Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@15:35:51 GMT

بازگشت آرامش به گروه ماشین‌سازی تبریز

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۱۵۹۷۱

بازگشت آرامش به گروه ماشین‌سازی تبریز

میرهادی قره سید رومیانی،روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: در بدو شروع به کار "محمد شریعتمداری" در این وزارت‌خانه چالش‌هایی که این مجموعه با آن رو به رو بود، جمع بندی و راه حل های مختلفی ارایه شد و دستوراتی در خصوص حل و پیگیری آن صادر شد که هم اکنون شاهد نتایج مثبت این اقدام هستیم.

معاون امور مجلس و استان های وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در خصوص  گروه ماشین سازی تبریز گفت: حساسیت بزرگی بر روی این کارخانه ایجاد شده بود و مردم توقع داشتند که این کارخانه به جایگاه مطلوب خود از لحاظ تولیدی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به مطالبه مردم تبریز، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور لازم را صادر کرد و این کارخانه به صندوق حمایت و بازنشستگان فولاد بازگشت و خونی دوباره در رگ های این مجموعه جریان یافت که همه گزارش ها حکایت از افزایش بهره‌وری و  آرامش در کارخانه است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تقدیر از زحمات قوه قضاییه و سازمان خصوصی سازی نیز در خصوص واگذاری این مجموعه به صندوق فولاد،گفت: در خصوص سایر شرکت های زیرنظر وزارتخانه نیز اقدامات مثبتی انجام شده که باعث افزایش بهره وری شده است.

مدیرعامل گروه ماشین سازی تبریز نیز گفت: جلوگیری از هزینه های اضافه، افزایش تولید، رسیدگی به مشکلات کارمندان، خرید تجهیزات از جمله اقداماتی بود که در ماشین سازی انجام شده است.

ناصر فرج زاده با تشکر از دستورات و حمایت های محمد شریعتمداری گفت: در این مدت گام‌های بلندی در خصوص ارتقای کمی و کیفی کارخانه برداشته ایم که نتایج خوبی داشته و این مسیر ادامه دارد که انشاالله این کارخانه به جایگاه حقیقی خویش بازگردد.

به دنبال واگذاری گروه ماشین سازی به صندوق بازنشستگی فولاد کشور و تغییر مدیریت و انتصاب سرپرست شرکت ماشین سازی تبریز، گام های اساسی برای پیشرفت و رسیدن به اوج و دوران طلایی شروع شده است که عقد قرارداد صادراتی نشانگر این امر مهم است.

گروه ماشین سازی تبریز با بیش از ۵۰ سال قدمت یکی از بزرگترین کارخانه‌های شهر تبریز واقع در قراملک و تولیدکننده انواع ماشین‌های صنعتی همانند انواع ماشین‌ابزار، کمپرسورهای صنعتی، پمپ‌های آب، الکترو موتور، لیفت تراک، انواع موتورهای دیزلی، ماشین آلات نساجی، ماشین‌های تراش، ماشین‌های فرز، ماشین های مته، قطعات ریخته و دستگاه‌های سی ان سی است.

این گروه صنعتی مادر که از نخستین واحدهای صنعتی مادر ایران محسوب می شود، در یک دهه اخیر به دلیل واگذاری های غیراصولی به افراد غیراهل با مشکلات اساسی در مدیریت و تولید مواجه شده و بخش بزرگی از نیروی انسانی آن بیکار شده بود.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چند ماه قبل مالکیت گروه صنعتی ماشین سازی را از فرخزاد پس گرفت و  آن را به صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد، به عنوان مالک قبلی آن، پس داد.

قرارداد ساخت این کارخانه بین ایران و چکسلواکی سابق برای تولید انواع ماشین‌آلات صنعتی منعقد شد و از سال ۱۳۵۱ مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
البته از سال ۱۳۴۹ و قبل از بهره‌برداری عملی ماشین سازی تبریز، سازمان گسترش وقت بر تولید ماشین‌افزار با لیسانس کشور چکسلواکی در گروه ماشین‌سازی تبریز تاکید کرد و پیش‌بینی شد و بقیه محصولات در طرح اولیه با همکاری و مشارکت کشورهای غربی و آمریکایی و تحت عنوان طرح‌های توسعه ماشین‌سازی تبریز با فناوری کشورهای فوق به مرحله اجرا درآید.
در پی این برنامه‌ریزی، برای تولید پمپ‌های آب با شرکت کی.اس.بی کشور آلمان، برای تولید کمپرسورهای صنعتی با یک شرکت انگلیسی، برای تولید الکتروموتور با شرکت 'گلد' آمریکا و لیفتراک و موتورهای دیزلی با یک شرکت دیگر انگلیسی قرارداد انعقاد تکنولوژی منعقد شد.
ظرفیت‌های باقی‌مانده از اجرای طرح اولیه برای شرکت ماشین‌سازی تبریز شامل ماشین‌افزارهای تراش، فرز، مته و قطعات ریخته به اجرا گذاشته شد که بعدها برای همگامی با پیشرفت تکنولوژی و پاسخگویی به نیازهای مجموعه صنایع و نیز با توجه به توسعه فزاینده صنعتی و اقتصادی کشور با هدف افزایش توان تولید ، نسبت به اجرای طرح بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات خطوط تولید و تاسیسات زیربنایی شرکت ماشین سازی تبریز اقدام شد.
محصولات شرکت ماشین سازی تبریز از ۱۷ سال پیش به کشورهای اروپایی، آسیایی و آفریقایی صادر می‌شود.

برچسب‌ها ماشین سازی تبریز تبریز میرهادی قره سید رومیانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماشین سازی تبریز تبریز محمد شریعتمداری محمد شریعتمداری ماشین سازی تبریز تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۵۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت ۶۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا راشکی پیش از ظهر امروز جمعه در جمع خبرنگاران، افزود: در سال ۱۴۰۲ که از سوی مقام معظم رهبری مزین به شعار «مهار تورم و رشد تولید» شد، تعداد ۶۱ واحد تولیدی در گستره شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان افزایش ظرفیت داشتند.

وی اظهار کرد: این واحدهای تولیدی، واحدهایی هستند که طی سال‌های گذشته به دلایل مختلف با ظرفیت تولید زیر ۵۰ درصد مشغول به فعالیت بوده و با اقدامات شرکت شهرک‌های صنعتی استان به ظرفیت تولید مطلوب بازگشته‌اند.

وی بیان کرد: این ۶۱ واحد تولیدی، با راهکارهای مختلفی از جمله پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش، شرکت در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی، بازاریابی، تأمین مواد اولیه، افزایش سهمیه سوخت به افزایش ظرفیت تولید دست یافته‌اند.

رئیس هیأت مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: از این ۶۱ واحد تولیدی، ۴۹ واحد در داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان و ۱۲ واحد خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی مستقر هستند.

وی خاطر نشان کرد: با افزایش ظرفیت تولید این ۶۱ واحد تولیدی، زمینه تثبیت اشتغال هزار و ۱۵۳ نفر فراهم شده است.

کد خبر 6064715

دیگر خبرها

  • ۶۱ واحد تولیدی در سیستان و بلوچستان افزایش ظرفیت تولید داشتند
  • آمریکا نام کارخانه‌های چینی مرتبط با ممنوعیت فناوری‌های جدید تراشه را اعلام می‌کند
  • افزایش ظرفیت تولید ۶۱ واحد تولیدی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ظرفیت تولید در ۶۱ واحد صنعتی سیستان و بلوچستان
  • چسب‌های زیستی جایگزین چسب‌های صنعتی خواهند شد
  • افزایش ظرفیت ۶۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲
  • کیا سید؛ از طراحی تا ساخت در کارخانه اسلواکی (فیلم)
  • ۴۱ واحد تولیدی و صنعتی سیستان و بلوچستان به مدار تولید بازگشت
  • ساخت کارخانه نوآوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در زهک اجرا می‌شود
  • تبریزگردی با اتوبوس‌های اسنا در ایام نوروز