Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- آخرین اخبار حاکی از آن است که تعداد نمادهای متوقف در بورس اوراق بهادار کاهش یافته است و از ۲۷ نماد در ۲۶ آذرماه به ۱۳ نماد تا ۱۱ دی‌ماه رسیده است. دلایل متوقف شدن نمادهای بورسی شامل تعلیق نماد معاملاتی، برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده(انتخاب اعضا)، برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده (در خصوص تغییر سرمایه)، افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، تغییرات بیش از ۵۰ درصد در ۱۵ روز متوالی و برگزاری مجامع عمومی فوق‌العاده و عادی به طور فوق العاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس، علاوه بر نماد کنتورسازی ایران (آکنتور) که از تاریخ ۱۳ شهریور ۱۳۹۵ به علت تعلیق نماد معاملاتی متوقف شده است، نمادهای داروسازی اسوه (داسوه) و بانک انصار (وانصار) نیز به دلیل تعلیق متوقف شده‌اند.
ایران ترانسفو (بترانس) تنها نمادی است که به دلیل برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده و برای انتخاب اعضا متوقف شده است. این درحالی است که داروسازی امین(دامین)، بیسکویت گرجی(غگرجی) و سرمایه گذاری صنعت بیمه (وبیمه) به ترتیب به دلیل برگزاری مجمع عمومی فوق العاده (درخصوص تغییر سرمایه) و برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه و فوق‌العاده (در خصوص تغییر سرمایه) متوقف شده‌اند. همچنین غلتک‌سازان سپاهان(فسازان) به دلیل برگزاری مجامع عمومی فوق العاده و عادی به طور فوق العاده متوقف شده است.
تغییرات بیش از ۵۰ درصد در ۱۵ روز متوالی باعث توقف نمادهای سیمان شمال (سشمال)، همکاران سیستم(سیستم)، سالمین (غسالم) و پارس سرام(کسرام) شده است.
این درحالی است که پیش از این ۲۷ نماد معاملاتی در بورس اوراق بهادار در بازه زمانی ۱۳ شهریور ۹۵ تا ۲۶ آذر امسال به دلایل مختلف از جمله افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده (انتخاب اعضا)، برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده (در خصوص تغییر سرمایه)، تغییرات بیش از ۵۰ درصد در ۱۵ روز متوالی، افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب و برگزاری مجمع عمومی سالانه متوقف بودند.   ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بورس و اوراق بهادار مجمع عمومی عادی نمادهای بورسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۵۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ شاخص هم‌وزن مثبت ماند

به گزارش قدس آنلاین، شاخص هم‌وزن در جریان معاملات روز جاری با ۱۳۲۱ واحد افزایش به ۷۵۹ هزار و ۲۲ واحد و شاخص قیمت با ۷۳۹ واحد افزایش به ۴۲۴ هزار و ۸۵۵ واحد رسید.

معامله‌گران امروز در بورس تهران بیش از ۱۰ میلیارد و ۳۷۸ میلیون سهم و اوراق مالی را به ارزش تقریبی ۶۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال با انجام بیش از ۴۰۴ هزار معامله دادوستد کردند.

نمادهای فولاد، فملی، شپنا، نوری، شبندر، وغدیر و بملت بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

شاخص فرابورس ایران در معاملات امروز با ۴۷ واحد کاهش، به ۲۵ هزار و ۴۸۸ واحد رسید.

معامله‌گران در فرابورس ایران با انجام ۲۱۰ هزار معامله بیش از ۵ میلیارد و ۷۵۸ میلیون سهم و اوراق مالی را دادوستد مالکیت کردند.

نمادهای ارفع و وخاور بیشترین اثر مثبت و نمادهای هرمز، آریا، آریان، شگویا و فزر بیشترین اثر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل بورس
  • بورس تغییر جهت داد
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس | افزایش ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحدی شاخص کل
  • رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • افت ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ شاخص هم‌وزن مثبت ماند
  • کاهش بیش از ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ فاز اصلاحی شاخص شروع شد؟
  • تکلیف مجلس به سازمان امور مالیاتی برای قبول هزینه‌های دارای صورتحساب الکترونیکی
  • تکالیف سازمان امور مالیاتی در باره صورتحساب الکترونیکی
  • سازوکار تعیین هزینه‌های قابل قبول مالیاتی مشخص شد