Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@23:22:25 GMT

لزوم احیای نقاط ناشناخته جنگ تحمیلی در خوزستان

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۸۲۰۲۵

لزوم احیای نقاط ناشناخته جنگ تحمیلی در خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان با بیان اینکه نقاطی در استان وجود دارند که در بحبوحه جنگ و بعد از جنگ هنوز شناخته نشده‌اند، گفت: این نقاط باید از سوی بنیاد استان و با همکاری مدیران، احیا و معرفی شوند.

سردار عباس یوسفی‌ شیخ‌رباط در آیین تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان که امروز، ۲۲ دی‌ماه در مجتمع فجر اهواز برگزار شد، اظهار کرد: خوزستان نقطه اتکای همه ارزش‌های ناب دینی و انقلابی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام تلاش ما این خواهد بود که راهی که سردار علی‌پور با قدرت پیمودند با همین قوت ادامه بدهیم و از همه مسئولان استمداد می‌خواهیم که در این راه به ما کمک کنند.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: سردار علی‌پور انصافاً تلاش زیادی برای احیای اسناد موجود در استان کرد و تلاش وی در ایجاد باغ‌موزه‌ها، یادمان‌ها و اسناد زنده‌ای که وجود داشت قابل مشاهده است. در کنار همه این کارهای بزرگ در استان، خوزستان این ظرفیت را دارد که برخی نقاط آن که در بحبوحه جنگ و بعد از جنگ هنوز شناخته نشده‌ است، معرفی شوند.

سردار یوسفی گفت: امیدواریم این نقاطی که باید احیا شوند با دست توانای مجموعه بنیاد استان و همکاری مدیران احیا شده و به مردم معرفی شود و مانند سایر نقاطی که مردم برای گردش‌های خود انتخاب می‌کنند این نقاط هم مورد استفاده و بهره‌برداری قرار گیرند.

سردار امیر سرتیپ محمد فهمیده، جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز در این مراسم با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در پی شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت: با پیگیری بنیاد حفظ آثار ۱۳ دی به نام روز جهانی مقاومت در شورای فرهنگ عمومی کشور تصویب شد.

فهمیده با اشاره به اقدام به موقع سپاه در انتقام از جنایتکاران و عاملان شهادت سردار سلیمانی گفت: در طول تاریخ سابقه نداشت که کسی به این صراحت و شجاعت به استکبار سیلی وارد کند. مطمئنیم خون شهید سردار سلیمانی و همراهانش می‌تواند حداقل استکبار را از غرب منطقه آسیا بیرون و دوباره انقلاب و حماسه هشت سال دفاع مقدس که موتور پیش برنده انقلاب است را، احیا کند.

وی جان باختن تعدادی از هموطنان در تشییع سردار شهید سلیمانی و سانحه هواپیمایی اوکراین را تسلیت گفت و افزود: در این حوادث، صراحت و صداقت سردار حاجی‌زاده را دیدیم که شاید هیچ کشوری این کار را نکند. در همه دنیا این اتفاق پیش می‌آید و حرکت‌هایی که ریشه آن استکبار جهانی بود، باعث این خطا شد. مطمئنیم این انقلاب زنده است، مردم ما هوشیار هستند و توطئه دشمن در این میان طبیعی است.

به گزارش ایسنا، جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ادامه داد: با پیروزی انقلاب اسلامی، استکبار در شرق و غرب جهان برای نابودی این نهضت الهی دست به دست هم دادند و جنگ تحمیلی توسط رژیم بعث عراق شکل گرفت. در اینجا اندیشه دفاعی حضرت امام خمینی(ره) و فرهنگ دفاعی که در تاریخ تشیع بود ظهور و بروز کرد. امام(ره) با پیروزی انقلاب اسلامی، ارتش را حفظ کرد و آن را مردمی دانست. پس از آن در سال ۵۸ سپاه پاسداران و در همان سال بسیج به دستور امام تأسیس شد. امام بعد از آن مردم را هم پشتیبان نیروهای مسلح قرار دادند. این مجموعه، هندسه اقتدار معنوی کشور بود که در این آزمون حضور یافت و هشت سال مقاومت کرد. این ترکیب مقدس حماسه‌ها و عملیات‌های بزرگی در این استان انجام داد.

فهمیده با بیان اینکه هنر امام(ره) این بود که افکار عمومی مردم را به صحنه آورد، تأکید کرد: فرهنگ دفاع مقدس پایه و اساس است، باید آن را تکرار کنیم و حاج قاسم تربیت‌یافته این فرهنگ است. تا زمانی که مدیریت جهادی داریم و با نیت الهی کار می‌کنیم مطمئنیم که پیروز هستیم چون وعده الهی است.

وی از زحمات سردار علی‌پور در ریاست شش ساله خود بر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تقدیر کرد و گفت: وی با حکم رئیس حفظ بنیاد کشور به عنوان فرمانده قرارگاه مشترک راهیان جنوب کشور منصوب می‌شود.

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همچنین به سوابق سردار یوسفی، مدیرکل جدید بنیاد حفظ آثار استان اشاره کرد و گفت: وی جانباز هشت سال دفاع مقدس، فرمانده و معاون هماهنگ کننده تیپ حجت بوده است.

فهمیده گفت: خوزستان یعنی همه دفاع مقدس. هر چه بتوانیم کار کنیم کم است، گرچه امروز باغ موزه‌هایی در برخی شهرهای استان تأسیس شده است؛ اما اهواز هم باید مرکز فرهنگی دفاع مقدس داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری گردشگري جنگ تحمیلی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۲۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است

اسدالله عباسی، استاندار گیلان امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه) در جلسه هماهنگی افتتاح مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان، نقش موزه‌های دفاع مقدس در بازگو کردن فداکاری‌های رزمندگان اسلام برای نسل جدید را بسیار موثر دانست و گفت: برای حفظ آثار و ارزش‌های شهدا، این مجموعه را باید در حوزه مادی و معنوی غنا ببخشیم تا جوانان، نوجوانان، دانش آموزان، دانشجویان و مردم از آن استفاده کنند.

او با اشاره به اهتمام مسئولان برای ساخت موزه دفاع مقدس در گیلان افزود: این استان مهد شهیدان و سرداران در دوران دفاع مقدس است که هر کدام گنجینه و دانشگاه معرفت هستند ولی افتتاح موزه دفاع مقدس گیلان به نسبت سایر استان‌ها با تأخیر آغاز شد، لذا باید با جدیت تمام آن را افتتاح کنیم.

استاندار تصریح کرد: باید توجه به زیست بوم گیلان یک اصل در ساخت موزه دفاع مقدس باشد و حال و هوای دوران دفاع مقدس را برای ما تداعی کند.

در این جلسه سرهنگ حسن حبیبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان، تعدادی از مدیران و شهردار رشت نیز حضور داشتند و نقطه نظرات خود برای تسهیل در بهره برداری این پروژه را بیان کردند.

بنا بر اعلام روابط عمومی استانداری گیلان؛ مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در مسیر ورودی اصلی به استان و شهر رشت در حال ساخت است.

فاز اول این پروژه ۲ هزار متر مربع زیربنا و یک هکتار محوطه دارد و سوم خرداد امسال توسط رئیس جمهور به صورت ارتباط تصویری همزمان با ۵ استان دیگر افتتاح خواهد شد.

ساختمان مدیریت مرکز فرهنگی و ساختمان مرکز اسناد و کتابخانه تخصصی دفاع مقدس، ساختمان‌های احداث شده در فاز اول هستند.

در فاز دوم و سوم نیز ساختمان‌های آمفی تئاتر و گالری‌های موزه احداث خواهند شد که در حال حاضر سازه آمفی تئاتر به پایان رسیده است.

بخشی از محوطه سازی فاز اول توسط شهرداری رشت ساخته شده و قرار است مابقی محوطه سازی نیز اجرا شود تا در آینده به عنوان یکی از پارک‌های شهر رشت بهره برداری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • بازدید جامعه ورزش کشور از یادمان‌های دفاع مقدس در جنوب غرب خوزستان
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • انقلاب اسلامی یک قاعده جدیدی در جهان ایجاد کرده است