Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ با برگزاری مرحله فینال فینالیست‌های چهاردهمین جشنواره تلاوت‌های مجلسی با عنوان «فجر تلاوت»، سعید عبدی با آرای مردمی و نظر هیئت داوران به عنوان برترین قاری مجلسی‌خوان سال 98 کشور انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ مرحله فینال فینالیست‌های چهاردهمین جشنواره تلاوت‌های مجلسی با عنوان جشنواره «فجر تلاوت» شامگاه جمعه، 20 دی‌ماه با حضور جمعی از پیشکسوتان قرآنی کشور، پیروز حناچی، شهردار تهران، سیدمصطفی هاشمی‌طبا، فعال سیاسی کشور، احمد مسجدجامعی، عضو شورای اسلامی شهر تهران، محمدرضا طالقانی، از پیشکسوتان کشتی کشور، حسن بیادی، عضو اسبق شورای شهر تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مازنی، نماینده مجلس شورای اسلامی، مجید مجیدی، کارگردان باسابقه سینمای کشور و دیگر مسئولان و قرآنیان کشور در محل سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیش از آغاز مراسم رسمی این جشنواره، برنامه‌هایی همچون تلاوت قرآن کریم توسط محدحسین موسوی درچه‌ای، نوجوان قرآنی، اجرای هم‌خوانی قرآن کریم توسط گروه نونهالان قرآنی از مشهد و اجرای برنامه توسط امیرکهبد کاویانی، کم‌سن‌ و سال‌ترین مذهبی‌خوان شبکه قرآن و معارف سیما برگزار شد که اجرای این بخش از مرام را محدرضا پورمعین، رئیس جمعیت قرآنی استان تهران بر عهده داشت.
در ادامه و با آغاز مراسم اصلی جشنواره فجر تلاوت که با اجرای حسین مولایی، از مجریان رسانه ملی همراه بود، پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید توسط هادی فروزان، پیشکسوت قرآنی کشور، پرچم سبزرنگ بارگاه حضرت علی بن‌موسی‌الرضا(ع) وارد سالن شد که استقبال فراوان حضار در مراسم را به همراه داشت و علاوه بر قرائت سلام خاصه امام رضا(ع)، سرود سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی نیز توسط کسری کاویانی، از خوانندگان آئینی و مذهبی صدا و سیما اجرا شد.
در ادامه این برنامه، احمد مسجدجامعی، عضو شورای اسلامی شهر تهران طی سخنانی اظهار کرد: امشب ارزشمندی که در محضر شما بزرگان حوزه تلاوت و معارف قرآنی هستیم و این فعالیت که رویکرد نوینی در انتخاب چهره‌های برجسته قرائت است را به فال نیک می‌گیریم. شیوه برگزاری این جشنواره پیش از این در برخی از هنرها تجربه شده و تجربه جهانی نیز برای آن وجود دارد که برای مثال یک آکادمی یا مرکزی تشکیل می‌شود و برجستگان یک حوزه در آن عضو شده و همه ایشان در مراحل داوری مشارکت و حضور دارند.
مسجدجامعی بیان کرد: کشور ما در طول این چند دهه گذشته چهره‌های قرآنی بزرگی در حوزه تلاوت داشته که نشان‌های ملی و بین‌المللی داشته‌اند. در چنین شرایطی باید به شیوه‌های جدید اندیشید و مجموعه قاریان را در حوزه بررسی آثار و انتخاب بهترین‌ها مشارکت داد. این فکر و ایده که توسط دوستان ما و شما طراحی شده، چنین رویکردی دارد و بنده امیدوارم در سال 1400 بتوانی عرصه‌های نوینی را در این سطح به ویژه در شهر تهران داشته باشیم.
وی با بیان اینکه شهر تهران شاید تنها شهری باشد که بنیان آن براساس رویکرد قرآنی بنا شده است، گفت: در گذشته‌های دور تهران تنها یک قصبه بوده است و زمانی که در دوران شاه طهماسب صفوی شکل شهر به خود می‌گیرد، به دستور شاه صفوی گرداگرد تهران را به تعداد سوره‌های قرآن برج و بارو بنا می‌کنند و در هرکدام از این باروها یک سوره قرآن کریم قرار می‌دهند. به عبارت دیگر تهران را در حصن حصینی قرار می‌دهند که منهم از قرآن است و چنین چیزی در هیچ نوع از شهرسازی مشاهده نشده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: زمانی که ما مجموعه آثار قرآنی منتشر شده در تهران را بررسی می‌کردیم، مشاهده کردیم که بیشترین آثار قرآنی تولید شده در تهران بود که بنده آمارهای مربوط به این قضیه را در دوره‌ای ارائه کردم. در علم قرائت نیز ایرانیان ید طولایی دارند. یحیی بن وصاف یکی از قاریانی است که در کنار فرزندان ابن عباس بود و در کنار ایشان در حوزه قرائت تعلیم گرفت. خاندان وصاف کاشانی هستند و ابن وصاف بعدها مکتب قرائت را در کوفه بنیان گذاشت که چندین اثر در این زمینه نگاشته شده است.
وی ادامه داد: ادامه دهنده سبک این قاری قرآن ایرانی در کوفه شخصی است که با دو نسل به دماوند ما می‌رسد. یکی از کارهایی که امروز انجام می‌شود، تحقیقات راجع به همین نوآوری است که یحیی داشته که این امر نشان دهنده آن است که در همان صدر اسلام و در کنار اصحاب پیامبر(ص) مانند شخصیت برجسته‌ای همچون ابن عباس، ایرانیانی بودند که به مدینه آمده بودند و فرزندان ایشان با استعداد و خلاقیت بزرگی که ایرانیان دارند، توانستند در زمینه علم قرائت گوی سبقت را همانند سایر رشته‌های دیگر از دیگران بربایند.
مسجدجامعی افزود: امیدوار هستم که ما در هزار و چهارصدمین سال بتوانیم ظرفیت‌های نوینی را در این حوزه به معرض نمایش بگذاریم یعنی این ظرفیت‌های پنهان وجود دارد که نکته مهم این است که بتوانیم این ظرفیت‌های پنهان را به نوعی در برنامه‌ها و بررسی‌های قرآنی مشارکت دهیم که یکی از این کارها نیز اجرای برنامه‌هایی همانند جشنواره فجر تلاوت است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدا اسلامی به ویژه سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی، گفت: زمانی که این واقعه تلخ و هجمه اهریمنی به این سردار بزرگ اتفاق افتاد، بنده یادداشتی ارائه دادم که سرزمین ما همیشه پهلوانانی داشته که از حیثیت و کیان و آئین این مرز و بوم دفاع می‌کردند و در ادامه آن پهلوانی‌ها، سردار قاسم سلیمانی است. چندی پیش یادداشت کوچکی به خط ایشان مشاهده کردم که نامه این شهید بزرگوار به همسرشان بود و در آن آمده بود که بر روی سنگ قبر من بنویسید سرباز قاسم سلیمانی و هیچ کلمه دیگری در آن نیاورید. سرباز یعنی کسی که جان خود را در راه ایده و آرمان خود فدا می‌کند.
وی بیان کرد: این جملات نشان دهنده فهم عمیق سردار شهید سلمانی نسبت به تاریخ این سرزمین و در عین حال تواضع عمیق ایشان است. شاید کمتر کسی می‌دانست شهید سلیمانی بالاترین نشان نظامی ایران را دارد که این نشان از اعتلا و عظمت روحی شهید بزرگوار ما دارد که در سایه قرآنی که در مکتب و محضر اهل بیت(ع) خوانده شده و فهمیده شده، اتفاق می‌افتد.
مسجدجامعی تصریح کرد: سردار شهید سلیمانی غیرت ایرانی خود را در دفاع از اهل بیت(ع) به تمام نشان داد. اینکه می‌گوییم فرهنگ ایرانی جزء جدایی‌ناپذیر فرهنگ ایرانی، قرآن و اهل بیت(ع) است که قرآن در محضر اهل بیت(ع) اوج و اعتلای ویژه‌ای پیدا می‌کند و سردار شهید سلیمانی این ویژگی‌ها را داشت. امنیت ایران منهای امنیت همسایگان متصور نیست و این اصلی بود که در سلوک ایشان دیده می‌شد.
در ادامه این مراسم، به ترتیب مهدی سعادتی‌کیا، ابراهیم فلاح تبسم‌چهره و حسین بیات، سه نفر از پنج نفر راه یافته به مرحله فینال فینالیست‌های جشنواره تلاوت‌های مجلسی (جشنواره فجر تلاوت) در حضور هیئت داوران شامل قاریان بین‌المللی و ممتاز قرآن کریم، امین پویا، سیدمحمدجواد حسینی، سیدکریم موسوی، وحید نظریان، قاسم مقدمی و حمید شاکرنژاد به اجرای تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید پرداختند و در ادامه نیز مصطفی راغب، خواننده آئینی کشور به اجرای برنامه پرداخت که با اساقبال فراوان حضار در مراسم نیز روبه‌رو شد.
سپس، پیروز حناچی، شهردار تهران نیز طی سخنانی در این برنامه اظهار کرد: بنده به جهت تقدیر از زحمات همکاران خود در اعتلای فرهنگ قرآنی و اینکه بتوانیم این فرهنگ را هرچه بیشتر و کیفی‌تر در جامعه بگسترانیم، خدمت شما عزیزان رسیده‌ام و این وظیفه همه ماست که قرآن را که سند یکتای وحدانیت و یگانگی است در جامعه اسلامی ترویج کرده و شرایطی را برای آن فراهم کنیم که صوت، لحن و مفاهیم آن به ویژه برای جوانان عزیز میهن اسلامی قابل گسترش و درک باشد؛ چراکه همانطور که در آیات الهی آمده است، قرآن کریم سند راه و هدایت برای مؤمنان است.
در ادامه این برنامه قرآنی و معنوی و پس از پخش کلیپی از فیلم سینمایی محمد رسول‌الله(ص)، با حضور پیروز حناچی، شهردار تهران، همراه با اهدای یک جلد قرآن کریم و تندیس جشنواره فجر تلاوت، از مجید مجیدی، کارگردان باسابقه کشور و کارگردان فیلم محمد رسول‌الله(ص) تجلیل شد که مجیدی نیز در این برنامه طی سخنانی ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، بیان کرد: بسیار خوشحال هستم که در چنین مجلس نورانی حضور دارم و از تلاوت‌های انجام شده در این مجلس قرآنی نیز استفاده فراوانی بردم. همچنین، سخنان آقای مسجدجامعی در رابطه با با اینکه تهران وادی‌القرآن بوده است، برای بنده بسیار جذاب بود و ایده‌ای نیز در این مورد در ذهن من ایجاد شد.
مجیدی بیان کرد: امیدوار هستم که قرآن، این تجلی‌بخش بزرگ روح و معرفت آدمی در زندگی ما جاری و ساری شود و تنها مختص محافل و نشست‌ها نباشد و عطر قرآن در زندگی همه ما پیچیده شود تا همگان از آن بهره ببریم.
همچنین، در ادامه این مراسم، سعید عبدی و سیدجاسم موسوی، دیگر راه‌یافتگان به مرحله فینال فینالیست‌های چهاردهمین جشنواره تلاوت‌های مجلسی به ترتیب در جایگاه قراء حاضر شده و در حضور داوران به اجرای برنامه تلاوت خود پرداختند.
سپس، پس از اجرای برنامه تواشیح توسط گروه بین‌المللی معراج قم، بخش اول تجلیل از برگزیدگان جشنواره شامل تجلیل از معصومه آلبوغبیش، اولین بانوی برتر جشنواره تلاوت‌های مجلسی، نمایندگان پنج استان برتر برگزار کننده جشنواره (مازندران، فارس، همدان، زنجان و تهران)، نماینده شهرستان اسلامشهر به دلیل دارا بودن پرشورترین مخاطبان جشنواره و نیز نماینده شهرستان بیرجند به عنوان جوان‌ترین دبیر جشنواره در بین دبیران استان‌های مختلف کشور با حضور پیروز حناچی، شهردار تهران، سیدمصطفی هاشمی‌طبا، فعال سیاسی کشور، احمد مسجدجامعی، عضو شورای اسلامی شهر تهران، محمدرضا طالقانی، از پیشکسوتان کشتی کشور، حسن بیادی، عضو اسبق شورای شهر تهران، سیدمحسن موسوی بلده و هادی فروزان، از پیشکسوتان قرآنی کشور برگزار شد.
در ادامه و پس از اجرای برنامه ابتهال‌خوانی توسط سیدکریم موسوی، قاری و مبتهل کشور، حمید نقاشیان، مدیر و حامی جشنواره تلاوت‌های مجلسی طی سخنانی اظهار کرد: از حضور یکایک شما خواهران و برادران ارجمد تشکر می‌کنم. رونق‌بخشیدن به یک محفل بزرگ قرآنی در فضایی که ما به فجر پیروزی انقلاب اسلامی نزدیک می‌شویم، از آرزوهایی بود که چندین سال در ذهن بنده و دوستان همکارم در شورای عالی راهبردی جشنواره تلاوت‌های مجلسی می‌گذست. به حمدالله امروز این واقعه مهم نورانی جامه عمل پوشید و توانستیم با حضور یکایک شما قرآنیان این مجلس باشکوه را برگزار کنیم.
وی افزود: امیدوار هستیم تا قرآن در فضایی آکنده از عشق ما به آیات الهی هدایت معنوی یکایک ما را به عهده بگیرد. دل دادن به قرآن یعنی دل دادن به خدا، رسول‌الله(ص)، ائمه اطهار(ع) و انقلاب اسلامی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود که قرآن در این کشور و در کل منطقه احیا شد. قرآن قبل از انقلاب این وجاهت که همه جا و در همه محافل و با اتکا به ارزش و اعتبار خود ارائه شود را نداشت.
نقاشیان تصریح کرد: ما امروز خرسندیم که توانسته‌ایم در طول چهار ساله گذشته مراسم جشنواره تلاوت‌های مجلسی را برگزار کنیم. این جشنواره قدم اول ما برای رسیدن به همه تنوع قرائات و حفظ کل قرآن است. حضور و حمایت شما خود تجلی‌بخش فضای موفقیت برای این امر مهم است. اینکه ما در جشنواره تلاوت‌های مجلسی بتوانیم قراء بزرگی با بنیه علمی و معرفتی کلان که قابلیت عرضه به سراسر کشورهای اسلامی را داشته باشند یک آرزوی بزرگ است.
البته ما در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم فضاهای بسیار معتبری بری ارائه بهترین قرائت‌ها را توسط قراء بین‌المللی خود در ایران داشته‌ایم، اما جشنواره تلاوت‌های مجلسی زمینه‌بخش بسترسازی برای ارائه این نوع جشنواره‌ها در کشورهای اقماری به ویژه کشورهای عرب زبان است. ما توسط جشنواره تلاوت‌های مجلسی قاری معتبری را به مسابقات کشور قطر معرفی کردیم که این قاری عزیز توانست تا در این مسابقات نفر دوم جهان شود. این امر نشان می‌دهد که ما بنیه بالقوه ارائه توانمندی‌های قرائت و سپس، حرکت به سوی دیگر علوم قرآنی و تنوع اجرای قرآن را خواهیم داشت.
نقاشیان در ادامه به قرائت بیانیه اختتامیه جشنواره فجر تلاوت پرداخت که در متن این بیانیه آمده است: «ما معتقدیم که قرآن کتابی برای همه است. «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ يَهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ؛ قطعا اين قرآن به (آيينى) كه خود پايدارتر است راه مى‌نمايد».
شورای عالی جشنواره تلاوت‌های مجلسی براساس پیروی و تبعیت از فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله‌العظمی الامام خامنه‌ای ادام‌الله ذله العالی، به ترویج قرائت‌های متنوع قرآنی که فرمودند «قرآن را بخوانید ولو یک صفحه بخوانید. کسانی که مفاهیم قرآن را متوجه می‌شوند، بیشتر به مفهوم بپردازند و کسانی که معنی آن را نمی‌دانند، یک قرآن مترجم را برای توجه به معانی قرار دهند»، توجه جامع نموده و همواره همت خود را مصروف گسترش اجتماعی قرائت‌های فردی و جمعی می‌نماید.
شورای عالی جشنواره تلاوت‌های مجلسی فجر چهارم را در شرایطی برگزار می‌کند که داغ فقدان سردار ملی اسلام و ایران شهید سرافراز سپهبد قاسم سلیمانی سینه‌های ملت ما را به غمی جانکاه آغشته کرده است.
شورای عالی راهبردی جشنواره تلاوت‌های مجلسی ضمن محکوم نمودن اقدام شنیع آمریکای جهان‌‍خوار، اقدام شجاعانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مرهمی بر درد و داغ ملت‌های منطقه دانسته و از همت و اقدام سپاه عزیز صمیمانه تقدیر می‌کند.
شورای عالی راهبردی برگزاری جشنواره‌ تلاوت‌های مجلسی افتخار دارد که در این شرایط حساس و در آستانه ورود به چهل و یکمین فجر پیروزی انقلاب اسلامی، در همایشی ملی و قرآنی، چهارمین فجر تلاوت‌های مجلسی که متأثر از انتخاب‌های مردمی در ۲۸ استان کشور و به همت حضور بی‌نظیر مردم و نهادهای غیر دولتی تحقق یافته را در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار ‌نماید.
این شورا اذعان می‌دارد که ذوق و اشتیاق زائدالوصف مشتاقان قرآن و دوست‌داران اهل بیت(ع) موجب فراهم آمدن زمینه‌های برگزاری چهاردهمین جشنواره از سال ۱۳۹۵ تاکنون گردیده است.
شورای عالی راهبردی جشنواره اطمینان دارد که هرچه بیشتر و با کیفیت‌های جذاب و انگیزه‌سازتر به گسترش امر قرآنی در کشور پرداخته شود، فضا را برای تربیت جوانان قرآن‌پژوه و متمسک به قرآن بیشتر فراهم می‌کند.
شورای عالی راهبردی جشنواره بیش از توجه به نحوه برگزاری، تمرکز خود را به قرائت‌های صحیح و متکی به علوم قرائت و متکی به رعایت اصول علمی قرائت متمرکز دانسته و زجاء واثق دارد که آثار مترتب بر نظارت‌های علمی، سطوح کیفی قرائت را ارتقاء خواهد داد.
شورای عالی راهبردی جشنواره آرزومند است در برگزاری این جشنواره‌ها با حمایت ادارات کل آموزش و پروش به برگزاری جشنواره‌های دانش‌آموزی مبادرت نماید. این شورا آرزومند اعتلای تلاوت‌های قرائت در جغرافیای جهان اسلام است و از همه علاقه‌مندان به حمایت و مساعدت در این زمینه دعوت به‌عمل می‌آورد با دبیرخانه شورا هماهنگی نمایند.
شورای عالی برگزاری جشنواره‌های تلاوت مجلسی جهت هماهنگی برای برگزاری کلیه رشته‌های تلاوت اعم از ترتیل و تواشیح و قرائات و به ویژه حفظ قرآن و مفاهیم اقدامات لازم را به‌عمل می‌آورد. این شورا لازم می‌داند از همه دست‌اندرکاران که موجب اعتلا در برگزاری این جشنواره‌ها و فجر تلاوت‌های چهارگانه شده‌اند، تقدیر و‌ تشکر نماید و لازم می‌داند از دارالقرآن شهرداری تهران و دارالقرآن سازمان بسیج مستضعفان و مجمع قرآنی هیئت صاحب‌الزمانی(عج) تهران و ادارات کل اوقاف و به ویژه از حمایت‌های شهردار محترم تهران و وزیر محترم کشور و وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی در هماهنگی‌های کشوری قدر‌دانی نماید. در خاتمه از خدای متعال استعانت می‌جوییم ما را در این اقدام فرهنگ‌ساز اسلامی تایید فرماید».
در ادامه این مراسم و پس از اجرای برنامه قرعه‌کشی جوایز یک میلیون تومانی حضار در مراسم، نتایج چهارمین جشنواره فجر تلاوت اعلام شد که در این رابطه حسین بیات به عنوان بااخلاق‌ترین قاری جشنواره معرفی شد.
همچنین، سعید عبدی نیز با 309100 رأی مردمی از مجموع یک میلیون و 346 هزار و 493 رأی، به عنوان نفر اول چهارمین جشنواره فجر تلاوت و برترین قاری مجلسی‌خوان سال 98 کشور انتخاب شد که علاوه بر آرای مردمی، توانست تا نظر هیئت داوران را نیز با اجرای تلاوت خود در جشنواره به دست آورد. همچنین، بنا بر اعلام مسئولان برگزار کننده جشنواره، چهار قاری دیگری که در این مرحله از جشنواره حضور داشته و تلاوت کردند، به عنوان نفرات دوم جشنواره شناخته شدند.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم که با حضور دو خانواده شهدای مدافع حرم، شهید محمدتقی ارغوانی و شهید حسین رضایی برگزار می‌شد، برنامه قرعه‌کشی جهت اعطای 360 کمک‌هزینه سفر به مشهد مقدس از میان تمامی شرکت‌کنندگان در سامانه ویژه آرای مردمی جشنواره انجام شد که اسامی نفرات برگزیده در سایت جشنواره قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی جشنواره فجر تلاوت سعید عبدی برترین قاری سال 98 قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۰۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یزد از استان‌های پیشتاز در طرح بزرگ ۴ هزار حافظ قرآن کریم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، احسان عابدی در گفتگو با خبر ۲۰ شبکه‌ی یزد با اشاره به پیشتازی یزدی‌ها در طرح ۴ هزار نفری حافظ قرآن کریم گفت: از تعداد کسانی که ثبت نام کرده اند، تاکنون ۳ هزار و ۷۰۰ نفر در موسسات قرآنی، حفظ کلام نورانی وحی را آغاز کرده اند.

وی افزود: این طرح بصورت مردمی و با مشارکت دولت انجام می‌شود و مجری آن اتحادیه موسسات قرآنی استان یزد است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد گفت: برای شرکت در این طرح، افرادی که علاقه‌مند به کسب عنوان پر برکت حافظ کل قرآن کریم هستند می‌توانند در سامانه ثبت نام به آدرس https://hefz.telavat.ir/Guest نسبت به ثبت نام اقدام و مشخصات خود را برای یکی از موسسات نزدیک به محل سکونت خود ثبت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • یزد از استان‌های پیشتاز در طرح بزرگ ۴ هزار حافظ قرآن کریم
  • پایان جشنواره الگوهای برتر تدریس با معرفی برترین ها
  • انتخاب قاری مازندرانی برای تشرف به سفر حج تمتع
  • (ویدئو) تلاوت قاری نوجوان قرآن در تمرین پرسپولیس
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان ایرانی
  • سوژه‌های «محفل» که به سلبریتی قرآنی تبدیل شدند | ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان چه بود؟
  • کرسی ثابت تلاوت و تدبر در قرآن کریم در یاسوج
  • ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان ایرانی چه بود؟
  • دعوت ۲۰ کشور دنیا از نابغه قرآنی برنامه محفل