Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-03-28@11:18:24 GMT

سنیگن‌ترین ماهواره چین به مدار رسید

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۹۸۸۵۸

سنیگن‌ترین ماهواره چین به مدار رسید

سازمان علم و فناوری هوافضا چین طی یک بیانیه اعلام کرد:‌ سنگین‌ترین و پیشرفته‌ترین ماهواره چین شیجیان 20، به موقعیت ثابت خود در مدار رسید.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، سازمان علم و فناوری هوافضا چین طی یک بیانیه اعلام کرد:‌ سنگین‌ترین و پیشرفته‌ترین ماهواره چین ، Shijian-20، به موقعیت ثابت خود در مدار ژئوسینکرون رسید و یکمین پرواز موفق از سکوی ماهواره‌ای DFH-5 را به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ماهواره Shijian-20 (شیجیان‌20) نخستین ماهواره تأییدکننده برای پلت فرم ماهواره‌ای DFH-5، نسل جدید چین از پلت فرم بزرگ ماهواره‌ای مدار ژئوسینکرون است.

به گفته لی فنگ، طراح اصلی این ماهواره، در حال حاضر، ماهواره انتقال مدار را به پایان رسانده و فناوری‌های کلیدی سکوی ماهواره DFH-5 را تأیید کرده است.

براساس اخبار منتشر شده، از ماهواره «شیجیان‌20» برای آزمایش فناوری‌های کلیدی مانند چون دی‌اف اچ ‌5 و نسل جدید ماهواره بزرگ چین استفاده خواهد شد.

ماهواره «شیجیان‌20» توسط موشک Long March-5  بزرگترین موشک حامل چین در تاریخ ۲۷ دسامبر ۲۰۱۹، به فضا پرتاب شد.

Shijian-20 دارای بزرگترین بال‌های خورشیدی در بین ماهواره‌های چین است که مجموع بال‌های آن ۱۰ متر از هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ گسترده‌تر است.

سنگین‌ترین و پیشرفته‌ترین ماهواره ارتباطی چین بیش از 8 تن وزن دارد.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: چین ماهواره فناوری علم مدار فضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۸۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه ماهواره‌ای اینترنشنال در آستانه تعطیلی

 به گزارش تابناک، سامان رسول پور سردبیر شبکه معاند ایران اینترنشنال در صفحه شخصی اش نوشته است: روند قابل تاملی از تعطیلی، کاهش بودجه، و کوچک‌تر شدن بخشی از رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور در جریان است.

سردبیر شبکه ایران اینترنشنال افزود، روند قابل تاملی از تعطیلی، کاهش بودجه و کوچک‌تر شدن بخشی از رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور در جریان است. این تغییرات دست‌کم شامل من‌وتو، ایران‌اینترنشنال، بی‌بی‌سی‌فارسی و چند رسانه با سرمایه عربی شده است.

اینترنشنال

شبکه‌های معاند فارسی‌زبان به بی‌پولی افتادند
وی ادامه داد دامنه این تغییرات: تعطیلی من و تو، تعطیلی قریب‌الوقوع [مقطعی؟]دفتر واشینگتن ایران‌اینترنشنال و اشکال مختلف قطع همکاری یا بازخرید آنطوری که گفته می‌شود دست‌کم ۴۰-۵۰ همکار این بخش در کنار انحلال دپارتمان‌ها و بخش‌هایی از دفتر لندن و بازخرید جمع نه چندان کوچکی از همکاران دفتر لندن؛ تغییرات ساختاری در بی‌بی‌سی فارسی و ادغام ساختارمدیریتی آن در بخش‌های دیگر، بخشی از این روند است. این تغییرات شامل بخش‌های مربوط به افغانستانِ این رسانه‌ها هم شده است.

رسول پور اضافه کرد، توجیه و منطقِ درونی این تحولات در تک‌تک این رسانه‌ها، یکسان نیست و از نظر زمانی روند تغییرات در برخی از رسانه‌ها مثل بی‌بی‌سی فارسی از دو سال پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد. اما پیامد‌های این روند، برای مخاطبان این رسانه‌ها در داخل ایران، تقریبا یکسان است. چه اتفاقی در حال وقوع است؟ توضیح شفاهی، رسمی یا اداری بیشتر این تحولات این است: «از قطع یا کاهش بودجه به دلایل و نسبت‌های مختلف گرفته تا ملاحظه‌ها و نگرانی‌های امنیتی».

شبکه‌های تلویزیونی معاند لندن نشین مدت‌هاست با مشکلات مالی و تعطیلی دفاتر خود مواجه اند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • نفوذ زمینی‌ها به ماه و خورشید در سالی که گذشت
  • شبکه ماهواره‌ای اینترنشنال در آستانه تعطیلی
  • چین ماهواره Yunhai-۳-۰۲ را با موفقیت به فضا پرتاب کرد
  • افزایش یک هزار و ١٧٩ کیلومتری طول خطوط انتقال و فوق توزیع برق
  • دو ماهواره بخش خصوصی آماده پرتاب هستند
  • چین با موفقیت یک ماهواره جدید پرتاب کرد
  • افزایش هزار و ١٧٩ کیلومتری طول خطوط انتقال و فوق توزیع
  • اسکن سه‌بعدی به اکتشافات ایستگاه فضایی بین‌المللی یاری می‌رساند
  • ۲۳ ماهواره به خوشه استارلینک در مدار زمین اضافه شد
  • ماهواره ارتباطی چین وارد مدار ماه شد