Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزانه سریر، با اشاره به هجمه‌های ایجاد شده علیه این مرکز، اظهار داشت: ایجاد کنندگان این هجمه‌ها می‌خواهند موجودیت مرکز وکلای قوه قضائیه را زیر سوال ببرند و معتقدند به خاطر محدودیت‌هایی که در برنامه سوم توسعه ایجاد شده بود تصمیم بر تشکیل مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه گرفتند تا نیاز موقت جامعه به وکلا و کارشناسان رسمی را برطرف کند که این موضوع صحت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: به دلیل نیاز وکیل در جامعه و عدم توانایی کانون وکلا برای برطرف کردن نیازهای حقوقی جامعه، قانونگذار در برنامه ششم توسعه با ادامه فعالیت مرکز وکلای قوه قضائیه موافقت کرد و این ادعاهایی که بر غیر قانونی بودن ادامه فعالیت مرکز وکلای قوه قضائیه بر اساس ماده ۱۸۷ ماده برنامه سوم توسعه بیان می‌شود واقعیت ندارد و کذب محض است.

رئیس کمیسیون بانوان مرکز وکلای قوه قضائیه در مورد استقلال وکلای این مرکز گفت: وکلای مرکز وکلای قوه قضائیه در محاکم قضائی از استقلال کامل برخوردارند ولی نظارت برکار وکلا لازم است و اگر سیستم وکالتی دیگر کشورها را مطالعه کنیم، همواره نهادهای حاکمیتی نسبت به عملکرد و تربیت وکلا نظارت دارند و این نظارت یک امر لازم است.

سریر افزود: دخالت در کار تخصصی وکیل از سوی هر قوه یا نهادی باشد کاری مضموم و ناپسندی است و قوه قضائیه هیچگاه در امور وکلا در محاکم قضائی دخالت نکرده است، اگر یک وکیل تخلفاتی داشته باشد باید یک نهادی بر تخلفات آن نظارت کند نظارت برکار وکلا یکی از وظایف قوه قضائیه است.

وی در پایان با اشاره به عملکرد مثبت دوره جدید مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده گفت: در این دوره می‌توانیم گام‌های موثرتری برای پیشرفت و ارتقا مرکز وکلای قوه قضائیه برداریم.

47231 کد خبر 1338048

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کانون وکلا وکالت قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۸۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۵ پرونده قصاص در سراسر کشور منجر به سازش شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه اظهار کرد: در جریان پویش «به عشق علی (ع) می‌بخشم» که طی مدت ۶۸ روز از ولادت تا شهادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) به اجرا در آمد، به همت صلح‌یاران و شوراهای حل اختلاف در ۸۵ پرونده دارای حکم قصاص نفس در سراسر کشور رضایت حاصل شد.

وی افزود: ۳ هزار و ۴۳۳ نفر نیز در قالب این پویش از زندان آزاد شدند و ۳۸۳ نزاع دسته‌جمعی نیز به مصالحه ختم شد.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه همچنین گفت: مجموع اخذ رضایت در پرونده‌های دارای حکم قصاص نفس در سال گذشته، ۶۱۳ مورد بود.

کد خبر 6086332

دیگر خبرها

  • بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی
  • عملیات وعده صادق ، بدون دخالت متحدان منطقه‌ای انجام شد
  • آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر
  • ۲ عضو جدید وارد شورای نظارت بر صدا و سیما شدند
  • نمایندگان جدید قوه قضائیه در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما منصوب شدند
  • نمایندگان قوه قضاییه در شورای نظارت بر صدا وسیما منصوب شدند
  • ۸۵ پرونده قصاص در سراسر کشور منجر به سازش شد
  • انتصاب رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان
  • ۸۰ هزار عضو داریم/با انبوهی از شکایت‌ها مواجهیم
  • با ۸۰ هزار عضو ۷۰۰ شکایت در ماه داریم