Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت معدن و تجارت در جریان بازدید از شرکت مهندسی دنا فراز صنعت؛ تولید کننده قطعات مورد استفاده خودرو در شهرک صنعتی پرند گفت: از رسوخ فناوری و تکنولوژی های نوین در داخلی سازی قطعات و ملزومات مورد نیاز استقبال می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ رضا رحمانی وزیر صمت  در جریان این بازدید با بیان اینکه داخلی سازی بیش از یک‌میلیارد دلار از قطعات و ملزومات مورد استفاده خودروها را در دستور کار داریم، افزود: تاکنون بیش از ۳۰۰ میلیون دلار از این رقم داخلی سازی شده است و تا پایان سال از رقم ۴۰۰ میلیون دلار عبور خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروسازان از توان شرکت های داخلی در حوزه تولید قطعات و ملزومات مورد نیاز خود استفاده کنند

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص رونق تولید، بیان کرد: خودروسازان هر قطعه ای را که در داخل امکان ساخت آن وجود دارد، داخلی سازی کنند و از توان شرکت‌های داخلی در حوزه تولید قطعات و ملزومات مورد نیاز خود استفاده کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: اگر قطعه ای امکان ساخت داخل وجود داشته باشد جلوی واردات آن را می گیریم و نخواهیم گذاشت که ثبت سفارش برای آن انجام بشود.

برنامه استاندارد یورو ۵ برای بسیاری از تولیدات خودرو انجام شده است

رحمانی کیفیت بهتر و قیمت پایین تر را از مزیت های داخلی سازی قطعات عنوان کرد و گفت: برنامه استاندارد یورو ۵ برای بسیاری از تولیدات خودرو انجام شده است و در مواردی که هنوز انجام نشده است نیز در حال پیگیری است.

ساخت داخل باید با تحقیق و توسعه و استفاده از R&D همراه باشد

وی با تاکید بر لزوم ورود فناوری های نوین و تکنولوژی های جدید و به روز در حوزه ساخت داخل گفت: ساخت داخل باید با تحقیق و توسعه و استفاده از r&d همراه باشد.

گفتنی است که در این بازدید، طرح تولید قطعات مورد استفاده خودرو ها در شرکت مهندسی دنا فراز صنعن توسط رضا رحمانی، وزیر صمت در شهرک صنعتی پرند مورد افتتاح قرار گرفت.

رضا رحمانی همچنین از نمایشگاه توانمندی های ساخت داخل شرکت مهندسی دنا فراز صنعت در حوزه خودرو بازدید به عمل آورد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندارد خودرو صنعت صنعت معدن و تجارت فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۲۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تأمین اعتبار بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی صبح چهارشنبه در دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت با وی خواستار تأمین اعتبار مورد نیاز برای تسریع در ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی تبریز و تجهیز بیمارستان سرطانی از سوی این وزارتخانه شد.

رحمتی در این دیدار با اشاره به تحولات چشمگیر انجام‌گرفته در عرصه بهداشت و درمان گفت: انقلابی که در حوزه بهداشت و درمان پس از انقلاب اسلامی به وجود آمده است، باید در جامعه به درستی تبیین شود.

وی با تقدیر از فعالان نظام سلامت، خواستار توجه به تخصیص اعتبارات مورد نیاز برای پرداخت معوقات کادر بهداشت و درمان شد و افزود: مشکل عمومی در حوزه بهداشت و درمان بحث معوقات نیروهای پرستاری و کادر بهداشت و درمان است که انتظار می‌رود با تأمین منابع مربوطه شاهد رفع این مشکل باشیم.

وی همچنین خواستار تخصیص اعتبار مورد نیاز برای ادامه ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی شد و اضافه کرد: آذربایجان شرقی در حوزه بهداشت و درمان به مردم شمال غرب کشورمان خدمات ارائه می‌کند و خوشبختانه با ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی مشکلی در زمینه تخت‌های بیمارستانی در شهر تبریز نخواهیم داشت، اما سرعت کار در این پروژه پایین است و باید بتوانیم ضمن سرعت بخشی نسبت به تکمیل این پروژه اقدام کنیم.

تأمین تجهیزات بیمارستان جامع سرطان دیگر مطالبه استاندار از معاون وزیر بهداشت بود.

وی گفت: پیشرفت فیزیکی ساخت این بیمارستان قابل توجه است و در خصوص تأمین تجهیزات مورد نیاز نیازمند حمایت جدی وزارت بهداشت هستیم.

رحمتی، ساخت بیمارستان در شهر جدید سهند را دیگر مطالبه عمومی دانست و افزود: باتوجه به جمعیت شهر جدید سهند ساخت بیمارستان در این شهر مطالبه عمومی است وزارت بهداشت در این عرصه ورود جدی داشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی ساخت بیمارستان در شهر مرند را نیز یادآور شد و گفت: با توجه به اینکه سرانه بستری در شهرستان مرند پایین‌تر از متوسط کشور است، ساخت بیمارستان در این شهر باید به طور جدی پیگیری شود.

کد خبر 6080855

دیگر خبرها

  • چرا مونتاژکاران هر شش ماه قیمت را بالا میبرند، اما خودروسازان داخلی نه
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • تولید مسکن در سقز به جد رصد و تسهیلگری شود
  • برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند
  • قطار ملی ساخت ایران بزودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • تاریخچه شرکت موتورسیکلت سازی یاماها؛ از تولید آلات موسیقی تا ویلچر و اسکوتر
  • ضرورت تأمین اعتبار بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز
  • منع واردات کالاهای تولید داخلی/ حمایت بیشتر از تولید داخل با مشارکت ذینفغان 
  • معرفی خودروسازان متخلف به قوه قضاییه
  • پروتزهای بومی مفصل زانو و لگن نیاز مراکز درمانی را تامین می‌کنند