Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@06:44:27 GMT

صندوق حمایت از کشاورزان در خرم آباد تشکیل شد

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۴۰۴۹۸

صندوق حمایت از کشاورزان در خرم آباد تشکیل شد

مدیر جهاد کشاورزی خرم آباد گفت: صندوق حمایت از کشاورزان با هدف توسعه کشاورزی در شهرستان خرم آباد تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « مراد بیرانوند» امروز(12 دی) در جمع خبرنگاران، افزود:حمایت از کشاورزان بستر تقویت تولید و توسعه بخش کشاورزی است.

 

مدیر جهاد کشاورزی خرم‌آباد اظهار داشت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان خرم آباد با هدف تقویت و توسعه شاخص های کشاورزی در این شهرستان تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بیان کرد: تقویت تولیدات کشاورزی در استان و حمایت از بهره ‌برداران و تکمیل زنجیره های تولید از دیگر اهداف صندوق حمایت از کشاورزان است.

 

بیرانوند تصریح کرد: اولین مجمع عمومی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان خرم آباد با عضویت ١٩٧ بهره بردار در راستای حمایت از بهره‌برداران و تکمیل زنجیره‌های تولید و نسبت به تامین تسهیلات ضروری ارزان‌قیمت بهره برداران تشکیل شده است.

 

وی افزود: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی خرم‌آباد با سرمایه گذاری بیش ازسه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان که یک میلیاردو ۷۰۰ میلیون تومان سهم دولت و یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان آورده مردمی بخش های مختلف کشاورزی بوده تحقق یافته است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم‌آباد اظهار کرد: خرید سهام در این صندوق از ۳ تا ۳۰ میلیون تومان توسط بهره‌برداران صورت گرفته است.

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد قرآن کریم حماسه 9 دی کانون های فرهنگی هنری مساجد آیت الله محقق داماد مسجد اردبیل کانون های فرهنگی هنری مساجد صندوق حمایت کشاورزی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۰۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، خدیجه بذرافکن، دانش‌آموخته دکتری تخصصی ترویج و آموزش کشاورزی از دانشگاه شیراز، با حمایت بنیاد ملی علم ایران، تحقیق خود را در قالب طرح پسادکتری دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌ برداران بخش کشاورزی را  با راهنمایی حسن علیپور را ارزیابی کردند.

وی با بیان اینکه کشاورزی از محور‌های اساسی توسعه اقتصادی ایران به شمار می‌‎رود، افزود: سهم بخش کشاورزی در ایجاد اشتغال، کمک به درآمد ملی و تولید غذا و همکاری متقابل با سایر بخش‎‌ها، از مواردی است که اهمیت و ضرورت توجه به این بخش را به‌خوبی نشان می‌‎دهد.

نیروی انسانی ماهر و کارآمد در بخش کشاورزی از مهمترین اولویت‎‌ها برای دستیابی به توسعه روستایی و کشاورزی است. برای رسیدن به این مهم، آموزش شرط لازم برای بالا بردن کارایی و بهره‌‎وری نیروی انسانی به شمار می‌رود.

این پژوهشگر افزود: از آنجا که بخش عظیمی از جمعیت کشور در مناطق روستایی ساکن و اکثر آنان نیز در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند؛ ایجاد ساختار و راهبردی مشخصی برای کارآمد کردن این افراد در زمینه‎‌های مختلف شغلی خودشان ضروری به نظر می‌‎رسد.

همچنین باید برنامه‎‌ریزی مناسبی برای گسترش کمی و کیفی عوامل تٱثیرگذار بر تربیت و آموزش نیروی انسانی که بر تولید و توسعه بخش کشاورزی تٱثیر مستقیم دارد، وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر، آموزش کشاورزی با ساختار ناکارا و نامطلوب در‬ حال‬ افول‬ است. این درحالی است که امروزه ترویج کشاورزی و برنامه‎‌های آموزشی آن سازوکار مهمی در انتقال دانش به بهره‌‏برداران بخش کشاورزی و افزایش بهره‌‏وری و تولید در این بخش را دارد.

بذرافکن اضافه کرد: مطالعات نشان می‌دهد که بسیاری از برنامه‎‌های آموزشی و ترویجی بهره‏‌برداران کشاورزی در دست‌یابی به هدف توانمندسازی کشاورزان موفق نبوده‌‎اند. ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی به‌عنوان بخشی مهم از‬ برنامه‎‌های توسعه حرفه‌‎ای کشاورزان محسوب می‌شود.

وی افزود: اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی، افزایش کمی و کیفی محصول تولیدی بهره‌‎برداران و درآمد حاصل از آن برای بهره‌‎برداران کشاورزی امری‬ مشهود‬ و‬ غیرقابل‬ انکار‬ است.

وی گفت: با این طرح پژوهشی تأثیر سرمایه‌گذاری در دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌‏برداران بخش کشاورزی بر شاخص عملکرد و تولیدات کشاورزی مشخص می‌شود.

بذرافکن گفت: داده‌های این طرح در دو مرحله جمع‌آوری می‌شود و، چون باید دوره‌های ترویجی برگزار شود تا پس از برگزاری دوره، بررسی‌های ما انجام شود که تا چه اندازه، این دوره‌ها مفید بوده‌اند، ما نیاز به زمانی بیشتر از یک سال برای انجام این طرح داریم. چالش برگزاری دوره ترویجی و زمان برگزاری آن از مشکلاتی است که ما در انجام طرح با آن مواجه هستیم.

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردارند
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • بهره برداری ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم
  • ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی
  • تشکیل جلسه بررسی روند نگهداری از تاسیسات آب و فاضلاب در شهرستان ارومیه