Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی شهیدی روز یکشنبه در دیدار با پزشکان، متخصصان و کارکنان اداره کل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تسلیت شهادت سردار قاسم سلیمانی، گفت: شهادت ایشان که اسطوره مقاومت بودند ضایعه بسیار بزرگی است، اما همان‌طور که شهادت شهید بهشتی باعث از بین رفتن انحرافات و ایجاد انسجام شد، شهادت سردار سلیمانی نیز باعث تقویت راه مقاومت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اهمیت جایگاه کمیسیون پزشکی در بنیاد، گفت: وظیفه سنگینی بر دوش متخصصان و نیروهای کمیسیون پزشکی بنیاد قرار دارد و این عزیزان با چالش‌ها و مشکلات زیادی روبرو هستند.

معاون رییس جمهور با تقدیر از زحمات پزشکان و نیروهای اداره کل کمیسیون پزشکی بنیاد افزود: خوشبختانه شما عزیزان علی‌رغم تمام مشکلات و سختی‌ها، کارها و وظایف خود را به‌درستی و صبورانه انجام می‌دهید.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مشکلات موجود در مسیر کارهای کمیسیون پزشکی بنیاد گفت: از پزشکان و نیروهای این مجموعه می‌خواهیم تا پیشنهادات و نظرات خود را در حوزه ساختار و جایگاه کمیسیون ارائه کنند تا مورد بررسی قرار گیرد و شرایط به‌گونه‌ای پیش برود تا به بهتر شدن فعالیت‌های کمیسیون منجر شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین شهیدی خطاب به پزشکان و نیروهای کمیسیون پزشکی بنیاد گفت: تشخیص جانبازی بر عهده شماست و این کار باید به‌گونه‌ای انجام شود تا هیچ‌کس از حق خود محروم نشود. در بین جانبازان گروه‌های آسیب‌پذیری همچون جانبازان عزیز اعصاب و روان و جانبازان شیمیایی نیز هستند که نیاز به توجه و همراهی بیشتری دارند. شما عزیزان باید در هر شرایطی به حرف‌ها و درد و دل‌های جانبازان گوش دهید و با گفت‌وگو، آنان را قانع کنید.

کد خبر 4817496

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران قاسم سلیمانی جانبازان و ایثارگران قاسم سلیمانی شهرداری تهران شورای شهر تهران دستگیری سارق آلودگی هوا شهر تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه محسن هاشمی آتش نشانی سردار سلیمانی سیدابراهیم رئیسی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۸۵۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم انگشت آیفون چیست و پزشکان در مورد آن چه می گویند؟

ایتنا - اخیراً اصطلاح جدیدی  اسم  "انگشت آیفون" رایج شده است. این موضوع نگرانی‌های جدی را ایجاد کرده است، زیرا انگشت آیفون به این تئوری اشاره دارد که استفاده طولانی مدت از تلفن‌های هوشمند، به‌ویژه آیفون‌ها، ممکن است اثری روی انگشت صورتی باقی بگذارد که اغلب برای پشتیبانی از دستگاه در حین کار با یک دست استفاده می‌شود.
اخیراً نگرانی جدیدی در رابطه با اثرات بالقوه استفاده طولانی مدت از گوشی‌های هوشمند پدیدار شده است، زیرا اصطلاح "انگشت آیفون" با اشاره به علامت یا خمشی که ممکن است به دلیل نگه داشتن گوشی به روشی خاص روی انگشت صورتی ظاهر شود، گسترش یافته است. 

این روزها اصطلاح جدیدی  اسم  "انگشت آیفون" رایج شده است. این موضوع نگرانی‌های جدی را ایجاد کرده است، زیرا انگشت آیفون به این تئوری اشاره دارد که استفاده طولانی مدت از تلفن‌های هوشمند، به‌ویژه آیفون‌ها، ممکن است اثری روی انگشت صورتی باقی بگذارد که اغلب برای پشتیبانی از دستگاه در حین کار با یک دست استفاده می‌شود.

تشخیص "انگشت آیفون"
هیچ شکی وجود ندارد که استفاده مداوم از گوشی می‌تواند باعث ایجاد طیف وسیعی از مشکلات شود، و در حالی که برخی ادعاها در مورد آسیب‌، ممکن است اغراق‌آمیز باشند، برخی دیگر واقعی هستند و آسیب‌های جدی و طولانی‌مدت به همراه دارند.

در میان این موارد چیزی است که به نام «بدشکلی بالینی» شناخته می‌شود، که تغییر شکل انگشت است که باعث خم شدن نوک انگشت کوچک در نزدیکی انگشت حلقه می‌شود.

برای تعیین اینکه آیا کسی "انگشت آیفون" دارد یا خیر، باید هر دو انگشت صورتی را روی دستان خود بکشند و ببینند که آیا یکی از آنها تفاوت محسوسی با دیگری دارد، به ویژه در دست غالب خود که در آن گوشی را گرفته است. ممکن است یک خم یا برآمدگی در مفصل پایینی انگشت کوچک وجود داشته باشد.

نظر پزشکان
بسیاری از جراحان ارتوپد ایده «انگشت آیفون» را به عنوان یک موضوع گسترده رد کرده‌اند و توضیح می‌دهند که اکثر تصاویری که ادعا می‌کنند شکاف‌ها و تغییرات انگشت صورتی را نشان می‌دهند، تنها تغییراتی را در آناتومی طبیعی نشان می‌دهند و شواهدی از بیماری ناشی از گوشی‌های هوشمند نیستند. 

خوشبختانه، پزشکان می‌گویند تلفن‌های همراه آنقدر سنگین نیستند که جریان خون را متوقف کنند یا به اعصاب آسیب بزنند. در حوزه پزشکی به طور کلی، هیچ تشخیص رسمی برای "انگشت آیفون" وجود ندارد.

 

چندین مشکل دیگر
اگرچه مفهوم "انگشت آیفون" هنوز نامشخص است، کارشناسان به کاربران گوشی‌های هوشمند هشدار می‌دهند که اثرات بالقوه استفاده بیش از حد از این دستگاه‌ها را برای سلامتی نادیده نگیرند.

استفاده طولانی مدت از گوشی می‌تواند به بسیاری از مشکلات مفاصل و مشکلات اسکلتی عضلانی منجر شود، در حالی که سندروم آرنج گوشی هوشمند هم هست که از نظر پزشکی به عنوان سندرم تونل کوبیتال شناخته می‌شود، افرادی که معمولاً هنگام ارسال پیام‌ها آرنج خود را برای مدت طولانی تا بیش از 90 درجه خم می‌کنند، تاثیر می گذارد. 

به‌علاوه، چیزی به نام «شست پیامک» یا گردن مخوف هم وجود دارد.

در مورد گردن، پزشکان معتقدند که وزن سر حدود 4.5 تا 5.5 کیلوگرم است، که هنگام خیره شدن به گوشی هوشمند، وقتی به پایین نگاه می‌کنید، بار روی عضلات گردن خود را افزایش می دهید. این فشار اضافی می‌تواند باعث درد و اسپاسم عضلانی شود.

راه‌های پیشگیری
شاید با خواندن این مقاله، نگران سندرم انگشت آیفون شوید. اما بهتر است بدانید که اوضاع آنچنان هم نگران کننده نیست ولی مهم است که خطرات احتمالی ناشی از استفاده طولانی مدت از تلفن هوشمند را بپذیریم.

انجام اقدامات پیشگیرانه و محدود کردن استفاده از گوشی هوشمند، و همچنین تغییر روش حمل آن، می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به مشکلات اسکلتی عضلانی یا هر بیماری دیگر مانند "انگشت آیفون" کمک کند.

دیگر خبرها

  • خدمت بی منت بسیج جامعه پزشکی
  • اکثر پرسنل بنیاد شهید به دلیل عدم آشنایی با مشکلات ایثارگران، جانبازان و آزادگان، ناکارآمدند
  • اکثریت پرسنل بنیاد شهید به دلیل عدم آشنایی با مشکلات ایثارگران، جانبازان و آزادگان، ناکارآمدند
  • وزیر صمت: منتظر ابلاغ آیین نامه واردات خودرو هستیم
  • حفظ ارزش‌های اسلامی را سرلوحه کار خود قرار دهیم
  • شهدای عرصه هویت ملی استان سیستان و بلوچستان
  • سندرم انگشت آیفون چیست و پزشکان در مورد آن چه می گویند؟
  • خدمت پزشکان قمی، به بیش از ۵ هزار نفر در اندیکا
  • جزییات افزایش حقوق خانواده شهدا و جانبازان نیرو‌های مسلح
  • جزییات افزایش حقوق خانواده شهدا و جانبازان نیروهای مسلح