Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@08:59:36 GMT

مجلس پاکستان لایحه اف‌ای‌تی‌اف را تصویب کرد

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۰۹۴۶۸

مجلس پاکستان لایحه اف‌ای‌تی‌اف را تصویب کرد

به گزارش روز سه شنبه منابع خبری پاکستان، لایحه اف ای تی اف به رغم جبهه گیری نمایندگان اپوزیسیون با موافقت اکثریت به تصویب رسید که براساس آن پاکستان با سایر کشورها درخصوص تبادل اطلاعات و مجرمان همکاری خواهد کرد.

نمایندگان حزب مردم و مسلم لیگ نواز به عنوان دو حزب قدرتمند مخالف دولت در مجلس پاکستان تصویب لایحه اف ای تی اف را علیه حقوق اساسی شهروندان این کشور دانسته و تاکید کردند که دولت باید برای اجرای دستور العمل گروه ویژه اقدام مالی، همزمان از حقوق شهروندان خود نیز حمایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیران توسعه و برنامه ریزی و علوم و فناوری پاکستان در جلسه تصویب لایحه اف ای تی اف ضمن حمایت از این لایحه، نمایندگان جناح مخالف را برای انتقاد غیرضروری علیه لایحه اف ای تی اف مورد سرزنش قرار داد.

«علی محمد خان» وزیر امور پارلمانی پاکستان نیز طی سخنرانی در نشست مجلس ملی گفت: پاکستانی ها هرگز نمی خواهند که نام کشورشان در لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی قرار بگیرد و هدف اصلی تصویب این لایحه نیز معرفی «وزارت کشور» به عنوان کانون اصلی ارتباط میان پاکستان و سایر کشورها است که تحت آن مفاد لایحه مذکور مبنی بر تبادل اطلاعات و یا مجرمان پیگیری می شود.

وی گفت: در گذشته نهادهای مختلفی در پاکستان از جمله وزارت امور خارجه و یا دایره ملی مبارزه با تروریسم پیگیر این ماجرا بودند اما اکنون وزارت کشور این مسئولیت را برعهده خواهد داشت.

وزیر علوم فناوری پاکستان نیز دولت های سابق را مسئول قرار گرفتن این کشور در فهرست خاکستری اف ای تی اف دانست و گفت: همه کشورها تحت گروه ویژه اقدام مالی درخصوص تبادل اطلاعات و مجرمان اشتراک گذاری می کنند.

 پس از نشست اخیر گروه ویژه اقدام مالی در پاریس پاکستان بار دیگر برای انجام اقدامات بیشتر در زمینه جلوگیری از تامین مالی تروریسم، پولشویی، مقابله با فرار مالیاتی و قاچاق مهلت گرفت و قرار شد نام این کشور در ماه فوریه سال ۲۰۲۰ در لیست خاکستری بماند.

گزارش مسئولان پاکستانی حاکی از اقدامات جدید این کشور برای جلوگیری از تامین مالی تروریسم، تشدید مجازات علیه قاچاقچیان است و منابع دولتی نیز تایید کرده اند که این کشور خواسته گروه ویژه اقدام مالی در این حوزه را اجرا کرده است.

گروه ویژه اقدام مالی پیشتر حذف نام پاکستان از فهرست خاکستری خود را به برخورد جدی تر این کشور با سرکرده های گروه های غیرقانونی و مجازات آنان مشروط کرد.

گروه ویژه اقدام مالی سال گذشته پس از ارزیابی مکانیسم امنیتی و نحوه مقابله با تامین مالی تروریسم در پاکستان تصمیم به قرار دادن این کشور در فهرست خاکستری گرفت و از آن پس اسلام آباد زیر ذره بین این نهاد مالی قرار دارد.

طبق منشور گروه ویژه اقدام مالی، هر کشوری برای جلوگیری از قرار گرفتن در فهرست سیاه نیاز به حمایت حداقل سه کشور عضو دارد.

برچسب‌ها پاکستان اف ای تی اف پروندهٔ خبری پیدا و پنهان تصویب لوایح FATF

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاکستان اف ای تی اف پاکستان اف ای تی اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۹۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا

پارلمان بریتانیا لایحه‌ی بحث برانگیز مربوط به اخراج پناهجویان از بریتانیا را امضا کرد که به موجب آن دولت بریتانیا این اجازه را دارد تا پناهجویانی که به صورت غیرقانونی وارد این کشور می‌شوند را اخراج و به رواندا منتقل کند.

به گزارش فارس، ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا در راستای تصویب این لایحه قانونی اعلام کرده است که پرواز‌های اخراج مهاجران این کشور از ماه ژوئیه آغاز می‌شود.

سوناک به همراه اعضای حزب محافظه‌کار بریتانیا به دنبال تصویب قانونی هستند که قضات این کشور را ملزم کند، کشور آفریقای شرقی را به عنوان یک کشور ثالث امن در نظر بگیرند.

آن‌ها همچنین قصد دارد تا به وزرا و قانونگذاران در مورد رسیدگی به درخواست‌های پناهندگی این اختیار را بدهند تا بخش‌هایی از قوانین بین‌المللی و داخلی حقوق بشر را جهت دور زدن حکم دادگاه عالی بریتانیا مبنی بر غیرقانونی بودن ارسال مهاجران با بلیط یک طرفه به کیگالی، پایتخت رواندا را نادیده بگیرند.

به این ترتیب پس از کشمکش‌های فراوان میان اعضای مجلس اعیان و عوام انگلیس بر سر اصلاح لایحه مذکور، در نهایت این للایحه بدون هیچ اصلاحیه‌ای پذیرفته و به مرحله تصویب رسید. به واسطه تصویب این لایحه در هر دو پارلمان در نهایت، لازم‌الاجرا شدن آن قطعی شد.

در عین حال، موسسات خیریه بریتانیا ضمن مخالفت با این طرح عنوان کرده‌اند که اجرای آن غیرممکن بوده و کمک چندانی به کاهش حجم درخواست‌های پناهندگی در این کشور نمی‌کند.

با این حال ریشی سوناک ضمن حمایت از آن عنوان کرده است که تا ده الی دوازده هفته دیگر اولین پرواز پناهجویان به رواندا انجام خواهد گرفت و تاکید کرده است که اجرای این قانون بدون هیچ «اما و اگری» عملی خواهد شد.

وی در جریان حمایت از لایحه مذکور عنوان کرد: پرواز‌ها را آغاز خواهیم کرد و قایق‌هایی راکه مهاجران غیرقانونی را به این کشور می‌آورند، متوقف می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • ایالت تِنسی لایحه حمل سلاح برای آموزگاران را تصویب کرد!
  • یک سال پس از تیراندازی مرگبار در مدرسه نشویل آمریکا
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • سنای آمریکا هم لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • محرومیت کارگران از تعطیلات آخر هفته!
  • جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب
  • مبارزه تیک‌تاک با لایحه ممنوعیت در آمریکا
  • تخصیص‌های بودجه‌ پیش از تصویب جداول به صورت علی‌الحساب است