Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-23@19:49:38 GMT

ترفندهایی برای درمان عرق کف دست و پا

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۱۱۸۳۸

ترفندهایی برای درمان عرق کف دست و پا

ایران اکونومیست-اگر دست‌ و پایتان اغلب عرق می‌کند و از این بابت زجر می‌کشید؛ این مطلب را بخوانید.

در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید را دنبال می‌کنیم.

امروزه بسیاری از افراد به خصوص نوجوانان دچار تعریق کف دست و پا می‌شوند. این عارضه می‌تواند زمینه ژنتیکی یا ارثی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرق کردن کف دست و پا از زمان کودکی شروع شده و در دوران بلوغ تشدید می‌شود. البته در دوران جوانی با استرس‌های موجود به اوج خود می‌رسد.

عرق کردن دست و پا در برخی اوقات به‌قدری شدت می‌یابد که هنگام استرس، قطرات عرق از دست می‌چکد. این عارضه در موارد خفیف با دارو‌های موضعی و خوراکی قابل کنترل بوده، اما اگر شدید شود تنها باید جراحی صورت بگیرد. یکی دیگر از علل عرق کردن کف دست و پا به دلیل مشکلات هورمونی و غددی است که می‌توان به اختلالات و نارسایی‌های غده تیروئید یا پرکاری آن اشاره کرد.

علل تعرق کف دست

افرادی که به این عارضه مبتلا هستند بهتر است غذا‌های چرب، کمتر مصرف کنند و از مصرف برخی مواد غذایی مانند مارچوبه، بروکلی، سیر و پیاز سفید نیز دوری کرده و مصرف قهوه را کاهش دهند. برای رفع یا کاهش عرق کف دست و پا از سبزیجات برگ‌دار بیشتر استفاده کنند.

این افراد می‌توانند از سرکه سیب طبیعی برای رفع این نوع عارضه استفاده کنند. سرکه سیب علاوه بر بهبود عرق کف دست و پا می‌تواند pH بدن را نیز تنظیم کند. شب‌ها کف دست خود را به سرکه سیب آغشته کرده و بگذارید تا صبح بماند. می‌توانید روزی دو قاشق غذاخوری سرکه سیب هم به رژیم غذایی خود اضافه کنید. اگر سرکه سیب را با آب و عسل یا آب‌میوه ترکیب کنید، طعم خیلی بهتری را تجربه خواهید کرد.

تعرق کف دست و پا

درگذشته از روش‌های سنتی مانند ترکیبات گیاه حنا، سدر یا اسطوخودس هم برای رفع این نوع عارضه استفاده می‌کردند. یک کاسه بزرگ را پر از آب کنید و دو فنجان جوش شیرین را در آن بریزید. هر روز به مدت نیم ساعت دست و پای خود را در آن قرار دهید. دست و پای خود را با آب گوجه هم می‌توانید شستشو دهید، البته باید دقت کنید که به آن حساسیت نداشته باشید. چند لیوان آب گوجه را در یک سطل آب ولرم ریخته و به مدت نیم ساعت، دست و پای خود را درون آن بگذارید و بشویید. در این مواقع می‌توانید از پودر بچه هم استفاده کنید.

فرد مبتلا می‌تواند از چای که سرشار تانین یعنی ضد تعریق است، استفاده کند. چند کیسه چای را در یک ظرف آب جوش بریزید و بگذارید آب سرد شود و سپس دست و پای خود را به مدت نیم ساعت در آن قرار دهید. با تکرار این کار پس از چند روز تعریق را کاهش خواهید داد.

نوشیدنی‌هایی که به رفع تعریق دست و پا کمک می‌کند!

هر روز صبح با معده خالی، چای مریم گلی بنوشید. البته زیاده روی در نوشیدن این چای، موجب سردرد هم می‌شود. اگر علاقه‌ای به نوشیدن چای مریم گلی ندارید، چای سبز بنوشید. فرد مبتلا می‌تواند با ورزش، میزان اضطراب خود را کاهش دهد. این راه بسیار مناسبی برای کاهش تشویش و اضطراب خواهد بود.

درصورتی که با این روش‌ها تعریق قطع نشود؛ می‌توان روش جراحی را جایگزین کرد. در این روش اعصابی که مسئول تحریک غدد عرق بوده قطع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عرق پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش سرعت نزولی نرخ باروری و جمعیت در کشور/ اجرای دو برنامه پیشگیری از ناباروری در کنار درمان‌های تخصصی

صابر جباری در نشست خبری هفته سلامت در ستاد وزارت بهداشت، گفت: نرخ باروری کلی در سال ۱۴۰۲ هنوز اعلام نشده است.

وی افزود: مرکز آمار ایران بر اساس داده‌های سازمان ثبت احوال، وزارت بهداشت و دستگاه‌های دیگر، سالانه نرخ باروری کلی را اعلام می‌کند که این آمار برای سال ۱۴۰۲ هنوز احصا و اعلام نشده است.

وی ادامه داد: تعداد موالید سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش داشته ولی جلوی سرعت سیر نزولی کاهش موالید گرفته شده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت بیان داشت: به عنوان مثال میزان کاهش موالید از سال ۹۴ تا ۹۸ بالغ بر ۱۲۰ هزار تولد بوده است.  

 جباری افزود: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷ هزار کاهش موالید داشته ایم که اگر روند قبلی ادامه می‌یافت باید کاهش بیش از ۵۰ هزار تولد را سال گذشته تجربه می‌کردیم.

وی با بیان این که هنوز خطر سالمندی و سیاه‌چاله جمعیتی کشور را تهدید می‌کند، گفت: البته امیدواریم مجموعه اقداماتی که در راستای جوان سازی جمعیت و حمایت از خانواده انجام شده ما را از افتادن در سیاه چاله جمعیتی دور کند.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت ابراز داشت: آرام شدن روند کاهشی موالید نشان از موفقیت برنامه‌های جمعیتی در کشور دارد. زیرا اگر روند گذشته ادامه داشت موالید سالانه به زیر یک میلیون نفر رسیده بود.

 جباری بیان داشت: در حوزه ناباروری نیز پوشش درمان ناباروری در کشور کامل نبود ولی هم اکنون پوشش ۹۰ درصدی خدمات ناباروری را در مراکز دولتی شاهد هستیم.

وی افزود: خدمات ناباروری نیز فقط در حوزه درمان متمرکز بود ولی الان دو بسته خدمتی یکی در حوزه پیشگیری از ناباروری در شبکه بهداشتی و دیگری تشخیص به هنگام ناباروری که کار مشترک حوزه‌های بهداشت و درمان است، در حال اجراست.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: قبل از قانون جوانی جمعیت فقط خدمات فوق تخصصی ناباروری ارائه می‌شد ولی اکنون شاهد راه افتادن ۸۰ مرکز درمان ناباروری سطح دو در کشور هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • با مصرف این غذاها از شر حشرات در فصل تابستان خلاص شوید!
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • ببینید | تاثیر آب و سرکه سیب در کاهش وزن
  • ۷ دلیل برای استفاده از سرکه سیب
  • تأثیر آب و سرکه سیب در کاهش وزن + فیلم
  • ۷ دلیل استفاده از سرکه سیب | با این نوشیدنی موثر در کاهش وزن بیشتر آشنا شوید
  • عواملی که درباره کاهش موالید کشور دیده نمی‌شوند
  • سائیدگی لگن و مفصل ران چیست
  • کاهش سرعت نزولی نرخ باروری و جمعیت در کشور/ اجرای دو برنامه پیشگیری از ناباروری در کنار درمان‌های تخصصی