Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: پروژه راه آهن رشت به انزلی هیچ تأثیری در محیط زیست منطقه از جمله تالاب انزلی ندارد، از طرفی مطالعات زیست محیطی این پروژه در دهه ۸۰ صورت گرفته و سازمان محیط زیست در آن دوران مسیر این پروژه را به طور کامل تأیید کرده است.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از خانه ملت، حسن خسته بند عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به روند اجرای پروژه راه آهن رشت به انزلی، گفت: به طور حتم این پروژه به عنوان یکی از اضلاع مهم طرح کریدور شمال به جنوب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، اما متأسفانه روند اجرای این پروژه به هیچ وجه مناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند تخصیص اعتبارات برای اجرای پروژه راه آهن رشت به انزلی بسیار کند و آهسته است

نماینده مردم بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: روند تخصیص اعتبارات برای اجرای پروژه راه آهن رشت به انزلی بسیار کند و آهسته صورت می گیرد، پیمانکاران از نبود بودجه و مسائل مرتبط با صدور اسناد خزانه اسلامی به ویژه میزان تنزیل این اسناد در بازار گله مند هستند.

وی گفت: در شرایط کنونی مشکلات بسیاری پیرامون پروژه راه آهن رشت به انزلی وجود دارد که وزارت راه و شهرسازی به عنوان متولی این بخش باید نسبت به حل آن ها ورود کند.

پروژه راه آهن رشت به انزلی هیچ تأثیری در محیط زیست تالاب انزلی ندارد

خسته بند با اشاره به موضوعات مطرح شده درباره بروز مشکلات زیست محیطی به ویژه خشک شدن تالاب انزلی با اجرای پروژه راه آهن رشت به انزلی، گفت: قطعا این پروژه هیچ تأثیری در محیط زیست منطقه از جمله تالاب انزلی ندارد، از طرفی مطالعات زیست محیطی این پروژه در دهه 80 صورت گرفته و سازمان محیط زیست در آن دوران مسیر این پروژه را به طور کامل تأیید کرده است.

وی ادامه داد: حال در شرایط کنونی اداره کل محیط زیست استان گیلان با وجود تأییده سازمان، نسبت به روند اجرای پروژه راه آهن رشت به انزلی ایراد گرفته است که این مسئله نشأت گرفته از رویکرد غرض ورزانه مدیران این اداره کل است.

خسته بند افزود: به نظر می رسد که پس از مخالفت تمام دستگاه ها از جمله دادستانی انزلی با طرح اداره کل محیط زیست استان گیلان برای اجرای طرح احیای تالاب انزلی، این اداره کل به دنبال سنگ اندازی در اجرای روند پروژه راه آهن رشت به انزلی است.

این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: بررسی مسیر اجرای پروژه راه آهن رشت به انزلی نشان میدهد که  مسیر راه آهن به هیچ وجه در بستر تالاب انزلی قرار دارد و قرار است که راه آهن از اراضی کشاورزی مردم عبور کند، اراضی که در دهه های اخیر همواره مورد کشاورزی قرار گرفته است، حال چگونه اراضی این مناطق را می توان جزء بستر تالاب دانست.

وی افزود: به طور حتم اصلاح نقشه راه پروژه راه آهن رشت به انزلی هزینه میلیاردی جدیدی را برای کشور به دنبال دارد، این در حالی است که موضوعات ادعایی منطبق با واقعیات نیست.

عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: مدیرانی که مدعی قرار گرفتن مسیر راه آهن رشت به انزلی در بستر تالاب انزلی هستند، باید اسناد و مدارک ادعایی خود را ارائه کنند، البته قرار است که کمیته ای با حضور وزارت راه و شهرسازی، سازمان محیط زیست و دستگاه های دیگر برگزار شده و در رابطه با آن تصمیم گیری صورت گیرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: پروژه راه آهن رشت به انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۷۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه ملی احیاء و ساماندهی دریاچه نمک 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در راستای دستور رئیس جمهور مبنی بر تشکیل کارگروه احیاء و ساماندهی دریاچه نمک و بر اساس مصوبه ششمین نشست ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب‌های کشور، مقرر شد پروژه‌های اولویت دار طرح جامع مدیریت دریاچه نمک در یک کارگروه تخصصی با مسئولیت استاندار قم و عضویت استانداران حوضه آبخیز و دستگاه‌های مسئول، در یک دوره زمانی پنج ساله به اجرا گذاشته شود. 

محمدحسین بازگیر با بیان اینکه تعیین نیاز آبی محیط زیستی حوزه آبخیز دریاچه نمک و نحوه تأمین آن در سناریو‌های مختلف از جمله پروژه‌ها در این طرح جامع است، خاطرنشان کرد: وزارت نیرو تا تکمیل این مطالعات، موظف به تأمین نیاز آبی حوضه دریاچه نمک بر اساس مصوب شورای عالی آب در سال ۹۶ حداقل به میزان ۱۵۴ میلیون مترمکعب خواهد بود. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان از انجام مطالعات جامع یکپارچه دریاچه نمک به مدت دو سال خبر داد و گفت: اجرای برنامه‌های سازگاری با کم آبی با اولویت استان‌های قم، اصفهان و سمنان از دیگر پروژه‌هایی است که در این طرح جامع با جدیت پیگیری خواهد شد. 

وی با بیان اینکه سازمان منابع طبیعی موظف به انجام اقدامات اصلاحی و احیایی جهت مقابله با پدیده گرد و غبار پیرامون دریاچه نمک خواهد بود، اظهار داشت: مدیریت مزارع کشاورزی اطراف دریاچه نمک، پیاده سازی و اصلاح الگوی کشت و توسعه سامانه‌های مدرن کشت و آبیاری، از جمله تکالیف وزارت جهاد کشاورزی در طرح جامع مدیریت دریاچه نمک خواهد بود. 

بازگیر بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم به منظور جلوگیری از اضافه برداشت در زمان رهاسازی حقابه زیست محیطی دریاچه نمک بر اساس این مصوبه تأکید کرد و گفت: هوشمندسازی چاه‌های مجاز و شناسایی چاه‌های غیرمجاز کشاورزی و نیز اجرای برنامه‌های آموزشی و ترویجی به منظور جلب مشارکت جوامع بومی در نظارت مصرف آب از دیگر برنامه‌هایی است که طی ۵ سال آینده اجرا خواهد شد. 

وی همچنین تسطیح و نوسازی اراضی کشاورزی به منظور افزایش راندمان آبیاری و انجام مطالعه تطبیق الگوی فضای سبز با شرایط آبی استان‌های مرتبط با دریاچه نمک را از دیگر پروژه‌های این طرح دانست و گفت: طرح پایش کمی و کیفی تالاب‌های حوضه آبخیز دریاچه نمک و طراحی شبکه جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری و روستایی برای ۱۰ سکونتگاه شهری تأمین کننده آب این دریاچه، طی سه سال آینده انجام می‌شود. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با اشاره به انجام مطالعات ارزیابی اثرات محیط زیستی برداشت نمک از دریاچه نمک تا پایان سال، تصریح کرد: حد بستر و حریم تالاب‌های حوزه دریاچه نمک تعیین و اجرا خواهد شد ودر صورت تأمین اعتبار حفاظت فیزیکی افزایش و مراکز پایش در منطقه احداث می‌شود. 

وی ساماندهی گردشگری بی ضابطه و جلوگیری از آفرودسواری در سطح حوزه آبخیز با اولویت کانون‌های گرد و غبار را از دیگر پروژه‌های این طرح دانست و گفت: برای دریاچه نمک و تالاب‌های اقماری آن، طرح طبیعت گردی ارائه خواهد شد، ضمن اینکه نظارت و مراقبت از دریاچه نمک به عنوان یک میراث طبیعی ملی مطابق با ضوابط و معیار‌های مربوطه پیگیری می‌شود. 

بازگیر در پایان با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی ذیربط مکلف هستند منابع اعتباری لازم برای اجرای پروژه‌های مصوب را با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور در بودجه‌های سنواتی خود پیش بینی کنند، گفت: امیدواریم با اجرای این طرح جامع با محوریت استانداری قم، شاهد بهبود وضعیت محیط زیستی دریاچه نمک و کانون‌های فعال گرد و غبار در منطقه باشیم.

دیگر خبرها

  • تالاب زیبای ایران پس از ۳ سال دوباره زنده شد | تصاویر
  • پهنه آبی تالاب‌های چالدران افزایش یافت
  • افزایش پهنه آبی تالاب های چالدران
  • اجرای سند الگوی کشت در حوزه‌های تالابی کشور
  • شروع به کار دستگاه دروگر سنبل آبی در تالاب انزلی
  • توزیع کیسه‌های ویژه پسماند خودرویی بین گردشگران نوروزی کیش
  • تشکیل کارگروه ملی احیاء و ساماندهی دریاچه نمک 
  • ورود بیش از ۳۰۰ فلامینگو به تالاب بین المللی گاوخونی
  • اقبال شاکری: قانون نهضت ملی مسکن مختص به یک دولت و مجلس خاص نیست !/ هیچ اقدام بلندمدت در مورد مسکن اجاره‌ای انجام نشده + فیلم
  • اقبال شاکری : قانون نهضت ملی مسکن، مختص به یک دولت یا مجلس خاص نیست ! / هیچ اقدامی در مورد مسکن اجاره‌ای بلندمدت انجام نشده است + فیلم