Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرکل حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از رشد ۸ درصدی ناوگان عمومی جاده‌ای در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: تعداد جابجایی مسافر در این مدت از ۹۲ میلیون نفر به ۱۰۰ میلیون نفر افزایش یافته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی داریوش باقرجوان در گفتگویی با اشاره به تاثیر متعادل سازی قیمت سوخت بر سفرهای ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای اظهار داشت: این اقدام از سوی دولت با توجه به زیرساخت‌های مناسب موجب ارتقا بهره‌وری و وجاهت حمل‌ونقل عمومی مسافر در بخش جاده‌ای شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوریکه پس از تغییر نرخ بنزین، بررسی‌ها حاکی از رشد ۸ درصدی ظرفیت و فعالیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

وی افزود: به رغم اینکه در ۹ ماهه سال قبل ۹۲ میلیون نفر از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای جابجا شدند، امسال این تعداد به ۱۰۰ میلیون نفر رسیده است که عمده تغییرات  بعد از تغییر قیمت بنزین رخ داده است.

مدیرکل حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه «با مدیریت و بهره‌وری مناسب‌تر می‌توان ظرفیت پر شده صندلی‌های اتوبوس‌ها را از ۶۰ درصد به ۹۰  و حتی ۱۰۰ درصد رساند و تعداد سفر را افزایش داد» گفت: با استفاده از چند راننده و مدیریت مناسب‌تر بر ناوگان می‌توان علاوه بر افزایش ظرفیت، شاخص بهره‌وری در حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای مسافر را نیز طی یک بازه زمانی یکساله دوبرابر کرد.

دستیابی به رکورد ۳۶ میلیون سفر با افزایش دو برابری بهره‌وری

باقرجوان گفت: در صورت افزایش دو برابری بهره‌وری در حمل‌ونقل جاده‌ای تعداد سفرهایی که با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافر انجام می‌شود از ۱۸ میلیون به ۳۶ میلیون در سال افزایش می‌یابد که افزایش درآمد و دست‌مزد شرکت‌ها و رانندگان را هم به همراه دارد.

وی بر ارتقا سطح خدمات شرکت‌ها، نحوه معاشرت و ارتقا مهارت رانندگان ناوگان حمل‌ونقل عمومی برون‌شهری تاکید کرد و گفت: در حال حاضر سطح خدمات برخی شرکت‌ها به گونه‌ای شده است که مسافر می‌تواند قبل از خرید بلیت داخل اتوبوس را به صورت اینترنتی ملاحظه کند.

 چشم انداز دست‌یابی به سهم ۶۰ درصدی در سفرهای برون‌شهری

مدیرکل حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اظهار داشت: شرکت‌ها و تعاونی‌ها با اعتماد سازی می ‌توانند سهم ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سفرهای برون‌شهری را به حداقل ۶۰ درصد ترددهای جاده‌ای تبدیل کنند که درصورت دستیابی به چنین آماری ظرف یک سال، به شرایط ایده‌آل در کاهش ترافیک، صرفه جویی در مصرف سوخت، کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و کاهش تصادفات و تلفات رانندگی دست خواهیم یافت.

باقرجوان راهکار جلوگیری از  بازگشت مردم به خودرو شخصی را تمکین از اصل رقابت‌پذیری عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی باید، حمل‌ونقل ریلی و هوایی، همچنین خودرو شخصی را به عنوان مُد مطلوب مردم برای سفرهای شخصی، تلقی کنند. همچنین شرایط را به گونه‌ای رقم بزنند که بهره‌وری پایدار در حوزه حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای برقرار باشد.

وی خاطرنشان کرد: باید با رصد به موقع بازار، ارتقا سطح خدمات، ایمنی حمل‌ونقل، مشتری مداری و شرایط خاصی که برای مشتریان قائل می‌شویم، مشتریان را خود را حفظ کرده و گام‌های بعدی در این راستا برداشته شود.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یادآور شد: علاوه بر اینکه سازمان به عنوان سیاست گذار به عنوان ناظر نیز مشارکت دارد، ارتباط  و هم‌فکری مطلوبی با سرمایه گذاران و فعالان این بخش برقرار است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل ونقل عمومی جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۸۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش محدوده خدمات رسانی ناوگان اتوبوسرانی شهرداری بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رییس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند از افزایش محدوده سرویس دهی ناوگان حمل ونقل مسافر درون شهری به همشهریان در خیابان‌های پیروزی، ظفر، ۲۲ بهمن و همچنین شهرک بسیجیان (معصومیه پایین) خبر داد.

حسینی افزود: برای افزایش سطح کیفی و کمی خدمات به مسافرین، این امکان فراهم شده است تا از ابتدای اردیبهشت امسال، همشهریان مناطق مذکور برای سفر به مرکز شهر از سرویس دهی ناوگان حمل و نقل مسافر درون شهری شهرداری بهره‌مند شوند.

وی گفت: مسیر فعالیت ناوگان مذکور که با مینی بوس انجام خواهد شد با سرفاصله هر یک ساعت از مبدأ میدان ابوذر به سمت میدان قدس، خیابان قدس، خیابان ۲۲ بهمن، پیروزی، ظفر و بالعکس و مسیر بعدی از میدان ابوذر به سمت خیابان آیت الله طالقانی، بلوار شهدای عبادی، خیابان زاگرس، شهرک بسیجیان و بالعکس خواهد بود.

رییس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند افزود: اختصاص ناوگان در خطوط، بر اساس سرانه جابجایی مسافر در هر مسیر انجام می‌شود و در صورت افزایش سرانه جابجایی مسافر، امکان افزایش ناوگان در مسیر‌ها وجود خواهد داشت.


حسینی از شهروندان خواست برای برنامه ریزی‌های بهتر در حوزه حمل و نقل مسافر درون شهری، از کارت بلیط شهروندی در ناوگان اتوبوسرانی و مینی بوسرانی استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است
  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • رشد ۳۱ درصدی جابه جایی مسافر با کمک ناوگان مسافربری جاده‌ای کرمان  
  • جابه‌جایی بیش از ۸۹هزار مسافر توسط ناوگان عمومی خراسان جنوبی
  • افزایش محدوده خدمات رسانی ناوگان اتوبوسرانی شهرداری بیرجند
  • جا به جایی بیش از ۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی