Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بودجه دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۹۹ حداکثر ۱۵ درصد در بخش‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی، بهداشت و درمان رشد خواهد داشت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلیل کوهپایه زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در سی و سومین جلسه شورای دانشگاه با تسلیت شهادت سردار سلیمانی گفت: در این شرایط برای اقتدار علمی و عملکرد بهتر باید تلاشمان را بیشتر کنیم و با اراده قوی در مسیر خودکفایی نظام سلامت گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با ارائه گزارشی از سفر به پاکستان، به دستاورد‌ها و جایگاه ایران در سطح منطقه اشاره کرد و افزود: در این سفر مقرر شد یک نظام آموزشی پرستاری و آموزش طب اورژانس در پاکستان راه اندازی شود که با توجه به ظرفیت‌های موجود، مسئولیت آن به دانشگاه ایران واگذار شد.

کوهپایه زاده ادامه داد: بودجه دانشگاه در سال ۹۹ حداکثر ۱۵ درصد در بخش‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی، بهداشت و درمان رشد خواهد داشت.

وی تصریح کرد: تعیین ۳۵ درصد مالیات بر سرانه پزشکان عواقب بدی به دنبال دارد و در ارائه خدمات با کیفیت سلامت به مردم تاثیر می‌گذارد.

در ادامه مقتدایی معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران گزارشی از حضور تیم افغانستان در دانشگاه ایران و سفر نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی ایران به کشور سوریه ارائه کرد و افزود: این نشست‌ها به منظور برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک و توسعه مبحث گردشگری سلامت برگزار شد.

سپس مظاهری نژاد معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره اساسنامه شورای مرکزی المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه توضیح داد و اظهار کرد: ساماندهی بهتر آموزش دانشجویان و شناسایی اساتید برجسته اساس کار ما است. پنجمین دوره المپیاد علمی دانشجویان در حیطه‌های مختلف برگزار می‌شود.

در ادامه جلسه، نماینده معاون آموزشی در خصوص مراحل طراحی راه اندازی و اجرای مدل بومی سازی دانشگاه سومین نسل «دانشگاه سالمندی» تاکید کرد: این پروژه در سه فاز تبیین مدل بومی، طراحی و اجرا و ارزشیابی انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره اجرای طرح دانشگاه سالمندی تصریح کرد: با توجه به افزایش سن سالمندی این مبحث در راستای پاسخگویی اجتماعی ضروری است، در واقع این طرح مردم نهاد به ارتقای کیفیت زندگی سالمندان کمک می‌کند.

در ادامه این نشست متولیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به آخرین دستور شورای دانشگاه، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود ۴۶ مرکز تحقیقاتی و ۳ پژوهشکده وجود دارد و پیشنهاد می‌شود در جهت هم افزایی مراکز تحقیقاتی، پژوهشکده مدیریت سلامت و پژوهشکده سلامت محیط و کار تاسیس شود.


منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۸۱۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان

غلامعلی جاودان  رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت افزود: پارسال این طرح در شهر‌های بندرلنگه و حاجی آباد اجرا شد که امیدواریم امسال این طرح به طور کامل در شهر‌های استان اجرا شود.

وی گفت: طرح جامع سلامت در روستا‌های استان اجرا شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش بیمار‌های غیر واگیر از جمله فشار خون افزود: در اجرای طرح سلامت خانواده برای مراقبت از هر دو هزار نفر در حوزه شهری یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.

جاودان گفت: ایجاد هزار تخت بیمارستانی از دیگر برنامه‌های امسال دانشگاه علوم پزشکی استان است که امیدواریم با حمایت‌های دولت این برنامه اجرایی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان میناب با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس با پیشرفت خوبی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

جاودان گفت: در دوسال گذشته از فعالیت تاکنون یک میلیون و ۲۲۰ نفر در بیمارستان‌های استان ۱۰ میلیون خدمات بستری استفاده کردند.

وی افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار زایمان در بیمارستان‌های استان انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:۷۰ قلم تجهیزات پزشکی سنگین به ارزش ۶ هزار و ۹۱۸ میلیارد تومان در بیمارستان‌های استان مستقر شده اند.

جاودان افزود: ۹۰ پایگاه اورژانس زمینی، اورژانس هوایی بال ثابت و ۴ فروند اورژانس دریایی در هرمزگان فعال است.

وی گفت: شناور اورژانس دریایی برای جزیره بوموسی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: برای تجهیز این اورژانس ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.

منوچهر کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست با اشاره باینکه در استان ۷۳۰ پزشک متخصص داریم، گفت: در استان ۴۵۳ پزشک متخصص کمبود داریم.

حامد فلاح معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیزگفت: داروخانه‌های استان ۳۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گرمطالبه دارند.

در پایان این نشست از پوستر جشنواره رسانه و سلامت هرمزگان رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • علوم پزشکی قم۴۰۰میلیاردتومان طلب دارد/کمبودهزار نیرو درحوزه سلامت
  • کاشت ۲۰۰ اصله نهال در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان
  • راه‌اندازی ۲ ابربیمارستان در فارس با هدف بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی
  • قدر دانی از خیرین سلامت در کرمان
  • طرح سلامت شهری در استان اصفهان اجرایی می‌شود
  • سلامتی و خوشبختی خانواده‌ها در دست اعضای یک جامعه است