Web Analytics Made Easy - Statcounter

 در روزهای ابتدایی سال نو میلادی قرار داریم و بهتر است نگاهی به دنیای فناوری در سال پیش رو داشته باشیم، یکی از اصلی‌ترین صنایع زیرمجموعه بخش فناوری در جهان، صنعت خودروسازی است که پیشرفت‌های چشمگیر آن در دو دهه اخیر، تا حدود زیادی سبک زندگی انسان‌ها را تغییر داده است. اتومبیل‌های نوین، ایمن‌تر، جذاب‌تر و راحت‌تر از گذشته هستند، وجود ویژگی‌های متعدد ارتباطی، ناوبری و امنیتی در خودروهای جدید، کارهای روزانه انسان‌ها را بسیار آسان‌تر کرده است و این تنها بخشی از تاثیرگزاری خودروها در زندگی انسان‌ها خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین موارد موجب شده تا بازار خودرو همواره پرجنب و جوش باشد و شرکت‌های مختلف برای جذب مشتریان بیشتر، دست به هر کاری بزنند، یکی از روش‌های جذب مشتریان، ارائه مدل‌های متنوع با فناوری‌ها، امکانات و بازه قیمتی مختلف است تا تمام نیازهای بازار برآورده شود. از این رو شرکت‌ها هر ساله خودروهای زیادی تولید و روانه بازار می‌کنند. به همین جهت در ادامه نگاهی خواهیم داشت به خودروهای جدیدی که در سال ۲۰۲۰ عرضه خواهند شد، ۱۰ خودرو در گزارش قبلی و ۱۰ خودرو دیگر در این گزاش معرفی می‌شوند:

خودروی فراری روما

شرکت فراری به دنبال آن است تا با تولید خودرو کوپه روما، مشتریان جدیدی را در بازار پررقابت اروپا، جذب کند. روما یکی از مورد انتظارترین خودروهای سال ۲۰۲۰ است، خودرویی که به طور مشخص، بر دو شاخصه زیبایی و بازدهی تاکید دارد. فراری روما با پیشرانه ۶۱۵ اسب‌بخاری، ظاهری ظریف‌تر از اکثر خودروهای این شرکت ایتالیایی دارد، به طور کلی خودروهای فراری به طراحی اسپرت و تحاجمی شناخته می‌شوند، اما اصل ظرافت در روما، بش از هرچیز به چشم می‌آید. البته این موارد تاثیری در قیمت‌گزاری خودرو ندارد و روما نیز مانند دیگر سوپراسپرت‌های فراری، گران قیمت است.

خودرو لندروور Defender

طی سال‌های اخیر لندروور Defender همواره یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین خودروها از این شرکت انگلیسی بوده است. خودرویی که قدرت بالایی دارد و در طبیعت اروپا به خصوص جاده‌های فرعی و صعب‌العبور، بدون هیچ مشکلی به راه خود ادامه می‌دهد. لندروور، مدل جدید دیفندر را در سال میلادی جاری به بازار عرضه خواهد کرد. این مدل در دو نسخه معمولی و نسخه لوکس با قیمت بالا، معرفی خواهد شد. کراس‌اور دیفندر جدید با تغییراتی نسبت به مدل‌های قبلی تولید می‌شود، به عنوان مثال برای اولین بار نسخه سه در دیفندر با ۶ صندلی در دو ردیف طراحی شده و هر دو ردیف سه صندلی خواهد داشت، به این ترتیب، در ردیف اول به جز راننده، دو صندلی دیگر قرار دارد. اما نسخه‌های لوکس فضای بازتر و قیمتی در حد مرسدس بنز کلاس G خواهند داشت.

خودروی لکسوس LC 500 کروکی

لکسوس برنامه دارد تا برای رقابت در بازار خودروهای کروکی، در تابستان آینده، مدل کروکی خودروی LC 500 را عرضه کند. این شرکت ژاپنی به ویژه برای مقابله با بی‌ام‌و سری ۸ و مرسدس کلاس S مدلی جدید در دسته خودروهای کروکی تولید می‌کند. این خودرو گران‌قیمت دارای پیشرانه ۵ لیتری V۸ با حدود ۴۵۰ اسب‌بخار قدرت است، لکسوس اعلام کرده که پیشرانه هیبریدی مدل کوپه، برای نسخه کروکی عرضه نمی‌شود. ساخت مدل‌های کروکی به دلیل ایجاد موتور محرک سقف همواره وزن خودرو را افزایش می‌دهد، اما لکسوس با طراحی دوباره سیستم تعلیق عقب، تلاش کرده تا حدودی این افزایش وزن مهار شود. به گفته این شرکت، نسخه کروکی LC 500 حدود ۹۰ کیلوگرم از نسخه کوپه سنگین‌تر است.

خودروی مک‌لارن Elva

مدل‌های قدرتمند و نسخه محدود مک‌لارن معمولا با تقاضا خرید بسیاری همراه می‌شود، به همین جهت این شرکت انگلیسی با تولید مدل‌های نسخه محدود مختلف، نیاز بازار خود را برطرف می‌سازد. البته این مدل‌ها از نظر پایه و طراحی تا حدودی به یکدیگر شباهت دارند، اما در جزئیات، تفاوت‌هایی بین آن‌ها دیده می‌شود. یکی از سوپراسپرت‌های جدید مک‌لارن که در تعداد نسخه‌های محدود وارد بازار خواهد شد، Elva نام دارد. تنها ۳۹۹ نسخه از این خودرو تولید می‌شود. نام Elva به افتخار یکی از تولیدکنندگان انگلیسی که در دهه ۱۹۶۰ با مک‌لارن همکاری می‌کرد، انتخاب شده است. این خودرو دارای دیفرانسیل چرخ‌های عقب است و پیشرانه توربوشارژ V8 آن، نزدیک به ۸۰۰ اسب‌بخار نیرو تولید می‌کند. مهم‌ترین نکته در طراحی Elva عدوم وجود سقف و حتی شیشه جلو خودرو است.

خودروی مرسدس‌بنز GLA

پس از اشاره به شاسی‌بلند مرسدس GLB در گزارش قبلی، جا دارد به مرسدس GLA نیز اشاره داشته باشیم. GLA یکی از چندین مدل شاسی‌بلندی است که مرسدس طی سال ۲۰۲۰ وارد بازار خواهد کرد. بر اساس اطلاعاتی که تاکنون منتشر شده، GLA جدید تغییرات خیلی گسترده‌ای نسبت به مدل پیشین خود ندارد، ظاهر تقریبا همان است، اما فضای داخل اتاق کمی افزایش پیدا کرده، خودرو بر اساس همان پلتفرم مرسدس کلاس A تولید شده و ترکیبی از GLB نسخه ۷ صندلی و نسل دوم CLA است.

خودروی فراری SF90 Stradale

فراری برای سال ۲۰۲۰ ، برنامه‌های گسترده‌ای دارد. علاوه بر عرضه مدل روما کوپه، اولین خودرو پلاگین هیبریدی این شرکت با نام SF90 Stradale وارد بازار خواهد شد. البته سوپراسپرت جدید فراری یک لقب دیگر خواهد داشت، این مدل سریع‌ترین خودرو جاده‌ای این شرکت است. SF90 Stradale با پیشرانه مشهور خودرو F154 تولید ‌می‌شود، پیشرانه ۳.۹ لیتری V8 توربوشارژ دوگانه که با طراحی جدید قدرت آن نیز افزایش پیدا کرده است.

خودروی پولستار ۲

پس از معرفی پرحاشه و پرسر و صدای خودرو الکتریکی پولستار ۱ در سال ۲۰۱۸، پولستار می‌خواهد دومین خودروی الکتریکی خود را در سال میلادی جاری، وارد بازار کند. پولستار که تحت نظر شرکت ولوو فعالیت می‌کند با معرفی شاسی‌بلند پولستار ۲ رقیبی را برای تسلا مدل ۳ روانه بازار خواهد کرد. شرکت چینی پولستار خودرو جدید خود را بر پایه ولوو S۶۰ Cross Country طراحی کرده، این خودرو به عنوان یک شاسی‌بلند زیبا، جادار، خانوادگی و همگام با محیط زیست شناخته می‌شود. خودرو قبلی پولستار با بازه حرکتی ۲۷۵ مایل و ۴۰۰ اسب‌بخار قدرت معرفی شد، اطلاعاتی از قدرت و بازه حرکتی پولستار جدید در دسترس نیست.

خودروی مرسدس AMG وان

می‌توان گفت یکی از جذاب‌ترین و مورد انتظارترین خودروهای سال آینده، ابرخودرو پرقدرت، زیبا، الکتریکی و مسابقه‌ای شرکت مرسدس AMG است. ستاره نمایشگاه خودرو فرانکفورت در سال ۲۰۱۷ هنوز به مرحله تولید نرسیده و باید از طرح یک خودروی مسابقه‌ای، به یک خودرو قانونی جاده‌ای تبدیل شود. البته مرسدس AMG وان با همان ظاهر اتومبیل‌های مسابقه‌ای فرمول یک تولید می‌شود، بر اساس اطلاعات اولیه، پیشرانه ۱.۶ لیتری V6 در کنار موتورهای الکتریکی، قدرت حدود هزار اسب‌بخار را برای ابرخودرو مرسدس تولید می‌کنند. این ابر خودرو ۲.۴ میلیون یورو قیمت دارد و تا کنون بیش از هزار درخواست پیش خرید برای ۲۷۵ نسخه در حال ساخت آن ارسال شده است.

خودروی استون مارتین DBX

در سال‌هایی که تمامی شرکت‌های تولید کننده خودروی اسپرت، به سمت ساخت اولین شاسی‌بلند خود روی آورده‌اند، استون مارتین انگلیسی نیز اولین شاسی‌بلند خود را تولید کرده و به زودی روانه بازار خواهد کرد. البته هنوز هم بسیاری به ورود شرکت‌هایی مانند لامبورگینی، بنتلی، فراری و استون مارتین به بازار مدل‌های شاسی‌بلند انتقاد دارند اما واقعیت آن است در عصر جدید، خودروهای شاسی‌بلند بسیار پرطرفدار هستند و تولید آن‌ها سود کلانی برای شرکت‌ها به همراه دارد. البته ساخت اولین شاسی‌بلند برای شرکت‌های بزرگ کار سختی است زیرا در صورت مایوس کردن مشتریان خود، ضرر مالی هنگفتی را به همراه خواهد داشت. اما به نظر می‌رسد شاسی بلند DBX با پیشرانه V8 شرکت AMG که قادر به تولید بیش از ۵۴۰ اسب‌بخار نیرو است، خریداران را راضی کند.

خودروی آئودی E-Tron اسپورت‌بک

آئودی مدل‌های فراوانی را در سال میلادی جاری عرضه می‌کند، در گزارش قبلی به چند مورد آن‌ها اشاره کردیم و حال به عنوان آخرین خودرو این گزارش، به سراغ شاسی‌بلند الکتریکی E-Tron اسپورت‌بک می‌رویم. نسخه اسپورت‌بک، برای تمامی مدل‌های آئودی عرضه می‌شود و این بار خودرو محبوب الکتریکی آئودی با بسته باتری لیتیوم یونی ۹۵ کیلووات‌ساعت و موتور الکتریکی چندگانه وارد خط تولید اسپورت‌بک می‌شود. این مدل برای رقابت با بی‌ام‌و X6 و مرسدس GLE کوپه تولید شده و بازه حرکتی آن ۲۲۰ مایل با یک بار شارژ است.

2323

کد خبر 1340122

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خودرو خودروی الکتریکی خودروی فراری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۵۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای وارداتی ۵ برابر قیمت اصلی فروخته می‌ شوند!

به گزارش همشهری آنلاین، واردات خـــودرو به کشور در سال ۹۷ممنوع شد اما از حدود ۲سال پیش به‌منظور مدیریت و کنترل قیمت‌های عجیب و غریب خودروهای داخلی، پرونده آن دوباره باز و واردات خودروی نو به کشور آزاد شد.

در مورد آخرین وضعیت واردات خودرو به کشور، وزیر صنعت، معدن و تجارت چند روز پیش با بیان اینکه حدود ۵۰هزار خودروی وارداتی در گمرکات کشور وجود دارد، اعلام کرد: مشکل فعلی برای واردات خودرو، نداشتن فضای کافی در بنادر کشور است و تعداد زیادی خودرو روی کشتی داریم. عباس علی‌آبادی درباره آخرین وضعیت واردات خودرو گفت: تا امروز برای واردات ۱۳۳هزار خودرو ثبت سفارش انجام شده که از این تعداد ۵۰هزار خودرو در گمرکات کشور است؛ همچنین ۸هزار خودروی وارداتی به مردم تحویل داده شده است.

۳۰شرکت فعال خودروسازی داریم!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در مورد آخرین آمار واردات خودرو به کشور به همشهری می‌گوید: به استناد آمار رسمی گمرک تا پایان سال گذشته حدود ۱۱هزار خودرو وارد کشور شده است. اسماعیل شجاعی با اشاره به مشکل تخصیص ارز در واردات خودرو می‌افزاید: اگر مشکل تخصیص ارز حل شود شرکت‌های واردکننده خودرو آمادگی دارند تا خودروهای نو و مناسبی وارد کشور کنند که از کیفیت خوبی برخوردار است و همچنین قابلیت اعطای گارانتی و همچنین پشتیبانی برای خدمات پس از فروش را دارند.

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با تأکید بر اینکه واردات خودرو اساسا هیچ مغایرت و تضادی با تولید داخلی ندارد، ‌می‌گوید:‌ یکی از اشتباهاتی که از سوی برخی‌ در رسانه‌ها به آن پرداخته می‌شود این است که واردات با تولید داخلی در تضاد است؛ درحالی‌که اگر هدف این است که بازار خودرو در داخل کشور رقابتی باشد، تولید داخل، کیفیت لازم برای عرضه را پیدا کند و قیمت خودرو مناسب شود، باید حداقل به اندازه ۱۰درصد تولید داخل، اجازه واردات وجود داشته باشد.

شجاعی می‌افزاید: از اشتباهاتی که در حوزه سیاستگذاری خودرو در ایران اتفاق افتاده و هر سال بدتر می‌شود این است که برای ایجاد رقابت در بازار خودرو، مدام مجوز خودروسازی صادر می‌شود؛ این در حالی است که ما الان بیش از ۳۰شرکت فعال خودروسازی داریم و بیش از ۶۰شرکت هم مجوز خودروسازی گرفته‌اند؛ درحالی‌که چنین شرایطی در هیچ جای دنیا وجود ندارد و برای رقابت‌پذیرشدن صنعت خودرو، کافی است چند خودروساز بزرگ داشته باشیم و با واردات و سیاست تعرفه‌ای، بازار را رقابت‌پذیر کنیم.

واردات ۱۱هزار خودرو به جای ۲۰۰هزار دستگاه خودرو

در سال ۱۴۰۲برنامه دولت در زمینه واردات خودرو، واردات ۲۰۰هزار دستگاه خودرو بود. این عدد محقق نشد و طبق آمار گمرک کشور، در سال گذشته حدود ۱۱هزار و ۲۳۶دستگاه خودروی سواری وارد کشور شد. با وجود این، طبق صحبت‌های اخیر وزیر صمت به‌نظر می‌آید دولت مصر است تا امسال برنامه واردات را جدی‌تر پیگیری کند، به‌طوری که عباس علی‌آبادی عنوان کرده است: «واردات خودرو کماکان ادامه دارد و مردم برای خرید خودروی خارجی عجله نکنند و آن را با قیمت بالاتر از افرادی که به‌دنبال سوء‌استفاده هستند، خریداری نکنند.»

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در پاسخ به این سؤال که پتانسیل واردات خودرو به ایران چقدر است می‌گوید: امسال امکان وارد کردن حدود ۵ تا۱۰درصد از تولید داخل را داریم. شجاعی ادامه می‌دهد: با وجود این، یکی از مسائل واردات خودرو، سقف قیمت خودروهای وارداتی است و فعلا خودروهای بالاتر از ۲۰هزار یورو امکان واردات ندارد؛ بنابراین سقف قیمتی‌ که برای واردات خودرو مشخص شده، از موانع واردات خودرو است و به ‌نظرمی‌رسد حبابی که در حال حاضر در بازار خودروهای گران‌قیمت و لوکس دیده می‌شود به دلیل فقدان مجوز برای واردات این نوع خودروهاست. اما اگر اجازه واردات در این زمینه داده شود آن حباب شکسته و قیمت‌ها کاملا متعادل می‌شود. این نوع خودروها هم معمولا تعدادشان زیاد نیست اما ممنوعیت واردات سبب ایجاد حباب قیمتی شده است.

دلالان، خودروی وارداتی را ۵برابر بیشتر می‌فروشند

به‌رغم منافع خوبی که در بحث واردات خودروهای خارجی به داخل کشور مطرح است، قیمت بالای این خودروها محل انتقاد است و بسیاری از مصرف‌کنندگان توان خرید خودروی وارداتی را ندارند. در همین ارتباط چندی پیش، سعید موتمنی، رئیس سابق اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران عنوان کرد که برخی خودروهای وارداتی ۲۲هزار دلاری با قیمت ۸۲هزار دلار به‌دست مشتری می‌رسند.

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در واکنش به این موضوع می‌گوید: ایراد کار به شیوه قیمت‌گذاری و عرضه خودروها در سامانه یکپارچه فروش برمی‌گردد که عملا به نفع دلالان و به ضرر تولیدکننده، واردکننده و مصرف‌کننده است. شجاعی می‌افزاید: دلالان با کارت ملی کسانی که خودرو ندارند، از طریق سامانه یکپارچه فروش، خودرو می‌خرند و بعدا آن را ۴تا ۵برابر قیمت اصلی با ۲۰۰تا ۳۰۰درصد و گاهی تا ۵۰۰درصد سود در بازار می‌فروشند و این رویه نه به نفع تولیدکننده است، نه واردکننده و نه مصرف‌کننده واقعی.

وی ادامه می‌دهد: با توجه به این شرایط، به‌نظر می‌رسد راه‌حل تعادل قیمت‌ خودروهای وارداتی در بازار، عدم‌دخالت سیاستگذار در قیمت گذاری و مهم‌تر از آن در نظام فروش است و اگر قرار باشد بازار خودروی ایران رقابتی شود، باید نظام حکمرانی خصوصی‌سازی شرکت‌های بزرگ تولید خودرو را بپذیرد؛ البته ضرورت خصوصی‌سازی این است که نه مثل قبل بنگاه‌های صنعتی به افراد ناکارآمد و بنگاه‌های شبه‌دولتی سپرده شود، بلکه لازم است به افراد لایق و متخصص و باتجربه سپرده شود و همچنین موانع واردات خودرو از نظام غیرتعرفه‌ای به یک نظام تعرفه‌ای مشخص، تغییر ساختار دهد تا ضمن افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات داخلی، امکان رقابت با بازار جهانی فراهم شود.

کد خبر 845908 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها واردات خودرو خودرو - جهانی بازار خودرو خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • سود بازار 1100 هزار میلیاردی خودرو
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • معرفی اطلس فام سهند؛ شرکت ایرانی تولید رنگ و رزین در سطح جهانی!
  •  قدم جدید مدیران خودرو برای رهبری بازار خودروهای برقی در ایران
  • انتشاردهندگان ۸۰درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • انتشاردهندگان ۸۰ درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • نسل جدید شورولت تریل بلیزر، شاسی بلند جذاب آمریکایی معرفی شد (+عکس)
  • ترمز رشد خودرو‌های برقی کشیده شد
  • فروش خودروهای وارداتی ۵ برابر قیمت اصلی!
  • خودروهای وارداتی ۵ برابر قیمت اصلی فروخته می‌ شوند!