Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف نقیایی مدیرگروه تغذیه مرکز بهداشت استان یزد در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ،  با اشاره به برگزاری بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه، گفت: هدف و شعار اصلی بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه الگوی غذایی سالم با جایگزین‌های غذایی سالم است.

او افزود: مصرف فسفود عامل اصلی بروز بیماری‌های مرتبط مانند دیابت، فشارخون و بیماری‌های قلبی عروقی است بهتر است خانواده ها از مصرف الگوی غذایی ناسالم مانند فسفود بپرهیزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقیایی ادامه داد : درباره مصرف فسفود دو نکته مهم ؛به حداقل رساندن مصرف و سالم سازی فسفود است و نوشیدنی‌های گازدار است.

مدیرگروه تغذیه مرکز بهداشت استان با اشاره به اینکه تغذیه سالم از ارکان اصلی سلامت و پیشگیری از تمام بیماری ها است،گفت: الگوی غذایی سالم به افراد در حفظ سلامتی کمک می‌کند که مصرف روزانه میوه و سبزی بسیاری از نیاز‌های غذایی شامل موادمعدنی، ویتامین‌ها و فیبر را تامین می‌کند.

نقیایی گفت: در مصرف روغن‌ها هم روغن کم مصرف شود و روغن مصرفی اسید چرب ترانس نداشته باشد که بهترین روغن، روغن‌های گیاهی و مایع است.

او افزود: استفاده از روغن‌های حاوی امگا ۳ و امگا ۶ شامل روغن کانولا، کنجد و هسته انگور توصیه می‌شود و مصرف قند‌های ساده را به کمترین میزان برسانند که علاوه بر پیشگیری از بیماری دیابت در جلوگیری از چاقی هم موثر است.

نقیایی بااشاره به مصرف نمک، گفت: میزان نمک مصرفی را باتوجه به بحث فشارخون بالا باید کاهش داد و مقدار کم نمک هم از نوع نمک تصفیه شده یددار باشد که ید روزانه افراد تامین شود.

او گفت: در بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه جلب مشارکت‌های همگانی است و سازمان‌ها و اداره‌ها موظف به اطلاع رسانی به پرسنل و مراجعه کنندگان هستند.

نقیایی افزود: افرادی که برای اطلاعات تغذیه از فضای مجازی استفاده می‌کنند از سایت‌هایی که متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی استفاده کنند که مطالب صحیح باشد.

همایش ها، سمینار‌ها و کلاس‌های آموزشی برای مردم در سراسر کشور در حال برگزاری است.

بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه از ۱۴ دی ماه آغاز شده و تا ۳۰ دی ماه ادامه دارد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علوم پزشکی بسیج ملی تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۰۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهی برای دوری از سرطان و بیماری‌های قلبی

به گزارش خبرآنلاین، محققان کالج لندن و دانشگاه علم و صنعت نروژ، ۲۹ مطالعه‌ی منتشرشده از سراسر جهان را تجزیه و تحلیل کردند تا ببینند آیا ارتباطی میان مصرف آجیل و خطر بیماری و همچنین علل کمتر شایع مرگ پیدا می‌کنند یا نه. این تحقیقات روی ۸۱۹ هزار نفر انجام شده بود که ۱۲ هزار نفر آن‌ها از مشکلات قلبی، ۹ هزار نفر دیگر یک مورد سکته داشتند و ۱۸ هزار نفر آن‌ها هم به سرطان مبتلا شده بودند. البته از این تعداد ۸۵ هزار نفر هم جان خودشان را از دست دادند.

نتایج این تجزیه و تحلیل نشان داد که آجیل یک منبع قدرتمند مبارزه با بیماری است. در این تحقیقات گفته شده که خوردن آجیل توان بدن برای مبارزه با بیماری‌ها را افزایش می‌دهد. محققان گفته‌اند که آجیل در بیماری‌های مختلف تاثیرهای متفاوتی می‌گذارد و به نحوی باعث بهبود اوضاع سلامت افراد می‌شود.

یافته‌ها نشان می‌دهد که این افراد همچنین خطر ابتلا به سرطان را ۱۵ درصد و خطر مرگ زودرس به هر علتی را ۲۲ درصد کاهش می‌دهند. همین مقدار خطر مرگ ناشی از بیماری‌های تنفسی را تا ۵۰ درصد و دیابت را نزدیک به ۴۰ درصد کاهش دهد.

مطالعات نشان می‌دهد که مصرف آجیل‌هایی مانند گردو و بادام‌زمینی با کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب، دیگر بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ و میر مرتبط است.

در تحقیقات قبلی گفته شده بود احتمال مبتلا شدن به سرطان در افرادی که روزانه یک مشت آجیل (۲۰ گرم) می‌خورند، ۳۰ درصد کمتر از افرادی است که آجیل مصرف نمی‌کنند. در تحقیقات جدیدتر گفته شده که خوردن آجیل احتمال ابتلا به مشکلات تنفسی را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

محققان خاطرنشان کردند: بهتر است افراد، روزانه سه نوع آجیل (مانند فندق، گردو و بادام‌زمینی) مصرف کنند.

‌اگر به دنبال یک میان‌ وعده‌ی بسیار سالم در طول روز هستید، حتما آجیل را در نظر داشته باشید.

منبع:newatlas

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894519

دیگر خبرها

  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد دیابتی
  • چاشنی پرطرفداری که استخوان‌ها را نابود می‌کند
  • ۱۰ توصیه کاربردی در پیشگیری از خطر سرطان‌ها
  • کالج قلب و عروق آمریکا؛ اثبات یک رابطه میان سدیم و بیماری های قلبی و عروقی
  • تغذیه صحیح در فصل بهار، از دیدگاه طب ایرانی
  • ۵ راهکار طلایی برای لاغری و کاهش مصرف تنقلات ناسالم
  • نایب رئیس انجمن تغذیه ایران بیان کرد؛ چرخه معیوب سیاستگذاری سلامت و امنیت غذایی
  • خطرات پنهان رژیم غذایی فستینگ متناوب؛ ۸ ساعت گرسنگی، ۱۶ ساعت خطر؟
  • راهی برای دوری از سرطان و بیماری‌های قلبی