Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی در واکنش به مطالبه در فارس من مبنی بر وضعیت نامطلوب آسفالت جاده‌های بین شهری جنوب استان گفت: منتظریم هوا مساعد شود.

اروجعلی علیزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: بیش از 43 کیلومتر آسفالت‌ریزی در جاده‌های بین شهری جنوب استان طی امسال صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این میزان آسفالت‌ریزی در جاده‌های بین شهری تبریز، ایلخچی، ​آذرشهر، عجب‌شیر، ملکان، بناب و ... انجام شده است.

علیزاده با اشاره به قرارداد 200 میلیارد ریالی که در این بخش از استان، مجموعه تحت مدیریتش داشته اضافه کرد: تعهد طرف قرارداد این طرح تا 150 میلیارد ریال محقق شده ولی هنوز بخشی از مبلغ این قرارداد به پیمانکار پرداخت نشده است.

وی در عین حال تاکید کرد: موضوع تجهیز جاده‌های بین شهری جنوب استان به آسفالت مناسب و مطلوب هنوز هم در دستور کار اداره کل راهداری قرار دارد و دلیل توقف آن شرایط نامناسب جوی بود.

این مقام مسئول در حوزه راه‌های آذربایجان‌شرقی، به متقاضی رسیدگی به وضعیت آسفالت این مسیرها قول داد با مناسب شدن شرایط جوی و فراهم شدن زمینه آسفالت‌ریزی که دما و وضعیت خاصی را می‌طلبد دوباره طرح آسفالت‌ریزی در جنوب آذربایجان‌شرقی از سر گرفته شده و شاهد مطلوبیت جاده‌ها برای تردد هموطنان باشیم.

علیزاده اظهار داشت: نزدیک به 5 کیلومتر نیز آسفالت‌ریزی طی برنامه‌های امسال، در این مسیر در اولویت کاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی قرار دارد.

در سامانه فارس من  مخاطبان این خبرگزاری با ثبت  وضعیت نامطلوب آسفالت جاده های بین شهری جنوب استان آذربایجان شرقیخواستار پیگیری این موضوع شده بودند. 

مخاطبان ثبت کرده‌اند،  پلیس راه تبریز به طرف ایلخچی را که رد کنید، عمق بی کیفیتی آسفالت جاده را با صداهای آزاردهنده ماشین که از چاله های جاده می نالد را درک می کنی.دقیقا مسیر برگشت نیز همین اوضاع را دارد البته تکه‌هایی اخیرا ترمیم شده ولی طول مسیر در هر دو جهت نیاز به بهسازی کامل دارد. از پلیس راه تبریز تا ایلخچی و از آنجا به طرف آذرشهر تا برسد به بناب و ملکان... و بالعکس نمی دانم گوش شنوا و چشم بینایی و دست گره گشایی خواهد بود یا اینکه فقط سوژه ای بی خاصیت دست مخاطبین باقی خواهد ماند. اما با این وضع اقتصادی مردم بهترین کمک به معیشت ملی جامعه، توسعه کمی و کیفی جاده ها و حمل و نقل عمومی و گسترش مراودات بین شهری و بین استانی خواهد بود که این رهگذر باید از سر ایران یعنی آذربایجان آغاز شود.

انتهای پیام/60014

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی حمل و نقل جاده ای تبریز شیر خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی آسفالت چاله جنوب آسفالت ریزی آب و هوا شرایط جوی آذرشهر ایلخچی عجب شیر ملکان بناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۹۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه متوازن آذربایجان شرقی اتفاق نیفتاده است

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: مجموع سرمایه گذاری صورت گرفته در استان جهت دستیابی به رشد اقتصادی ۹ درصدی در سال گذشته ۹۳ همت بود که این رقم در سال جاری به ۱۴۴ همت افزایش یافته است.

وی افزود: چالش‌ها و مشکلات فراروی دستگاه‌های اجرایی جهت پیشبرد پروژه‌ها از جمله تأمین به موقع منابع مالی کاملاً مشخص است، اما اگر ما برنامه نداشته باشیم، اقدامی انجام نخواهد شد.

رحمتی با بیان اینکه پروژه‌های نیمه تمام و به نتیجه نرسیده، تعیین تکلیف شود، تصریح کرد: نباید با مانع تراشی‌های مختلف کشور را معطل مسائلی مانند صدور چند مجوز کنیم.

وی با اشاره به وجود پروژه‌های نیمه تمام و در برخی مواقع فاقد توجیه اقتصادی لازم، ابراز داشت: نقطه قوت این استان فعالیت مؤثر بخش خصوصی است که باید زمینه‌های فعالیت بی دغدغه اش را فراهم کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی در عین حال یادآوری کرد: باید در ابتدا مسؤولیت اجرا و پیشبرد پروژه‌ها را ایجاد کنیم و سیستم نظارت و پایش را هم همزمان با اجرای پروژه‌ها پیش بریم.

وی ادامه داد: توسعه متوازن استان اتفاق نیفتاده است؛ دغدغه‌های مطرح شده همه بجا هستند، اما نباید مانع حرکت و اجرای امور شوند، بلکه رفع این موانع نیز باید مطالبه مدیریتی استان باشد.

وی بیان کرد: برنامه الزامات و اقدامات تحقق شعار سال در استان در دست مطالعه و تدوین است؛ نظام برنامه ریزی و اداری استان باید برنامه محور و مطالبات و نظارت‌ها نیز بر اساس برنامه باشند تا روند توسعه شتاب گیرد.

رحمتی افزود: تلاش می‌کنیم برنامه رشد اقتصادی استان معطوف به ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های مختلف برای افزایش تولید ناخالص داخلی باشد و همه متعهد به اجرای برنامه توسعه‌ای استان باشیم که در غیر این صورت برنامه ریزی ها با نگاه بخشی مواجه می‌شود، ابتر می‌ماند و در نهایت به زیان استان تمام می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: مولدسازی به امور سرعت می‌دهد؛ باید از شرایط عادی خارج شویم و نگاهی به دارایی‌های خود بیندازیم؛ مدیر کلی که نتواند مولدسازی کند، مدیر نیست.

وی افزود: محیط زیست نباید مانع جهش تولید شود، بلکه راهکارهای رفع موانع را باید پیدا کند؛ مثلاً لازم است از محل بازگشت حقوق دولتی معادن، حفظ محیط زیست استان تأمین شود.

کد خبر 6080470

دیگر خبرها

  • حذف پیچ‌های خطرناک محور جلفا به سیه‌رود
  • آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی جنوب استان کرمان
  • حضور مدیرکل راهداری جنوب استان در محور مسدود نیکشهر به چابهار / امدادرسانی فوری به مسافران گرفتار در سیل
  • بازگشایی محور رودبار جنوب به کهنوج در کرمان
  • حضور مدیرکل راهداری جنوب استان در محور مسدود نیکشهر به چابهار
  • توسعه متوازن آذربایجان شرقی اتفاق نیفتاده است
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت
  • محور رودبارجنوب - ایرانشهر همچنان مسدود است
  • تشکیل رصدخانه پروژه‌های عمرانی در آذربایجان شرقی
  • استقرار ۲۵۰ نیروی راهداری در جاده‌های هرمزگان