Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی امیری در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: کاری که انجام شد کاملا مطابق قوانین بین‌المللی بوده است. اساسنامه بین‌الملی که سال ۲۰۱۰ اصلاح شد، اقدام سپاه را دفاع مشروع محسوب می‌کند.

وی در ادامه مجدد تاکید کرد که اقدام سپاه پاسداران در راستای قوانین بین‌المللی بوده است.

امیری گفت: سردار قاسم سلیمانی شخصیت بسیار بزرگی بود و بزرگی‌اش را در مراسم تشییع او در ایران و عراق دیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازتاب شهادت ایشان در سطوح منطقه و بین‌المللی شاهد بزرگی اوست.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور بر اساس قوانین و مقررات بین‌المللی دفاع مشروع را حق ایران دانست و گفت: از منظر قانون بین الملل ترامپ جنایتی را مرتکب شد. حق نداشت در یک کشور ثالث علیه یک مامور رسمی در یک کشور میزبان عملیات نظامی انجام دهد. کار او غیرقانونی بود. ترامپ و کسانی که مستقیما در این موضوع نقش داشتند، اقدام‌شان جنایت جنگی است.

امیری یادآور شد: این حق برای کشور عراق وجود دارد که بر اساس قوانین بین المللی در دیوان بین الملی کیفری از آمریکا شکایت کند.

فلاحت‌پیشه: ایران مدیریت شده‌ترین سناریو را اجرا کرد

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه با اشاره به حمله موشکی سپاه پاسداران به پایگاه‌های آمریکا در عراق در پی انتقام سخت در اقدام جنایتکارانه شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: این اقدام نظامی برای اولین‌بار راهبردهای نظامی جهانی در حوزه‌های ماموریت سربازان آمریکایی را بعد از جنگ جهانی دوم دچار تغییر کرد تاکنون آمریکایی‌ها با چنین مقابله مستقیمی مواجه نبودند که کشوری اعلام کند از آنها انتقام می‌گیرد و بعد در سطح نظامی انتقام را عملیاتی کند. آمریکایی‌ها همواره مدعی بودند و راهبردشان جنگ پیشگیرانه بود که نه تنها اقدام پیشگیرانه‌ای نکردند که برای واکنش متقابل هم به شدت دچار تردید شدند.

به گفته وی بیشتر صداهایی که از داخل آمریکا شنیده می‌شود صدای تنش‌زدایی و خروج نظامیان آمریکا از منطقه بوده لذا اقدام سپاه علاوه بر این‌که انتقام خون شهید قاسم سلیمانی بود، تغییر راهبردی در تحولات منطقه را به وجود آورد.

بنا بر آنچه ایسنا نوشته است، رییس سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «هیچ گاه آمریکایی‌ها ترامپ را نخواهند بخشید»، گفت: ترامپ عامل شتاب‌زایی را بازی کرد که ضعف‌های‌ نظامی آمریکا در دنیا مسجل شد آن هم با سقوط پهپاد و امروز با شکست حقارت‌بار در پایگاه‌های نظامی‌اش در عراق. فکر می‌کنم اثرات این اقدام فراتر از مناسبات ایران و آمریکا باشد. در آینده تحولات به سمت خالی شدن پایگاه‌های نظامی آمریکا سوق پیدا می‌کند چون مشروعیت حضور نظامیان آمریکا زیر سوال رفته است.

وی ادامه داد: تنها عامل خارجی که باعث شکست سیاستمداران آمریکا در طول تاریخ شده، حقارت تحمیل شده به نظامیان آمریکا در مناطق مختلف جهان بوده، از زمان جنگ ویتنام تاکنون چنین حقارتی را آمریکایی‌ها ندیده بودند به همین دلیل معتقدم ترامپ از این اقدام علیه شهید قاسم سیمانی پشیمان است و تبعات آن را پیش‌بینی نکرده بود، اقدام واکنشی ایران هم از سناریوهای کنترل شده بود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حداقل در طول دو دهه اخیر راهبرد نظامی جمهوری اسلامی ایران خرید و تولید تسلیحات نظامی براساس وارد کردن ضربه به آمریکایی‌ها برای دفاع مشروع چیده شده که در همین مدت آمریکایی‌ها با رجزخوانی سیاسی ناشی از ابرقدرتی طی کردند. در ایران آماده باش لازم همواره در دستور کار بوده که امروز به این شرایط رسیده‌ایم که حتی تحلیلگران نظامی جمهوری اسلامی ایران به این نتیجه رسیدند که آمریکا اگر دنبال اقدام تازه‌ای علیه ایران باشد، ایران نقش پیشگیرانه و راهبردی خود را اجرا می‌کند برهمین اساس حمله به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مدیریت شده‌ترین و کنترل‌ شده‌ترین اقدام مقابله به مثل بود حتما سایر اقدامات آثار فاجعه‌بارتری برای آمریکا به دنبال خواهد داشت.

فلاحت‌پیشه گفت که پیام این عملیات برای آمریکا این بود که ایران می‌تواند اقدامات بزرگی در این حوزه انجام دهد و برای این کار توان لازم و عزم و سیاست کافی را دارد. امیدوارم آمریکایی‌ها این پیام را گرفته باشند و شاهد خروج آنها از منطقه باشیم.

وی همچنین با اشاره به موضوع جریان مقاومت و انتقام حشد الشعبی اظهار کرد: کماکان جریان مقاومت انتقام خود را خواهد گرفت. باب انتقام برای آنها باز است فکر می‌کردیم آنها برای انتقام پیش‌دستی کنند اما به خاطر ملاحظات درون جریان مقاومت این اتفاق رخ نداد و انتقام را جمهوری اسلامی ایران شروع کرد اما جریان مقاومت کماکان در مسیر انتقام قرار دارد.

وی ادامه داد: موضوع دیگر نقش رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای منطقه است که همواره نقش بحران سازی در منطقه داشتند. نقش این بازیگران در شهادت سلیمانی مورد توجه قرار می‌گیرد و پاسخ مناسب به آنها خواهد داد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره‌ی این‌که حمله موشکی سپاه همان انتقام سخت بود، توضیح داد: باید در این باره ارزیابی‌های لازم صورت گیرد. تاکنون ارزیابی از سوی ایران و آمریکا داده نشده است. تحولات و نقل و انتقالاتی را از شب گذشته در پایگاه‌های نظامی آمریکا می‌بینیم. آمریکایی‌ها به دنبال آن هستند که تلفات را حداقلی نشان دهند، اما در نهایت آمار واقعی تلفات معلوم می‌شود ضمن آنکه ایران در حمله قبلی موشکی به مقر داعش در سوریه نشان داد که آمار دقیق تلفات را می‌تواند ارائه دهد به گونه‌ای که آن زمان هم کسی نتوانست تکذیب کند پس این‌بار هم آمار واقعی را ایران اعلام می‌کند و بعد از آن می‌توان درباره تناسب آن تحلیل کرد.

نقوی حسینی: حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکا زمینه خروج آن‌ها را از منطقه فراهم می‌کند

سید حسین نقوی حسینی اظهار کرد: ضمن تبریک به ملت ایران و تمامی عاشقان حاج قاسم سلیمانی به خاطر این عملیات محکم و پیچیده هوافضای سپاه، این حمله به پایگاهی صورت گرفت که طراحی ترور حاج قاسم سلیمانی و پرواز پهبادها و بالگرها از آن‌جا انجام شده بود و نشان داد که تمامی ادعاهای این روزهای آمریکا و ترامپ بیهوده بوده است.

به نوشته ایرنا، وی تصریح کرد: ترامپ مدعی شده بود که تمامی پایگاه‌های ایران را تحت کنترل و نظارت دقیق دارند و هر اقدامی که در این پایگاه‌ها صورت گیرد، در همان نقطه آن را خنثی می‌کنند ولی اصابت ۱۵ موشک بدون آن که متوجه شوند از چه نقطه‌ای شلیک شده،این ادعا را رد کرد.

نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی افزود: ترامپ ادعا کرده بود که تمامی پایگاه‌های آمریکا در منطقه به گنبدهای دفاعی مجهزند و هیچ پرنده‌ای نمی‌تواند به این مناطق نفوذ کند ولی اصابت موفق هر ۱۵ موشک به صورت مستقیم بدون رهگیری و یا خنثی کردن آن ثابت کرد آمریکا بسیار ضعیف‌تر و آسیب‌پذیرتر از آن چیزی است ادعا می‌کند.

وی تأکید کرد: موفقیت بزرگ حمله سپاه این پیام را به آمریکا مخابره کرد که اگر کوچکترین حرکتی علیه ملت ایران انجام دهد، با پاسخی سخت‌تر از سوی نظام مقدس جمهوری اسلامی مواجه می‌شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کشورهای دوست آمریکا که پایگاه‎های نظام خود را در اختیار این کشور قرار داده‌اند نیز باید بدانند که اگر آمریکا از خاک این کشورهای برای حمله به ایران استفاده کنند، این کشورها نیز مورد هدف قرار می‌گیرند.

نقوی گفت: آسیب‌پذیری آمریکا و موفقیت اصابت ۱۵ موشک ایران به پایگاه نظامی آنان در عراق هیچ نقطه‌ امنی را در خاور میانه و پایگاه ها برای آنان برجای نمی‎‌گذارد و باید در بیم و وحشت به سر برده و فرار از منطقه را به ماندن در منطقه ترجیح دهند.

به گزارش ایرنا، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد چهارشنبه از شلیک دهها موشک بالستیک به سمت پایگاه عین‌الاسد آمریکا واقع در استان الانبار عراق خبر داد.

براساس اطلاعیه روابط عمومی سپاه انقلاب اسلامی دهها موشک زمین به زمین  به این پایگاه آمریکایی اصابت کرده است. انفجارها در پایگاه عین الأسد مهیب گزارش شده است.

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1340293

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شهید سپهبد قاسم سلیمانی انتقام سخت حملات موشکی سپاه پاسداران به پایگاه عین الاسد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۲۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است

شهریار حیدری ؛ نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با پارس نیوز، اظهار داشت: پیمان بریکس، پیمان فرامنطقه‌ای است و جمع کشورهای عضو در این گروه صاحب قدرت‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی هستند. آمریکا برای همه کشورهای قدرتمند در قاره‌های مختلف، در مواقعی از تهدیدات به عنوان یک ابزار برای تحریم، تنش و برخورد علیه کشورهای مختلف استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه کشورهای قدرتمند برای مقابله با تهدیدات آمریکا به سمت تشکیل پیمان‌های جدید می‌روند، ادامه داد: چندین پیمان از قبیل شانگهای، بریکس و .. شکل گرفته و در آینده نیز احتمال شکل گرفتن پیمان‌های کوچکتر نیز وجود دارد که هدف از تشکیل این پیمان‌ها ، جلوگیری از شکنندگی در مقابل تهدیدات آمریکا و غرب است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با توجه به قرار داشتن کشور در شرایط تحریم، عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان بریکس که با رایزنی دولت و وزارت خارجه انجام شد، دستاوردهایی از قبیل تولید قدرت جدید در منطقه، تقویت روابط اقتصادی، دور زدن تحریم‌ها و کمرنگ شدن  و جلوگیری از اثرات تحریم‌ها را به دنبال خواهد داشت.

حیدری در خصوص اثرگذاری تعاملات پارلمانی پیمان بریکس بر روابط دولت‌ها نیز بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر تقویت روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با کشورهای مختلفی که حاضر به ارتباط دیپلماسی با کشورمان هستند، تأکید دارد. البته هرگونه پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و همچنین توافق با کشورهای دیگر نیز نیازمند تأیید مجلس است.

دیگر خبرها

  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • هشدار درباره خطر حملات پهپادی برای امنیت ملی آمریکا
  • اسرائیلی‌ها بدانند هر عملی انجام دهند با واکنش بزرگ ایران مواجه می‌شوند
  • واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به سفر رئیسی به پاکستان
  • واکنش عضو کمیسیون امنیت‌ملی به سفر رئیسی به پاکستان
  • واکنش به ادعای جنجالی عضو کمیسیون امنیت ملی | موضوع نظامی است؟
  • سخنگوی وزارت خارجه: مقامات ذی‌ربط احضار سفیر سوئیس به سپاه را تکذیب کردند | تبادل پیام با آمریکا
  • کنعانی: اقدام نظامی ایران علیه رژیم صهیونیستی قانونی و در جهت ایجاد بازدارندگی بود / آمریکا زیر میز دیپلماسی زده نه ایران + فیلم
  • تلاش ۲۰ کشور برای ممانعت از پاسخ ایران به اسرائیل | به اقدام متجاوزانه دیگر پاسخ قوی‌تر می‌دهیم | واکنش به حادثه امنیتی در سفارت ایران در فرانسه
  • واکنش آنکارا به خبر رهگیری موشک های ایران توسط ترکیه/ هدف قرار دادن ۲ پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه/  رایزنی شورای اروپا برای تشدید تحریم‌ ها علیه ایران‌/ افزایش بی‌سابقه هزینه‌های نظامی در جهان