Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- سازمان ثبت احوال اعلام کرد که ۱۲.۲ درصد ازدواج زنان از سال ۹۱ تا ۹۷ منجر به طلاق شده که ۲.۸ درصد این ازدواجها یک سال بعد به طلاق منجر شده است.

 بر اساس آمارهای سازمان ثبت احوال از تعداد ۷۸۸ هزار و ۸۶ ازدواج ضبط شده در سال ۹۱ برای زنان تنها ۱۲.۲ درصد یعنی حدود ۹۵ هزار و ۷۸۰ رویداد ازدواج تا انتهای سال ۹۷ به منجر طلاق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این تعداد ۱.۳ درصد ازدواجها در همان سال با فاصله کمتر از یک سال از ازدواج، ۲.۸ درصد در سال بعد با گذشت یک سال از زندگی مشترک، ۲.۲ درصد ازدواجها در سال ۹۳ یعنی با گذشت ۲ سال از زندگی مشترک، ۱.۸ درصد پس از گذشت سه سال از زندگی مشترک، ۱.۵ درصد در چهارمین سال زندگی مشترک، ۱.۳ درصد پس از ۵ سال از زندگی و ۱.۱ درصد نیز در ششمین سال زندگی مشترک منجر به طلاق شده است.

مشاهده رخداد طلاق برای ۱۲.۲ درصد از ازدواج‌های ثبت شده در سال ۹۱ تا پایان سال ۹۷ در حالی است که در صورت محاسبه نسبت طلاق به ازدواج بر پایه آمارهای ثبتی سال ۹۱ رقمی معادل ۱۹.۲ درصدحاصل می‌شود که به تعبیر درست یعنی درصد طلاق ثبت شده نسبت به ازدواج‌های ثبت شده ۱۹ یا ۲۰ درصد است و تغییر غلط نیز این است که ۱۹ یا ۲۰ درصد ازدواج‌ها به طلاق منجر شده است.

همچنین مشاهده این موضوع که ۱.۳ درصد ازدواج‌ها ضبط شده در سال ۹۱ در همان سال اول به طلاق منجر شده‌اند در حالی است که با توجه به اینکه سهم این طلاق‌ها نسبت به کل طلاق‌های ثبت شده در آن سال ۱۴ درصد بوده است که گاه از این نسبت به اشتباه تعبیر می‌شود که ۱۴ درصد ازدواج در سال اول به طلاق منجر می‌شود در حالی که درست نیست.

این نسل از ازدواج‌های ضبط شده برای زنان در پایگاه اطلاعات جمعیت کشور در سال ۹۱ به طور متوسط در حدود ۲۳ سالگی در سال ۹۱ ازدواج کرده و ۱۲.۲ درصد از آنها پس از سپری کردن به طور میانگین ۲.۲ سال از زندگی مشترک در ۲۵.۴ سالگی طلاق را تجربه کرده‌اند.

حدود نیمی از نسل ازدواج‌های زنان در سال ۹۱ (نسل ازدواج شامل مجموعه افرادی است که در یک سال مشخص ازدواج کرده‌اند)، که به طلاق منجر شدند مربوط به متولدان زن دهه هفتاد بوده است این زنان به طور متوسط در ۱۷.۳ سالگی در سال ۹۱ ازدواج کرده و پس از ۲.۳ سال از زندگی مشترک در سن ۲۰.۱ سالگی طلاق را تجربه کردند.

سهم زنان دهه شصتی که در سال ۹۱ ازدواج کرده و تا پایان سال ۹۷ طلاق را تجربه کردند ۳۹ درصد بوده است این زنان به طور میانگین در ۲۵ سالگی ازدواج کرده و بعد از گذشت ۲.۲ سال از زندگی مشترک در سن ۲۷.۷ سالگی طلاق گرفتند.

۸.۱ درصد از ازدواجهای سال ۹۱ که تا پایان سال ۹۷ به طلاق انجامیده مربوط به زنان متولد دهه ۵۰ بوده است .

همچنین ۳.۱ درصد از ازدواج‌های سال ۹۱ که به طلاق منجر شده مربوط به زنان متولد سال ۴۹ و قبل آن بوده است. دوام زندگی مشترک این گروه از زنانی که در سال ۹۱ ازدواج کردند ۱.۸ سال بوده است.

منبع: مهر

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۴۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مراسم تجلیل از زوجین دهه شصتی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج نموده اند برگزار شد. در این مراسم از ۲۹ نفر از زوجین شهرستان قزوین و ۴ نفر از بانوان دهه شصتی دارای فرزند تجلیل به عمل آمد.
مدیر کل امور بانوان استانداری در این مراسم گفت: طبق پژوهش‌های انجام شده دهه شصتی‌ها جزو سرمایه‌های این کشور هستند و مسائل و مشکلات خودشان را هم دارند و امیدواریم با توجه به مهارت‌هایی که دارند زندگی آرام و پر مهری را تجربه کنند.
علیخانی گفت: مرکز خدمات ازدواج در حال راه اندازی است و خدماتی در حوزه مشاوره و تسهیلات و مسائل ازدواج به افراد تعلق می‌گیرد که به زودی انجام خواهد شد. افرادی که وارد مرحله زندگی مشترک شده اند می‌توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند. چون افراد از دو خانواده متفاوت هستند نیاز به گذشت و مهارت زیادی هست تا زندگی‌ها دوام پیدا بکند و شرایط آرامش برای تربیت خودمان و فرزندانمان فراهم شود.
حجت الاسلام محمد حسینی کارشناس امور خانواده هم در این آیین گفت: مادران امانت داران فرزندانشان هستند و به گفته شهید مطهری هیچ مقامی بالاتر از مادری برای یک زن نیست.
وی بهترین زمان برای فرزند آوری بعد از ازدواج را شناخت قابلیت‌های لازم برای والد شدن، پذیرش روانی برای بچه دار شدن هر دو زوج، پشتیبانی از همسر عنوان کرد.
خیری فر مشاور امور بانوان اداره کل ثبت اسناد استان گفت: با توجه به کاهش آمار ازدواج جوانان دهه شصت تصمیم شد برای ترغیب به ازدواج از زوجینی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج کرده اند تجلیل به عمل آید و برای حمایت از فرزند آوری این افراد هدیه‌ای به مبلغ دو میلیون و پانصد هزارتومان به صورت بن خرید سیسمونی به افراد اهدا شد.

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • کاهش آمار طلاق در کردستان
  • تکرار قصه ناتمام زن‌کشی/ زیبا؛ زن ارومیه‌ای که تاوان طلاقش را با مرگ داد
  • سخت‌نگیر! بیا وسط
  • شوهرم بوی سیگار و مشروب و عطر زنانه می‌دهد! | طلاق می‌خواهم چون شب‌ها دیر به خانه می‌آید