Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجمن دوستداران میراث فرهنگی و گردشگری فارس به رئیس جمهور آمریکا برای هدف قرار دادن ۵۲ هدف مهم در ایران، واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، در یک حمله تروریستی یکی از بالاترین مقام های نظامی کشور به فرمان رئیس جمهور آمریکا شهید می شود و پس از آن رئیس جمهورشان توییت میزنند آی ایرانی ها چنانچه درصدد جبران برآیید، کشورتان را موشک باران می کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحالی که عده ای این پیام را به گونه ای دیگر تفسیر کردند که قرار است اماکن مذهبی مورد تعرض قرار بگیرند، در تکرار توییت و در مصاحبه با خبرنگار  تاکید کردند قطعا به آثار فرهنگی کشورشان حمله خواهیم کرد و این باعث شد که افراد زیادی تاکید کنند که آثار فرهنگی ایران متعلق به بشریت هستند.

«مسعود منیعاتی»، مدیر انجمن دوستداران میراث فرهنگی و گردشگری استان فارس به این تهدید «دونالد ترامپ» به شرح زیر پاسخ داده است:

 

«متاسفانه بازهم ثابت شد، ثروت، سواد و ثروت شعور و ثروت فرهنگ نمی آوررد. جناب پرزیدنت ترامپ والی، قدرتمند و تصمیم گیرنده‌ترین در سرزمین یانکی ها، لطفا اندکی تامل کرده، لختی حمله را به تاخیر بیندازید.

مطالعه مستندات تاریخ چند هزارساله ایران پیشکش، حداقل چند ساعتی با پیشرفته ترین موتورهای جستجو با بالاترین سرعت اینترنتی که در کشورتان دارید نگاهی به تاریخ کشوری بیندازید که قرار است موشک های فرا قدرتتان رابر سرشان آوار کنید. 

جناب رئیس جمهور

برای منِ ایرانی و منِ دوست دار میراث فرهنگی توییت شما افتخار آمیز بود. از شما چه پنهان غرق غرور و لذت شدم  چرا که تاریخ حاکی از آن است در همه جنگ ها برای ساقط کردن و ریشه کن کردن یک ملت اولین مکان هایی که مورد حمله قرار می گیرند مهمترین، بهترین و بالاترین داشته های آن ملت است.

پرزیدنت، برای من افتخار است که با زبان بی زبانی با یک توییت ساده به دنیا فهمانده اید، آنقدر فرهنگ و تمدن این کشور عظیم و غنی است که به جای میادین گازی و نفتی اش به جای مراکز مهم نظامی اش، به جای مراکز مهم قدرتش، اول فرهنگش را، میراثش را عَقبه غنی و تمدن پربارش را هدف می گیرید.

برای من افتخار دارد که آنقدر تمدن و تاریخ این کشور، نداشته هایتان را به چشمتان آورده که حاضر به جنایت جنگی و تخریب میراث ملی و جهانی ایران هستید.

جناب ترامپ، اگر شما تاریخ نخوانده اید ما در دل تاریخ و تمدن بزرگ شده ایم و لازم است قبل از دستور حمله‌اتان یادآور می شوم که مراکز فرهنگی و میراثی که در سال 2020 میلادی شما تازه تصمیم به نابودیش گرفته اید، بارها هدف حملهٔ از شما قدرتمندتر، ثروتمندتر، خونریزتر، زیاده خواه تر وجهان خوار تر قرار گرفته است. چنگیزخان مغول آمد و رفت اما ایران و تمدن ایرانی ماند. رومیان، دویست سال آمدند جنگیدند،  «قیصر» و «کراسوس» و ... هم آمدند و رفتند اما «ایران ماند». آن جوانک مقدونی، «اسکندر گُجسته» آمد و از قضا این بار به آتش کشید و رفت اما بازهم ایران و تمدن ایرانی ماند. حتی همین چند وقت پیش درجنگ میان 2 همسایه از آن سر دنیا پرزیدنتهای آمریکایی قبل از شما هشت سال شانسشان را برای نابودی این خاک و این مردم و این تمدن امتحان کردند 

نتیجه چه شد؟؟؟؟

در مستندات تاریخی جهان از این قبیل گردنکشان بسیارند که به ایران آمدند غارت کردند، آتش زدند، ویران کردند و رفته اند، ولی هنوز هم میراث ایرانی چنان به جا مانده که در 2020  خار چشم های غربی تان است. جناب رییس جمهور باز کنید چشمتان را که در این بیشه جز شیر نامد پدید.

در کشور من حتی شاعرش که به رسم هنر غرق لطافت و عطوفت و مهر است، هزار سال پیش در جواب توییت امروز شما سروده :

«اگر سر به سر تن به کشتن دهیم  از آن به که کشور به دشمن دهیم»

لطفا از خواب گران برخواسته و این بار با دقت و سواد تاریخی و سیاسی بیشتری توییت بزنید شاید کمتر مایه رسوایی شود. این خاک زرخیز هنوزهم  «کاوه» و «آرش» و «سیاووش» دارد، هنوزهم «احمد کاظمی»، «محمد جهان آرا»، «باکری»، «همت» و «سلیمانی» و دارد که نگذارند به قدر سر سوزنی به این خاک دست درازی شود. 

پایان پیام/664

منبع: شبستان

کلیدواژه: سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی سردار حاج قاسم سلیمانی شهادت سردار قاسم سلیمانی شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی حاج قاسم سلیمانی شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی مسجد تهدید آمریکا بیانیه شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۳۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود

عطا حسن‌پور  با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژئوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.

او تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش و معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.

حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کما اینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.

او با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.

حسن‌پور گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

این مسئول با اشاره به طراحی و ساخت اپلیکیشن لرستان سفر با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان، گفت: در حال حاضر این اپلیکیشن به دو زبان انگلیسی و فارسی در دسترس عموم قرار دارد و تلاش داریم دو زبان عربی و ایتالیایی نیز به آن اضافه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • انتقاد کاربران عراقی از توییت اردوغان درباره بغداد
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار می‌شود
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود