Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علی بازیار مسئول کشتی‌های سنتی و ساحلی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: در رقابت‌های جهانی قزاقستان با ۶ کشتی گیر در هر دو رشته آلیش مردان و زنان جهان شرکت کردیم که تیم زنان با کسب یک مدال طلا، یک مدال نقره و یک مدال برنز برای اولین بار قهرمان شد و تیم مردان نیز با کسب ۲ مدال نقره و یک مدال برنز بعنوان نایب قهرمانی رسید و با توجه به اینکه تیم مردان ما نیز مدت زمان کمی در اختیار داشتند تا برای این مسابقات آماده شوند، نتیجه‌ی بسیار خوبی کسب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: کشتی آزاد جام تختی، مسابقاتی که فقط عنوان بین المللی را یدک می‌کشید

بازیار تصریح کرد: برای انتخاب تیم آلیش مردان به دلیل اینکه رقابت‌های قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در سال جاری برگزار نشد، از نفرات شاخص مسابقات قهرمانی کشور تیر ماه سال ۹۷ برای حضور در رقابت‌های جهانی دعوت کردیم و تیم ما با حمایت‌های شرکت بین المللی آسانسور سعید و حمایت برخی از هیأت‌های کشتی کشور به این مسابقات اعزام شد.

وی ادامه داد: در آذرماه نیز تیم قرقیز کوراش مردان برای اولین بار به رقابت‌های آسیایی این رشته در قرقیزستان و با جذب اسپانسر اعزام شد که تیم ما با کسب ۳ مدال برنز و ۲ مقام پنجمی بعنوان سوم تیمی دست یافت.

بازیار در مورد ادامه برنامه کشتی‌های سنتی فدراسیون کشتی اظهار داشت: در تلاشیم تا لیگ کشتی آلیش را برگزار کنیم، همچنین مسابقات کشتی شلوار گورسی در ترکیه که در اواسط بهمن ماه در کشور ترکیه برگزار می‌شود را پیش رو داریم که در صورت موافقت شورای برون مرزی و با جذب حمایت کننده مالی در این رقابت‌ها شرکت خواهیم کرد.

وی افزود: شرکت در مسابقات کشتی آلیش مردان و زنان قهرمانی آسیا را در فروردین ماه سال ۹۹ در شهر اوش قرقیزستان در برنامه ما قرار دارد.

مسئول کشتی‌های سنتی و ساحلی فدراسیون گفت: سعی می‌کنیم رقابت‌های انتخابی تیم ملی را تا قبل از پایان سال جاری برگزار کنیم و اگر هیأت استانی تمایل دارد میزبان این مسابقات باشد می‌تواند پیشنهاد میزبانی را به فدراسیون کشتی ارائه دهد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه رشته کشتی ساحلی مورد توجه کمیته بین المللی المپیک و اتحادیه جهانی کشتی قرار دارد و این رشته نزدیکی بسیار زیادی به کشتی آزاد و فرنگی دارد و احتمال المپیکی شدن آن بسیار زیاد است و برگزاری رقابت‌های المپیک ساحلی در مهرماه امسال در کشور قطر توسط کمیته بین المللی المپیک دلیلی بر این مدعاست.

بازیار در مورد سطح کشتی ساحلی ایران اظهار داشت: کشتی ساحلی ایران در چند سال گذشته حرف اول را در جهان می‌زد، اما در دو سال گذشته تیم‌های ما به مسابقات ساحلی اعزام نشدند و به همین دلیل نتوانستیم ۴ سهمیه این رشته برای المپیک ساحلی را بدست آوریم و فقط با رایزنی‌های فدراسیون کشتی و کمیته ملی المپیک یک سهمیه در سنگین وزن به ما داده شد که پویا رحمانی نماینده کشورمان با عملکرد بسیار خوب خود توانست به تنها مدال طلای کاروان اعزامی کشورمان در این رقابت‌ها دست یابد. البته مطمئن هستم که اگر سایر نمایندگان ما نیز می‌توانستند سهمیه این رقابت‌ها را بدست آورند افتخارات بیشتری نصیب کاروان ورزشی کشورمان می‌شد.

وی در پایان گفت: فدراسیون کشتی در نظر دارد تا برگزاری برنامه‌های کشتی ساحلی را در دستور کار خود قرار دهد و بر این اساس در نظر داریم در یک زمان مناسب نسبت به برگزاری مسابقات قهرمانی کشور این رشته اقدام کنیم تا با دعوت از نفرات منتخب به اردو، برنامه‌های ما برای حضور در رقابت‌های آسیایی و جهانی این رشته پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: سرمربی تیم ملی کشتی آزاد: جام تختی فرصتی برای رقابت مدعیان داخلی بود/ باید آرامش در بین ملی پوشان برقرار باشد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون کشتی اخبار ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۱۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی‌گیران المپیکی در پاریس هم می‌درخشند؟

همشهری آنلاین | بیشتر قهرمانی‌هایی که در سال المپیک و در مسابقات قاره‌ای به‌دست می‌آید اهمیت چندانی ندارد، چراکه تمرکز تیم‌ها و کشتی‌گیران روی سکوها و مدال‌های المپیک است ولی این بار قهرمانی تیم‌های آزاد و فرنگی ایران در آسیا مهم بود؛ هم برای خود ایرانی‌ها و هم برای رقبا.

۱- کشتی آزاد ایران هفته پیش با ۵طلا و ۳ برنز جشن قهرمانی گرفت. این قهرمانی از چند نظر قابل توجه است. کشتی آزاد ایران قهرمان سنتی آسیاست. ایران در حالی در بیشکک قرقیزستان برای سی‌امین بار بالاتر از همه تیم‌های آسیا قرار گرفت که فقط ۷بار این عنوان را به کشورهای دیگر داده است و یکی از این عنوان‌ها سال قبل از دست رفت. برای آزادکاران که خودشان را برای‌ بازی‌های المپیک پاریس آماده می‌کنند، نشان دادن اقتدار دوباره‌شان به رقبای آسیایی حداقل خواسته‌ بود. فرنگی‌کاران هم برای شانزدهمین‌بار به قهرمانی آسیا رسیدند. قهرمانی امسال آنها تکرار عنوان سال پیش بود.

۲- یکی از اتفاقات مهم مسابقات بیشکک برای ایران، قهرمانی ۴امید اصلی مدال در پاریس بود. در کشتی آزاد امیرحسین زارع در وزن ۱۲۵کیلوگرم و رحمان عموزاد در وزن ۶۵کیلوگرم سهمیه المپیک ۲۰۲۴ را دارند. زارع بدون اینکه امتیازی از دست بدهد به فینال رسیده و کشتی آخر را هم با ۱۱امتیاز اختلاف از حریف قرقیزی برد؛ این یعنی اقتدار. عموزاد هم بدون باخت به فینال رسید و بعضی از کشتی‌های او نزدیک تمام شد اما اتفاق اصلی در کشتی آخر افتاد. عموزاد در بازی‌های آسیایی و در فینال مسابقات این وزن عملکرد ناامیدکننده‌ای داشت و با شکست مقابل تولگا تومور مغولستانی، طلای این بازی‌ها را از دست داد اما تشک بیشکک بهترین جا برای اعاده حیثیت بود. رحمان در فینال مسابقات آسیایی تومور را ۲بر یک برد و نشان داد که در هانگژو تا بیشکک چقدر روی او کار شده و تا چه حد انگیزه‌اش بالا رفته است. در کشتی فرنگی هم فعلا ۲سهمیه بازی‌های پاریس قطعی است، سهمیه ۲نفری که در آسیا هم طلا گرفتند. امین میرزازاده در وزن ۱۳۰کیلوگرم و محمدهادی ساروی در ۹۷کیلوگرم. میرزازاده که طلای جهان را دارد، مثل زارع و عموزاد برای سومین‌بار قهرمان آسیا شد. او در بازی‌های آسیایی هم طلا گرفت و با این عملکرد حالا خودش را روی سکوی پاریس می‌داند. امین در بیشکک نه‌تنها امتیازی از دست نداد که با امتیازات بالا حریفان را شکست داد. جامعه کشتی نه‌تنها توقع مدال پاریس را از او دارند که دلشان را به طلای او خوش کرده‌اند. عملکرد ساروی هم با میرزازاده نزدیک بود و او هم امتیازی به حریفان نداد و همه آنها را با امتیاز بالا شکست داد. می‌شود حالا ۴مدال پاریس را برای کشتی کنار گذاشت؟

۳- تا قبل از این مسابقات اگر روی معرفی سعید اسماعیلی به‌عنوان جوان کشتی فرنگی تردیدی وجود داشت، حالا او با مدال طلایی که به‌دست آورده، نه‌تنها تردیدی به جا نگذاشته که خودش را به‌عنوان مدعی حضور در پاریس و حتی یکی از نامزدهای گرفتن مدال مطرح کرده است. اسماعیلی جوان در وزن ۶۷کیلوگرم قهرمان شد. او سابق بر این در هر تورنمنتی که حاضر بوده، به جز طلا به مدال دیگری رضایت نداده است. آقای پدیده در بیشکک مثل بزرگان، همه کشتی‌ها را با اقتدار برد؛ تا قبل از فینال همه حریفان را در عدد بالا و بدون اینکه امتیازی از دست بدهد، شکست داد. فقط در کشتی آخر بود که او یک امتیاز به حریف قرقیزستانی داد و کشتی را ۳ بر یک برد. اسماعیلی در وزنی کشتی می‌گیرد که یک ستاره در آن حضور دارد؛ ‌محمدرضا گرایی. این کشتی‌گیر در توکیو مدال طلا گرفت و حالا برای اینکه بتواند به پاریس برود باید با اسماعیلی کشتی بگیرد. با کشتی‌هایی که اسماعیلی گرفت حالا طرفداران گرایی نگران وضعیت او شده‌اند. اگر در این انتخابی گرایی بازنده باشد، تکلیف چیست؟ فدراسیون ریسک می‌کند و به یک جوان گمنام میدان می‌دهد یا تجربه گرایی را به این جوانی ترجیح می‌دهد؟ فدراسیون کشتی در همان بازی‌های توکیو در کشتی آزاد ریسک کرد و امیرحسین زارع را بدون اینکه میدان بزرگی مثل مسابقات قهرمانی جهان را تجربه کند، به المپیک برد. البته که زارع جواب این اعتماد را با مدال برنز پس داد.

۴- ایران در حالی هم در فرنگی و هم در آزاد قهرمان آسیا شد که مثل بقیه کشورها همه نفرات اصلی‌اش را نداشت و از این نظر کسی نمی‌تواند این قهرمانی را زیرسؤال ببرد. ۵کشتی‌گیر ایران در مسابقات قهرمانی آسیا نبودند و در مسابقات گزینشی المپیک به‌دنبال سهمیه پاریس هستند. احمد محمدنژاد جوان در وزن ۵۷کیلوگرم، یونس امامی در وزن ۷۴و امیرعلی آذرپیرا در وزن ۹۷کیلوگرم باید برای کشتی آزاد سهمیه بیاورند. در کشتی فرنگی هم امین کاویانی نژاد در وزن ۷۷ و علیرضا مهمدی در وزن ۸۷کیلوگرم در انتخابی رقابت می‌کنند.

کد خبر 845322 برچسب‌ها کشتی فرنگی مجله کشتی ویژه ورزشی محمدرضا گرایی- کشتی

دیگر خبرها

  • پورسلمان: تلاش می‌کنیم جزو رشته‌های مدال‌آور در المپیک باشیم/ از تجارب فخری در پاریس استفاده می‌کنیم
  • اگر به دنبال مدال المپیک هستید کسب سهمیه برایتان راحت‌تر است
  • اگر به دنبال مدال المپیک هستید، کسب سهمیه برایتان راحت تر است
  • تبریک کمیته ملی المپیک به قهرمانی مقتدرانه فرنگی کاران در آسیا
  • کشتی‌گیران المپیکی در پاریس هم می‌درخشند؟
  • قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در آسیا با حمایت همراه اول
  • قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت‌های آسیایی با حمایت همراه اول
  • قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت‌های آسیایی باحمایت همراه اول
  • انتقاد اولین مدال‌آور ایران از بی‌توجهی به دوومیدانی بانوان
  • بانوی قهرمان کشتی آلیش مدال خود را به موزه حرم رضوی اهدا کرد