Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر ، فریدون الله یاری ظهر  پنجشنبه در جلسه مشترک شوراهای شهرستان‌های گلپایگان، خوانسار و بویین میاندشت با بیان اینکه مهمترین گفتمان توسعه‌ رونق اقتصادی صنعت گردشگری است، اظهار داشت: در سال‌های اخیر صنعت گردشگری رشد شتاب زده‌ای در جهان  داشته است به طوری که در اشتغال جهان نقش موثری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: کشور ما در جهان جایگاه خوبی از لحاظ صنعت گردشگری ندارد و از دلایل عمده آن وابستگی به فروش نفت بوده است، البته در دهه‌های گذشته جنگ تحمیلی و تبلیغ دشمن در ایران هراسی مانع سفر گردشگران به کشور شده است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان تأکید کرد: توسعه اقتصادی مبتنی بر صنعت گردشگری است به طوری که  طرح و برنامه ریزی‌ها در احداث یک خیابان به سمت صنعت گردشگری باید برود.

وی تصریح کرد: اهمیت دادن به صنعت گردشگری و صنایع دستی یکی از رسالت‌های میراث فرهنگی است اما صنعت گردشگری و صنایع دستی مورد بی مهری قرار گرفته و لازم است که پوشش جامع و کاملی داده شود.

اله یاری گفت: توسعه صنعت گردشگری به بودجه لازم دارد و متأسفانه در خشکسالی مطلق بودجه دولت قرار داریم، توسعه صنعت گردشگری به مشارکت مردم و تغییر تفکر و اندیشه وابسته است.

وی تصریح کرد: میدان امام اصفهان از آثار تاریخی است و اگر یک کاشی آن تخریب شود بازتاب جهانی دارد بنابراین الویت یک میراث فرهنگی مرمت آثار تاریخی اصفهان است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان اینکه  سرمایه گذار یک عنصری از پازل گردشگری است، تصریح کرد: گردشگری نیاز به نگاه فراملی دارد بنابراین هر دستگاهی به نوبه خود در حوزه گردشگری باید ورود پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه پیست اسکی بویین میادشت موقعیت خوبی برای ایجاد گردشگری دارد، گفت: با مرکز صدا و سیمای استان اصفهان با هدف معرفی شهرهای غرب استان قرار دادی منعقد و برنامه‌ای باعنوان میراث کهن پخش شده است.

اله یاری خاطرنشان کرد: زیرساخت‌ گردشگری در محل سد کوچری مناسب نبود که پس از طی مراحل قانونی در رفع مشکلات محیط زیستی صنعت گردشگری ایجاد می‌شود.

وی تأکید کرد: جشنواره‌ کباب و عسل خوانسار برای معرفی شهرستان موثر است و حتی اگر برنامه ریزی صحیحی انجام شود  هزینه برگزاری این جشنواره تأمین می‌شود.

الله یاری گفت: حکم تخریب مغازه‌های اطراف مسجد جامع گلپایگان صادر شده است و فرمانداری و شهرداری گلپایگان نسبت به تخریب اقدام کنند، در اجرای حکم حق تثبیت سرمایه‌گذار مشخص شده است.

وی با اشاره به جلوگیری از تصاحب سنگ نگاره‌ها، گفت: برای حفظ سنگ نگاره‌ها تیمره پایگاهی با مرکزیت گلپایگان ایجاد شود.

کد خبر 4814212

منبع: مهر

کلیدواژه: گلپایگان گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مرمت آثار تاریخی سرمایه گذاری 9 دی بوشهر ایلام قزوین آلودگی هوا انتخابات مجلس شورای اسلامی بیرجند شیراز گرگان مشهد شهرکرد استانداری سمنان گردشگری صفحه اول روزنامه های استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۴۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سریال «نون خ» در ترویج صنایع دستی، مناطق گردشگری و آداب و روسوم مردم موفق بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم، در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند و تصور من این است که اگر این‌ها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی مؤثر باشد.

وی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور افزود: از من در مورد قیمت بلیت‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰,۰۰۰ تومان که سال‌ها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریباً همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: ایرنا

کد خبر 747457

دیگر خبرها

  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  •  آژیر قرمز در اصفهان/ فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی معرفی شد