Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@23:27:47 GMT

‌پردیس ۳۰۰ هزار نفری ‌آرامستان ندارد + فیلم‌

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۷۸۸۷۲

‌پردیس ۳۰۰ هزار نفری ‌آرامستان ندارد + فیلم‌

‍‍‍‍‍‍

شهرستان پردیس با ۳۰۰ نفر جمعیت جایی برای دفن و به خاک سپردن متوفیان خود ندارد و بازماندگان متوفیان علاوه بر تحمل مصیبت‌ از دست دادن عزیزان خود لاجرم باید زیر بار مشکلات ناشی از هزینه‌های سنگین نیز بروند. ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پردیس، شهرستان پردیس در بخش شرقی استان تهران و در فاصله 17 کیلومتری از شهر تهران قرار دارد که با مساحت 276 کیلومتر مربع از 55  آبادی و روستا و دو بخش بومهن و جاجرود تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح احداث شهر جدید پردیس بر اساس مصوبه شورای عالی شهرسازی در سال 1368با هدف سرریز شدن بخشی از جمعیت تهران که در آن زمان بالغ ‌بر 3 میلیون نفر برآورده می‌شد مورد بررسی قرار گرفت که در طول سال‌های گذشته با شهرک‎‌سازی‌ها به ویژه احداث مسکن مهر و فازبندی‌های صورت گرفته و همچنین شرایط گرانی بازار مسکن در پایتخت با رشد چشمگیری از جمعیت روبه‌رو شده است اما متأسفانه متناسب با این حجم از جمعیت زیرساخت‌های لازم برای آن فراهم نشده است و شهروندان این شهرستان زیر بار فشارها و کمبود سرانه‌ها کمر خم کرده‌اند.

گذشته از کمبود سرانه‎‌های درمانی، ورزشی و آموزشی که با وجود غیرطبیعی بودن به امری عادی برای به ویژه شهرهای جدید تبدیل شده است اما فقدان آرامستان چیزی نیست که بتوان به سادگی از آن گذشت.

واکنش رئیس شورای شهر قم به دفن اموات در مسجد؛ مخالف دفن اموات خارج از آرامستان هستیمدستور شهردار تهران برای جانمایی آرامستان‌های جدیدظرفیت آرامستان ها زنجان تکمیل شد/ آرامستان جدید دور از دسترس شهروندان

شهرستان پردیس با 300 هزار نفر جمعیت امروز جایی برای دفن و به خاک سپردن متوفیان خود ندارد و متأسفانه بازماندگان نیز علاوه بر تحمل مصیبت‌ از دست دادن عزیزان خود لاجرم باید زیر بار مشکلات ناشی از هزینه‌های سنگین دفن اموات خود در شهرهای همجوار نیز بروند.

شرایط فقدان آرامستان در پردیس در حالی این روزها به یکی از معضلات این شهرستان بدل شده که تنها آرامستان شهر بومهن به عنوان «بهشت‌رضوان» نیز پاسخگوی مشکلات مردم نیست و چون این آرامستان زیر نظر شهرداری بومهن فعالیت دارد بنابراین تنها پذیرای متوفیان شهر بومهن است؛ از این‌رو شهروندان پردیسی چاره‌ای جز دفن متوفیان خود در بهشت زهرا(س) با هزینه‌های گزاف را ندارند و این در حالی است که با پیش‌بینی افزایش جمعیت در سال‌های آینده این موضوع به یکی از معضلات اساسی شهروندان پردیسی تبدیل شود.

در این راستا عبدالعظیم رضایی فرماندار شهرستان پردیس در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به لزوم احداث آرامستان در این شهرستان اظهار داشت: برای احداث آرامستان محدودیت‌هایی در شهرستان وجود دارد که یکی از این موارد قرار گرفتن زمین‌ها در پهنه محیط زیست است.

وی بیان کرد: همچنین توپوگرافی مناسب زمین نیز در برخی موارد مانع جدی در اجرای احداث آرامستان در شهرستان پردیس بوده است.  

فرماندار شهرستان پردیس با تأکید بر تعیین تکلیف این موضوع توسط شرکت عمران پردیس افزود: تاکنون پیگیری‌ها به نتیجه نرسیده و بنابراین ما از دادستان پردیس برای ورود این موضوع درخواست کردیم که به عنوان مدعی‌العموم پیگیر این مشکل باشند.

هر چند در روزهای اخیر دادستان شهرستان پردیس به عنوان مدعی‌العموم ضرب‌الاجلی را برای تعیین تکلیف آرامستان در این شهرستان مشخص کرده است اما باید دید شرکت عمران پردیس به عنوان مسئول مستقیم این موضوع چه زمانی تن به ضروری‌ترین مطالبه پردیسی‌ها خواهد داد.

گزارش از صلاح اردلان

انتهای پیام/‌220/ش

R7840/P/S6,60/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۸۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه با کمبود بیش از  ۱۰۰هزار نفری پرستار مواجه هستیم، اظهار کرد: ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی بسیار حائز اهمیت است.    به گزارش ایسنا، محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: برآوردهای سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از  ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.    وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از  نیازهای گذشته است.    رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود  و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.    جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.   رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.    وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی  سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار  نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیروهایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز های گذشته است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • تعهد ۱۵۹۹ نفری اشتغال در کبودراهنگ
  • توقیف ۲۰ خودروی تخلیه نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • احداث قطعه اصحاب شهدا در بجنورد
  • ایجاد قطعه اصحاب شهدا در بجنورد
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • احداث آرامستان مطالبه مردم شهریار
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • اختصاص ۱۳۲ صندوق سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • توزیع آسفالت در معابر آرامستان بهشت رحمت شهرکرد