‌بهره نخواهند شد.  

رسول شیخی‌زاده توسعه مشاغل خُرد و خانگی را در میان خانواده‌های زندانیان ضروری دانست و گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) در حوزه توسعه مشاغل خانگی در میان مددجویان خود از تجربه خوبی برخوردار است و ما این آمادگی را داریم تا مشاغل خورد و خانگی را در میان خانوادههای زندانیان و همچنین زندانیان آزاد شده توسعه دهیم.

در این جلسه هریک از مدیران عامل انجمن های حمایت زندانیان شهرستان ها، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد مجموعه خود، به بیان کاستی و مشکلاتشان نیز پرداختند.  
همچنین مددکاران زندان‌های استان نیز که از مدعوین این گردهمایی بودند، راهکارهای خود را برای ارائه هرچه بیشتر خدمات به زندانیان و خانواده‌های نیازمند آنان ارائه کردند.  
انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: خانواده کردستان زندان زندانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۹۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند

در راستای اجرای سند تحول و تعالی دستگاه قضایی و با هدف رسیدگی به امور مددجویان و بررسی وضعیت زندان، رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان، به همراه جمعی از قضات حوزه قضایی زرند از زندان شهرستان بازدید و به درخواست ۲۰۹ نفر از زندانیان رسیدگی کردند.

در حاشیه این بازدید ابوالفضل فرحبخش، رئیس دادگستری شهرستان زرند گفت: با عنایت به برنامه ریزی صورت گرفته و با توجه به ضرورت پایش پرونده زندانیان و سرکشی دوره ای از زندان ها، مشکلات زندانیان از سوی قضات چهره به چهره بررسی و دستور تسریع رسیدگی به موضوعات مرتبط با مددجویان صادر شده است.

وی با اشاره به استمرار بازدیدهای ماهیانه از زندان تصریح کرد: در برنامه بازدید از زندان علاوه بر رسیدگی به پرونده قضایی زندانیان، وضعیت زندان ها از نظر رفاهی، بهداشتی بندهای موجود و وضعیت غذایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

فرحبخش افزود: با توجه به اقدامات فرهنگی انجام گرفته در زندان زرند و پیگیری ویژه امورات مددجویان به همت مدیران و نیز تعامل دستگاه قضایی با اداره زندان و به ویژه نظارت دادستان بر زندان شهرستان، هم اکنون وضعیت زندان زرند از جهات مختلف رضایت بخش است.

رئیس حوزه قضایی زرند گفت: مهم ترین مشکل شهرستان زرند، وجود زندان در مرکز شهر است که مشکلاتی را برای شهروندان و به ویژه مجاورین زندان به وجود آورده است که در این خصوص با توجه به در نظر گرفتن زمین برای احداث زندان جدید و قول مساعد رییس سازمان زندان های کشور برای تخصیص بودجه، امیدواریم به زودی امکان ساخت و انتقال زندان به خارج از شهر فراهم شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • زندانی جرایم غیرعمد با حمایت دادستان اردبیل آزاد شد
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • کمک ۱۷۰ میلیون تومانی نیرو‌های یگان حفاظت زندان‌های فارس به جشن گلریزان
  • ضرورت کارآفرینی برای زندانیان و خانواده آن ها
  • (ویدئو) غافلگیری زندانیان هنگام فرار از تونل حفر شده در زندان
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • افزایش استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان خوزستان
  • هزینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گرمسار چقدر است
  • استفاده از پابندالکترونیکی برای زندانیان خوزستان۲۱درصدافزایش یافت
  • افزایش ۳۳ درصدی استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان در البرز