Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار خرم آباد گفت: به پاس قدردانی از جانفشانی های سردار سلیمانی و محکومیت ترور ناجوانمردانه این شهید بزرگوار، ساختمان شهرداری منطقه دو و یکی از معابر شهر به نام وی مزین می‌شود.

به گزارش ایمنا، محمد شریفی مقدم، اظهار کرد: شهید قاسم سلیمانی خدمات بزرگی را برای کشور و مردم انجام داد که نامگذاری برخی اماکن به اسم و یاد وی کمترین اقدام برای قدرشناسی از خدمات ارزنده این سرباز بزرگ اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اندوه و بهت مردم ایران از خبر شهادت شهید قاسم سلیمانی، ادامه داد:‌ با توجه به بررسی‌های انجام شده، پیشنهاد نامگذاری ساختمان جدید و نوساز شهرداری منطقه دو  و یکی از معابر مهم به کمیسیون نامگذاری شورای اسلامی شهر ارسال و مصوب می شود.

شهردار خرم آباد با اشاره به بزرگداشت یاد و نام شهید قاسم سلیمانی، گفت: نصب تصاویر و تبلیغات محیطی با موضوع شهادت سردار قاسم سلیمانی در سطح شهر، طراحی جایگاه مخصوص عزاداری در ورودی شهرداری مرکزی، خاموش کردن چراغانی و ریسه‌های سطح شهر ونصب پرچم های عزا از روز گذشته (جمعه) در دستور کار است.

شهردار خرم آباد اظهار داشت: شهید قاسم سلیمانی از سرداران بزرگ تاریخ ایران است که باید با یادآوری اقدامات و افتخارات او، الگویی جاودانه و دائمی از این سردار رشید ارایه دهیم تا جوانان به فرهنگ ناب مجاهدت و شهادت آراسته شوند و به الگوهای پوچ و بیگانه پناه نبرند.

منبع: ایرنا

کد خبر 404124

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران کلانشهر شهروند سردار قاسم سليمانی شهادت سردار قاسم سلیمانی مدیریت شهری خرم آباد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۲۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان قدیم شهرداری کاشان به موزه تبدیل می‌شود

شهردار کاشان از تبدیل ساختمان قدیم شهرداری کاشان به موزه بلدیه کاشان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، کیومرث محمدپور صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: نیاز شهر کاشان به موزه‎ای که در بردارنده اسناد تاریخی، نمادهای فرهنگی، تمدنی و هویتی این جامعه شهری کهن باشد، جدی و ضروری است و مدیریت شهری برای رفع این خلأ به دنبال تأسیس و راه‌‎اندازی موزه بلدیه کاشان است.

وی انتخاب ساختمان کنونی ستاد مرکزی شهرداری کاشان را به واسطه پیشینه غنی و تاریخ ارزشمند آن دانست و خاطرنشان کرد: طبیعتا با جابجایی محل ستاد مرکزی به ساختمان جدید واقع در بلوار دانش، باید از محل کنونی به عنوان یک بنای مهم محافظت کرد و کاربری متناسب با آن را تعریف کرد که بر این اساس در آینده‎ای نزدیک در قالب موزه بلدیه از آن استفاده خواهد شد که این ماموریت به دبیرخانه تخصصی و منطقه یک واگذار شده است.

شهردار کاشان ابراز داشت: محل کنونی ستاد مرکزی شهرداری با قدمتی قریب به یک قرن هم به واسطه سابقه بهره‌برداری پیشین آن به عنوان محل فرمانداری و شهرداری و هم به دلیل موقعیت مکانی آن در مجاورت بازار و چهارباغ قدیم، از چندین دهه قبل یکی از مراکز حائز اهمیت از نظر تاریخی، اجتماعی و سیاسی بوده است.

وی با بیان اینکه بخش‌‌هایی که در موزه بلدیه تعریف و اجرا می‌‎شود مرتبط با حوزه مدیریت شهری و موضوعات شهرنشینی است، گفت: بخش‎‌هایی نظیر نگارخانه کاشان قدیم، نگارخانه شهرداران، هدایای تقدیمی در طول زمان، معرفی برخی از مشاهیر و مفاخر، سیر توسعه شهر و اسناد مکتوب بلدیه و غیره در نظر گرفته شده که البته به تدریج بخش‎‌هایی دیگری به آن اضافه می‎شود.

محمدپور تأکید کرد: طبیعتا این موزه نمی‎‌تواند تمام وجوه ارزشمند تاریخ و تمدن کاشان را دربرگیرد و به صورت ویژه‌تر بخش‌‎‌هایی مدنظر قرار گرفته که در حوزه فعالیت شهرداری کاشان و یا مسائل مرتبط با آن قرار دارد.

وی، همچنین به سایر برنامه‌های مدیریت شهری کاشان برای محدوده دروازه دولت تا میدان 15 خرداد اشاره و عنوان کرد: با توجه به جایگاه بنای ارزشمند تلگرافخانه و دبیرستان ماندگار امام خمینی(ره) همچنین آب انبار چهارباغ وبیمارستان اخوان احداث موزه بلدیه می‌تواند مجموع‌ه‎ای از عناصر تاریخی را به هم پیوند داده و بستر مناسبی برای انجام پروژه‌های جذاب فراهم کند.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • کاشان نیازمند موزه نگهداری اسناد تاریخی است
  • پخت بیش از یک هزار غذای اطعام مهدوی در اندیمشکی 
  • ساختمان قدیم شهرداری کاشان به موزه تبدیل می‌شود
  • موافقت وزیر کشور با ارتقاء درجه شهرداری پارس آباد مغان
  • کرمان فقط با مردم آباد می‌شود
  • نامگذاری پارک ۶.۵ هکتاری گلسار به نام «جوانمرد»
  • آغاز عملیات اجرایی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی و راه‌اندازی ۲ پروژه پالایشی در ۱۴۰۳/ افزایش ۷ درصدی تولید بنزین در سالی که گذشت
  • اقدامات شهرداری منطقه ۲ خرم‌آباد برای میزبانی از گردشگران نوروزی
  • رشد ۷ درصدی تولید بنزین در ۱۴۰۲/ ساخت پتروپالایشگاه شهید سلیمانی امسال آغاز می‌شود
  • آغاز عملیات پتروپالایشگاه شهید سلیمانی و راه‌اندازی ۲ پروژه پالایشی در ۱۴۰۳/ افزایش ۷ درصدی تولید بنزین در سالی که گذشت