Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه گروه‌های جهادی متوقف در فعالیت‌های محرومیت‌زدایی نیستند گفت: نقشه راه جریان جهادی تا ۱۰ سال آینده در حال تدوین است. ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۹ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

سردار محمد زهرایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه بسیج سازندگی در سال 79 و به فرمان مقام معظم رهبری جایگزین جهاد سازندگی شد اظهار داشت: در سال 79 فقط 40 گروه دانشجویی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی محصول یک تفکر جهادی بود عنوان کرد: امروز 12 هزار و 800 گروه جهادی جغرافیامحور داریم که در قالب 22 قشر بسیج فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه امروز هزار و 600 گروه جهادی دانشجویی در کشور فعالیت می‌کنند گفت: گروه‌های جهادی دانشجویی برنامه‌محور هستند، مهاجرت می‌کنند و به محرومان خدمت می‌کنند.

عطش خدمت گروه‌های جهادی در گرمای طاقت‌فرسای جنوب کرمان + فیلمپایان پیمودن مسافت 60 کیلومتری برای تحصیل؛ دانش‌آموزان ‌روستای چاه‌ابراهیم رودبارجنوب صاحب مدرسه شدندکرمان| حضور 6 ماهه گروه جهادی در گرمای طاقت‌فرسای روستای هیرگلو

وی به دیداری امسال با مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: در این دیدار مقام معظم رهبری تاکید داشتند که تفکر جهادی را ترویج دهید و توسعه این گروه‌ها کمی و کیفی باشد.

زهرایی با بیان اینکه مقام معظم رهبری تاکید داشتند که فعالیت‌های جهادی هنرمندانه منعکس شوند گفت: نقشه راه جریان جهادی تا 10 سال آینده در حال تدوین است.

وی با بیان اینکه گروه‌های جهادی متوقف در فعالیت‌های محرومیت‌زدایی نیستند و در گام دوم انقلاب باید مسئولیت‌پذیر باشند افزود: محرومیت‌زدایی نسبی است و اول انقلاب محرومیت‌ها مواردی داشت که امروزه محرومیت رشد کرده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه اشتغال و زنجیره ارزش افزوده روستایی ارتقا پیدا نکرده است گفت: اولویت فعالیت‌های جهادی در روستاها و حاشیه شهرها است.

وی با عنوان اینکه 65 درصد فعالیت گروه‌های جهادی در روستاها و 35 درصد فعالیت‌ها در حاشیه شهرهاست افزود: در محرومیت‌زدایی ابتدا تامین آب آشامیدنی را پیگیری می‌کنیم و شعار ما از آبخیز تا جالیز است.

زهرایی با بیان اینکه شبکه عظیم نیروی انسانی را در بسیج داریم که پروژه‌های جهادی ما به صورت غیرانتفاعی انجام می‌شود و دنبال درآمد نیستیم گفت: در سال 98 پیوند بین گروه‌های جهادی، پروژه‌های محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی را کلید زدیم.

وی با اشاره به اینکه 455 رسته شغلی شناسایی شده و برای تولید تا عرضه این تولیدات برنامه‌ریزی شده است افزود: اقشار 22گانه بسیج آماده پذیرش افرادی هستند که تمایل دارند در گروه‌های جهادی فعالیت کنند.

انتهای پیام/511/ح

R7860/P/S6,67/CT15 واژه های کاربردی مرتبط بسیج سازندگی گروه‌های جهادی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بسیج سازندگی گروه های جهادی بسیج سازندگی گروه های جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۰۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مسأله اصلی مازندران در نقشه مهندسی فرهنگی معرفی شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، احسان آهنگر در نشست شورای راهبری تدوین برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی در دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه پس از حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در استان، کمیته‌های تخصصی ذیل شورای فرهنگ عمومی فعال گردید، گفت: در حال حاضر تدوین برش استانی این سند بالادستی با نگاه بومی محلی در دست اقدام است.

او افزود: قطعا بهره‌گیری از جریان نخبگانی استان در بحث تدوین سند فرهنگی مازندران موثر خواهد بود، احصای نظام مسائل استان در بخش اول برایمان اولویت داشته و پس از آن شناسایی ظرفیت‌های حاکمیتی و مردمی انجام خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به برگزاری ۲۲جلسه تخصصی باهدف شناسایی و بررسی نظام مسائل استان برای تدوین این سند اشاره و بیان کرد: تلاش شده از ظرفیت اجرایی دستگاه‌ها، جامعه نخبگانی و تشکل‌های مردمی بهره گرفته شود.

او با بیان اینکه در گام اول تلاش شده ۵ مسأله اصلی استان برای تدوین این سند جمع آوری شود، افزود: این مسأله‌ها باید در صحن شورای فرهنگ عمومی مطرح و تبدیل به مصوبه شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه شناسایی مسائل که از نظر تمامی فعالان حوزه فرهنگ و هنر اولویت دار باشد مورد توجه بوده است، گفت: این مسائل باید مطابق آئین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین شود.

او بابیان اینکه تغییرات سبک زندگی ایرانی اسلامی و ناهنجاری‌های اجتماعی ناشی از آن- تضعیف بنیان خانواده و تاثیر و تاثر نامتوازن مسافران و مهاجران در استان سه مسئله ابتدایی احصا شده برای تدوین این سند است، افزود: ضعف ساماندهی فعالیت‌های نوین فرهنگی و ضعف فرهنگ اقتصادی و اقتصاد فرهنگی در زیست بوم استان نیز ۲مسئله دیگر برای تدوین این سند می‌باشند.

آهنگر تاکید کرد: گام بعدی نیز فعال کردن حوزه فرهنگ، هنر و رسانه و همچنین امور دینی، تعلیم و تربیت و حوزه اجتماعی زنان و حوزه خانواده و اقتصاد فرهنگ است.

دیگر خبرها

  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • کاشت ۸۰هکتار باغ زیتون در لرستان
  • آینده جهان از شب عملیات «وعده صادق» تغییر کرد
  • سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی طی ایام نوروز
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی
  • ۵ مسأله اصلی مازندران در نقشه مهندسی فرهنگی معرفی شد
  • بررسی طرح های عمرانی و محرومیت زدایی پیرانشهر
  • غفلت از کار جهادی باعث عقب ماندگی می شود
  • خدمت رسانی هزارو ۵۷۲ گروه جهادی خراسانی