Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید رسایی در کانال تلگرامی خود نوشت: سال ۱۳۶۶ وقتی آمریکایی‌ها هواپیمای مسافربری ایران را زدند، در توجیه آن گفتند «شرایط خلیج فارس جنگی بوده» و «سطح هشدار بالا بوده» و «نیروها در حال آماده‌باش بوده‌اند» و خلاصه «اشتباه» شده است.

 بعد از آن،

1⃣ به کاپیتان ناو شلیک کننده «مدال لژیون لیاقت» دادند.
2⃣ بابت هر مسافر به خانواده وی ۲۰۰ هزار دلار غرامت دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


3⃣ بوش رییس جمهور آمریکا با وقاحت تمام در برابر دوربین‌ها گفت خبری از عذرخواهی نیست، هیچ مسئولیتی هم نمی‌پذیرد...

اما امروز، سردار حاجی‌زاده در برابر دوربین‌ها با اینکه نه قاصر بود، نه مقصر، عذرخواهی کرد و تمام مسئولیت این حادثه را پذیرفت. با این وجود پهپادهای داخلی آمریکا در حال جولان در فضای مجازی‌اند و مأموریت‌شان هم هدف گرفتن اذهان مردم و ایجاد شبهه و بدبینی نسبت به فرزندان پاسداری که حافظ امنیت کشورند، خصوصا تخریب سردار حاجی زاده تا این بار، قاسم سلیمانی دیگری اما به دست مردم از بین برود!

1⃣ اینکه با مقصرین این حادثه باید برخورد شود، جای خود؛
2⃣ اینکه این سامانه‌ها باید به روزرسانی شود، جای خود؛
3⃣ اینکه پرداخت غرامت در بالاترین سطح هم جبران از دست دادن این عزیزان را برای خانواده‌‌هایشان نمی‌کند، جای خود؛

فقط روی سخن با این غربزدگان آمریکا پرست داخلی است. سئوال این است که مگر شما نمی‌گویید:

 ایران باید آمریکا را الگو قرار دهد

خب، مطابق روال طی شده در حمله عمدی و با برنامه ناو آمریکایی وینسنس به هواپیمای مسافربری ایران، در اینجا (هر چند عمدی در کار نبوده) اما مطالبه آمریکا پرستان باید این باشد:

1⃣ اعلام رخداد «اشتباه» به دلیل وجود شرایط جنگی
2⃣ دادن «مدال لیاقت» به افسر شلیک کننده
3⃣ پرداخت غرامت حداقلی به مسافران

طبعا آمریکا پرستان، نباید بیش از این مطالبه کنند. این را نوشتم تا مردم مراقب باشند مورد هدف پهپادهای داخلی آمریکا قرار نگیرند که این روزها به شدت در فضای مجازی جولان می‌دهند.

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه هزینه‌های نظامی آمریکا، چین و روسیه

طبق بررسی موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم، هزینه‌های دفاعی جهانی در سال ۲۰۲۳ در مقایسه با سال ۲۰۲۲، به طور کلی ۶.۸ درصد افزایش یافته که تقریبا نیمی از آنها در آمریکا و چین صرف شده، روسیه در رتبه سوم و اوکراین در رتبه هشتم قرار دارند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، بر اساس گزارش موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم در سال 2023، هزینه‌های نظامی بطور کلی در سراسر جهان 6.8 درصد رشد کرد و به رکورد 2.443 تریلیون دلار یا 2.3 درصد از تولید ناخالص جهانی رسید.

در بررسی سالانه Trends In World Military Expenditure، آمده است که این رشد بالاترین میزان از سال 2009 بوده و هزینه‌های دفاعی جهانی به بالاترین سطحی رسیده که مؤسسه تاکنون ثبت کرده است. کارشناسان یادآور شده‌اند: "افزایش هزینه‌های نظامی جهانی در سال 2023 را می توان در وهله نخست با جنگ جاری در اوکراین و همچنین تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی در آسیا، اقیانوسیه و خاورمیانه توضیح داد."

آنها این روند را در هر پنج منطقه جغرافیایی مشاهده کرده  که قوی ترین آن در اروپا، آسیا و اقیانوسیه و خاورمیانه بود. پنج کشوری که بیشترین هزینه دفاعی را دارند، مانند سال 2022  بدون تغییر باقی مانده‌اند: ایالات متحده آمریکا با 916 میلیارد دلار یا 3.4 درصد از تولید ناخالص داخلی ملی است، بعد از آن چین  با صرف 296 میلیارد دلار یا 1.7 درصد از تولید ناخالص داخلی. سپس روسیه که 109 میلیارد دلار یا 5.9 درصد از تولید ناخالص داخلی را صرف کرده و هند با 83.6 میلیارد دلار یا 2.4 درصد از تولید ناخالص داخلی و عربستان سعودی با 75.8 میلیارد دلار یا 7.1 درصد از تولید ناخالص داخلی در رده های بعدی قرار دارند.

ایالات متحده و چین روی هم تقریبا نیمی از هزینه‌های دفاعی جهان را به خود اختصاص دادند که به ترتیب 37 و 12 درصد از کل رقم جهانی است.

هزینه های ایالات متحده سه برابر چین است. حوزه اولویت واشنگتن تحقیق، توسعه، آزمایش و ارزیابی ( research, development, test and evaluation- RDT&E) است که در آن 9.4 درصد بیشتر از سال 2022 سرمایه گذاری کرده است.

هزینه دفاعی پکن نسبت به سال 2022 ، حدود 6 درصد افزایش یافته و در مجموع چین نیمی از کل هزینه‌های نظامی در آسیا و اقیانوسیه را به خود اختصاص داده است. پکن در 29 سال گذشته به طور مداوم هزینه‌های خود را افزایش داده، اما این سرعت در ده سال گذشته کمی کاهش یافته که به گفته تحلیلگران به دلیل کندی رشد اقتصاد چین است.

افزایش 24 درصدی هزینه‌های نظامی روسیه

هزینه‌های نظامی روسیه در سال 2023 نسبت به سال 2022 24 درصد و نسبت به سال 2014 57 درصد افزایش یافته است. کارشناسان معتقدند که این ارقام به دلیل عدم شفافیت فزاینده سیستم مالی روسیه "بسیار نامشخص" هستند. در این بررسی آمده است: «افزایش هزینه‌های نظامی روسیه در سال 2023 عمدتاً ناشی از عملکرد اقتصادی روسیه بود که با وجود کاهش قابل توجه درآمد نفت و گاز این کشور، فراتر از حد انتظارات بوده است.»

موسسه SIPRI با استناد به بودجه دولتی روسیه برای سال‌های 2024-2026 پیش بینی کرده که مسکو همچنان به افزایش هزینه های نظامی خود در سال های آینده ادامه خواهد داد.

ده کشور برتر در صرف هزینه‌های دفاعی در سال 2023 شامل چهار کشور اروپایی و ژاپن نیز می شود که به ترتیب شامل: انگلستان با 74.9 میلیارد دلار یا 2.3 درصد از تولید ناخالص داخلی. آلمان - 66.8 میلیارد دلار یا 1.5 درصد از تولید ناخالص داخلی. اوکراین - 64.8 میلیارد دلار یا 37 درصد از تولید ناخالص داخلی.فرانسه - 61.3 میلیارد دلار یا 2.1 درصد از تولید ناخالص داخلی. و ژاپن - 50.2 میلیارد دلار یا 1.2 درصد از تولید ناخالص داخلی، است.

در مجموع، ده کشور نخست در این جدول 74 درصد از هزینه‌های جهانی یا 1.799 تریلیون دلار را تشکیل می دهند. علاوه بر این، مجموع هزینه های 31 عضو ناتو (سی و دومین عضو - سوئد، در سال 2024 به این اتحاد ملحق شد) بالغ بر 1.341 تریلیون دلار یا 55 درصد از هزینه‌های جهانی است که 68 درصد از این سرمایه گذاری تنها مربوط به ایالات متحده است.

اسرائیل که در بحبوحه جنگ با حماس در سال 2023 در رتبه پانزدهم قرار دارد، 24 درصد بیشتر از سال 2022 در زمینه دفاع سرمایه گذاری کرد و هزینه‌های نظامی خود را در این زمینه به 27.5 میلیارد دلار رسانده و بدین ترتیب پس از عربستان سعودی، اسرائیل در منطقه خاورمیانه بیشترین هزینه نظامی را دارد. 

پیش از این، در اواسط آوریل، رئیس کمیسیون اروپا، اورسولا فون در لاین، گفت که بودجه نظامی کشورهای اتحادیه اروپا از سال 2022 تا 20 درصد افزایش یافته است. به گفته او، این بودجه شروع به جبران کمبود بودجه در حوزه نظامی می‌کند.

در اواخر ماه مارس، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مورد تفاوت هزینه‌های نظامی بین فدراسیون روسیه و ایالات متحده اظهار نظر کرد و یادآور شد که  بودجه نظامی آمریکا تقریباً 10 برابر بیشتر است و تقریبا 40 درصد از کل هزینه‌های نظامی جهان در ایالات متحده صرف می شود.

در اوایل همان ماه، کاخ سفید پیشنهاد بودجه سال مالی 2025 خود را منتشر کرد. دولت آمریکا از کنگره خواست تا درخواست کمک 61.4 میلیارد دلاری به اوکراین را تایید کند. مجموع هزینه‌های دفاعی ایالات متحده در سال 2025 باید 850 میلیارد دلار باشد که 34 میلیارد دلار بیشتر از میزان تصویب شده در بودجه سال 2024 این کشور است.

بایدن بودجه نظامی 886 میلیارد دلاری آمریکا را امضا کرددرخواست وزیر دفاع انگلیس برای افزایش بودجه نظامی اعضای ناتودرخواست مجدد دبیر کل ناتو از اعضاء برای افزایش بودجه نظامی

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • همکاری ۲۰ کشور منطقه و غربی برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران در حمله به اسرائیل
  • مقایسه هزینه‌های نظامی آمریکا، چین و روسیه
  • کانال حمید رسایی: نگرانی منتقدان بجاست چون گزینه اصلی مقابل قالیباف است
  • هرتزوگ: آمریکا در سیاست داخلی ما دخالت نکند
  • ادامه پرواز پهپادهای ناشناس بر فراز آسمان افغانستان
  • جلسه رسایی با منتخبان مجلس دوازدهم با طعم ریاست مجلس
  • واکنش مدودف به تصویب بیش از ۶۰ میلیارد دلار کمک آمریکا به اوکراین
  • جنگ داخلی و پیش‌بینی احتمال فروپاشی آمریکا
  • عملیات ایران نبوغ‌آمیز بود/ ایران مانند شیر است و اسرائیل مثل یک «سگ چلاق» / نتانیاهو معادل هیتلر است/ آمریکا در آستانه جنگ داخلی قرار دارد
  • تانک‌های آمریکایی آبرامز؛ شکار پهپادهای روسی