Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@06:00:49 GMT

کاهش اندازه جنین بر اثر آلودگی زیست‌محیطی

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۷۸۰۴۲

کاهش اندازه جنین بر اثر آلودگی زیست‌محیطی

زنان بارداری که به طور مستمر در معرض آلاینده‌های ارگانیک پایدار (POPs) قرار دارند در مقایسه با زنان بارداری که در معرض این نوع آلاینده‌های شیمیایی قرار نمی‌گیرند، دارای جنین کوچک تری هستند. بر اساس نتایج تحقیقات انستیتوی ملی سلامت، مواد شیمیایی که تولید آن‌ها در آمریکا متوقف شده، اما همچنان در محیط زیست باقی مانده‌اند، حتی در مقادیر اندک، دارای آثار پایداری بر سلامت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
به اعتقاد محققان اندازه جنین در مقایسه با اندازه نوزاد، معیار مناسب‌تری برای ارزیابی آثار این آلاینده‌های پایدار محسوب می‌شود، زیرا این آلاینده‌ها حتی در مقادیر بسیار اندک نیز بر میزان رشد جنین اثرگذار هستند. آلاینده‌های ارگانیک پایدار، ترکیبات شیمیایی مانند DDT و دیوکسین هستند که محصولات جانبی فرایند تولید علف‌کش‌ها و رنگ‌زدایی کاغذ محسوب می‌شوند. به گزارش ساینس دیلی، این ترکیبات در گذشته در صنایع کشاورزی، کنترل بیماری‌ها و بسیاری از فرایند‌های تولیدی و صنعتی کاربرد داشته‌اند. با وجود این که تولید و مصرف این ترکیبات از دهه ۲۰۰۰ میلادی در سراسر جهان ممنوع شد، این مواد در آب و هوا به صورت پایدار باقی مانده و امکان انتقال به زنجیره غذایی را داشته‌اند. گزارش کامل این تحقیقات در نشریه JAMA Pediatrics منتشر شده است.



منبع: خراسان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آلودگی هوا جنین عوارض آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۸۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش کلسترول با این نوع سبزی

به گزارش خبرآنلاین، لوبیا سبز یکی از سبزیجات سرشار از آب، ویتامین‌ها و املاح است که به‌عنوان منبع پروتئین نیز شناخته می‌شود. در این مطلب به فواید لوبیا سبز اشاره خواهیم کرد.

سلامت نیوز در خبری نوشت:لوبیا سبز یکی از سبزیجات سرشار از آب، ویتامین‌ها و املاح است که به‌عنوان منبع پروتئین نیز شناخته می‌شود. مزیت دیگر لوبیا سبز مقدار بسیار کم چربی و کربوهیدرات نسبتا پایین آن در مقایسه با سایر سبزیجات است. در ادامه این مطلب به فواید عادت به خوردن لوبیا سبز اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از:


بهبود عملکرد گوارش

لوبیا سبز به‌دلیل مقدار فیبر فراوان در بهبود عملکرد گوارش بسیار موثر است و خطر ابتلا به سرطان کولون را نیز کاهش می‌دهد.

فیبرها به‌طور طبیعی اشتها را تنظیم می‌کنند و موجب افزایش احساس سیری می‌شوند. خواص سیرکنندگی، دیورتیک و کالری پایین لوبیا سبز باعث شده تا خوراکی ایده‌آل برای حفظ تناسب اندام و کاهش وزن باشد.

مفید برای مبتلایان به دیابت و کلسترول بالا

نتایج مطالعات نشان می‌دهد لوبیا سبز به تنظیم قند خون کمک می‌کند. لوبیا سبز شاخص گلیسمی پایینی دارد و از همین‌رو برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ توصیه می‌شود. وجود ترکیبات طبیعی مانند استیگماسترول در لوبیا سبز نیز باعث شده تا در کاهش کلسترول خون موثر باشد.


کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌

لوبیا سبز علاوه بر فیبر فراوان، منبع غنی از ویتامین‌ها و املاح است. ویتامین C با میکروب‌ها و عفونت‌ها مقابله می‌کند، ویتامین E موجود مانع از بروز التهابات می‌شود، مس موجود در تقویت ایمنی بدن نقش دارد و پتاسیم نیز در حفظ سلامت سیستم قلبی‌عروقی موثر است.

این ترکیبات مفید در کنار فیبرها زمینه خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی را کاهش می‌دهد. لوبیا سبز همچنین مقدار فراوانی فلاونوئید مانند کوئرستین و میریستین دارد که عامل رنگ سبز این گیاه بوده و مطالعات نشان می‌دهد نقش مقابله‌ای با سلول‌های سرطانی و پیشرفت تومورها دارد.


مقابله با بیماری‌های مزمن

همانطور که اشاره شد لوبیا سبز سرشار از پتاسیم است. پتاسیم نقش اساسی در جریان خون دارد و از همین‌رو مصرف لوبیا سبز می‌تواند در مقابله با بیماری آرتروز موثر باشد. به‌طور کلی، مصرف لوبیا سبز در پیشگیری از بیماری‌های مزمن نقش دارد زیرا سرشار از آهن، منگنز، منیزیوم و روی است که این ترکیبات موجب تقویت انرژی و ایمنی بدن می‌شوند.


مفید برای خانم‌های باردار

لوبیا سبز یکی از بهترین انتخاب‌های غذایی برای خانم‌های باردار است زیرا علاوه بر تاثیر مثبت فیبرها در بهبود گوارش و پیشگیری از یبوست، منبع غنی از ویتامین B۹ است که برای رشد سیستم عصبی جنین ضروری خواهد بود. بنابراین، توصیه می‌شود خانم‌های باردار حتما لوبیا سبز را در برنامه غذایی روزانه شان بگنجانند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896028

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات
  • ثبت بیش از ۵۰۰ مورد آلودگی زیست محیطی در لرستان
  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان
  • کاهش کلسترول با این نوع سبزی
  • کدام خوردنی‌ها حاوی مواد شیمیایی ماندگارند؟
  • جین بلای جان زمین
  • کسب رتبه دوم خراسان رضوی در پایش‌ های زیست محیطی کشور
  • خراسان رضوی در پایش‌های زیست محیطی کشور دوم شد
  • خبر خوش وزیراقتصاد برای تولید کنندگان در سال جاری
  • کاهش نرخ مالیات بر واحدهای تولید برای سومین سال پیاپی