Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروزه با توسعه فناوری‌های نوین بخصوص در حوزه ایمپلنت‌های مغزی امکان درمان بسیاری از بیماری‌های به وجود آمده است. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، روزگاری نه چندان دور بسیاری از مردم به دلیل بیماری‌های کوچک و بزرگ یا جان خود را از دست می‌دادند یا روزگار را به سختی سپری می‌کردند. انسان‌های بسیاری گاهی در اثر یک نقص و ضربه بینایی و یا شنوایی خود را از دست می‌دادند، اما حالا در قرن ۲۱ با پیشرفت فناوری هر روز بعد جدیدی از پدیده‌های باور نکردنی پیش روی محققان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ایمپلنت مغزی یکی از این فناوری‌ها است. ایمپلنت مغزی سیستم‌های کوچک با قابلیت کاشت در مغز هستند که کاربرد‌های گسترده‌ای دارند.

در حال حاضر تحریک عصبی برای درمان ناشنوایی، تحریک عمقی مغز برای درمان بیماری پارکینسون، تنظیم ضربان قلب، بازگرداندن حس بینایی به نابینایان و در نهایت درمان معلولیت و مدیریت درد، با استفاده از ریزسیستم‌های قابل کاشت در بدن امکان‌پذیر است.   ایران نیز با وجود متخصصان هم‌گام با دیگر کشور‌ها در این زمینه در حال فعالیت است؛ به نحوی که در ده سال گذشته توانسته در جایگاه ۲۵ جهان بایستد و ۱۵ طرح پژوهشی را با حمایت ستاد علوم شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرایی کند. همچنین در حال حاضر ۱۵۰ متخصص ایرانی در زمینه مهندسی ایمپلنت مغزی و ۱۵۰ پزشک در زمینه پزشکی این حوزه فعال هستند.    

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری ایرانی ایمپلنت مغزی درمان ناشنوایی بینایی ایمپلنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه یکپارچه فروش خودرو تعطیل شد؟ / وزیر صمت: مشتریان باید مستقیم با خودروساز در ارتباط باشند

به گزارش قدس آنلاین، عباس علی آبادی وزیر صمت امروز در حاشیه جلسه با کمیسیون اصل نود مجلس در جمع خبرنگاران در مورد حواشی پژو پارس و وضعیت سامانه یکپارچه اظهار کرد: سیاست شخصی من این است که ما در وزارت صمت سیاست گذار هستیم ما مجری نیستیم. مسؤولین وقت با راه اندازی سامانه یکپارچه قصد داشتند کمترین تخلف را در فروش خودرو داشته باشیم و حداکثر نظارت اعمال شود.

وی افزود: در حال حاضر به سمتی می‌رویم که اساساً دغدغه خودرو را از دوش مردم برداریم و مردم مستقیم با خودروساز در ارتباط باشند.

علی آبادی ادامه داد: در مورد قیمت پژو پارس هم شورای رقابت مسؤول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.

وی همچنین در مورد گارانتی خودرو اظهار کرد: در بحث ایمنی خودروها شرایطی برای خودروسازان تعیین کردیم که مهم‌ترین آن‌ها، افزایش مدت گارانتی و انجام تست‌های مربوطه است که مقرر شده بخش خصوصی در زیرساخت‌های این تست‌ها سرمایه‌گذاری کند و همچنین نظارت در این حوزه باید دائمی باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • ارتباط فضاپیمای وویجر ۱ ناسا پس از ماه‌ها با زمین برقرار شد
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • روش جدید تراشه‌ها در مغز؛ با فکر شما اشیا هدایت می‌شوند!
  • سامانه یکپارچه فروش خودرو تعطیل شد؟ / وزیر صمت: مشتریان مستقیم با خودروساز در ارتباط باشند
  • سامانه یکپارچه فروش خودرو تعطیل شد؟ / وزیر صمت: مشتریان باید مستقیم با خودروساز در ارتباط باشند
  • وزیر صمت: مردم مستقیم با خودروساز باید در ارتباط باشند
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد