Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) استان خوزستان با اشاره به اینکه اراده مناسبی برای ساخت باغ‌موزه دفاع مقدس در اهواز وجود نداشت اما با پیگیری بنیاد استان، کارهای سنگینی در بخش زیرساخت‌های این پروژه انجام شد، گفت: در دوره مدیریت جدید هم، اقدامات مربوط به احداث باغ موزه دفاع مقدس، باغ موزه‌های شهرستانی و یادمان‌ها ادامه یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار حسن شاهوارپور، در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان که امروز، یکشنبه، ۲۲ دی‌ماه در مجتمع فجر اهواز برگزار شد،  اظهار کرد: در حوادث مختلف، هم شیرینی وجود دارد و هم تلخی که هر دو برای ما مهم هستند. مهم این است که روند حرکت انقلاب اسلامی چگونه پیش می‌رود. نگران این بودیم که نگاه مردم به روند انقلاب اسلامی چگونه است. تشییع پیکر شهید سلیمانی و شهید ابومهدی نشان داد مردم ما روند انقلاب را با جان و دل قبول دارند و این مسیر نورانی را پاسداری می‌کنند و دشمن اصلی همچنان آمریکا و استکبار جهانی است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به حادثه تلخ سرنگونی هواپیمای اوکراینی در کشور گفت: روز حادثه، در وضعیت جنگی صد درصد کشور هیچ شبهه‌ای وجود ندارد. دشمن اعلام کرده بود ۵۲ نقطه را می‌زند و هواپیماهای نقطه‌زن‌ آنها در پرواز بودند و می‌توانستند عملیات خود را انجام دهند، لذا برای مقابله با این اقدام حتما پدافند هوایی ما باید آماده می‌بود. اما اینکه این ناهماهنگی‌ها صورت گرفت و پروازها ممنوع نشد، سؤالی است که مسئولان امر باید به آن پاسخ دهند.

شاهوارپور با اشاره به اقدام شجاعانه سردار حاجی‌زاده، آن را بی‌سابقه دانست و افزود: حوادث مشابهی در دنیا داشتیم اما سابقه نداشت که مسئولی در این رده مسئولیت از مردم عذرخواهی کند. هموطنان ما که در این حادثه جان باختند، شهید هستند. باید خانواده این شهدا را تکریم کنیم. ان‌شاءالله خداوند به آنها صبر بدهد و خون این‌ها، دشمن را بیشتر رسوا کند. دشمن ما تلفات خود را در عین‌الاسد بایکوت خبری کرده است، اما منتظر بودند اتفاقی در جمهوری اسلامی بیفتد و به آن بپردازند.

فرمانده سپاه ولی‌عصر(عج) استان خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تکریم سردار علی‌پور، گفت: تفکر دفاع مقدس توانست ما را در میدان‌های سخت نجات دهد و سردار علی‌پور توفیق نشر این تفکر را داشت. وی پیگیری‌های بسیار خوب و تعامل بسیار خوبی با مسئولان و علمای استان داشت. برای ایجاد زیرساخت‌های موردنیاز به ویژه در حوزه باغ موزه دفاع مقدس کارهای سنگینی در حوزه سخت‌افزاری توسط وی دنبال شد. خلأ عمده‌ای در این زمینه وجود داشت که اراده مناسبی برای ساخت آن نبود اما مجموعه بنیاد پیگیری کردند و اتفاقات خوبی افتاد.

وی ادامه داد: سردار یوسفی نیز با سوابق درخشانی برای مدیریت بنیاد معرفی شد که امیدوارم بتواند در حوزه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برنامه‌های سردار علی‌پور را دنبال کند و به ویژه در احداث باغ موزه دفاع مقدس، باغ موزه‌های شهرستانی و یادمان‌ها اقدامات خوبی انجام دهد.

به گزارش ایسنا، در ادامه آیت‌الله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری نیز ضمن تسلیت ایام فاطمیه و همچنین شهادت سردار سلیمانی، جان باختن هم‌وطنان کرمانی و سرنگونی هواپیمای اوکراینی اظهار کرد: سردار علی‌پور چندین سال متصدی این بخش بود و فعالانه در بنیاد حفظ آثار حضور داشت و کارنامه درخشانی مانند گذشته از خود برجای گذاشت. به سردار یوسفی که چهره انقلابی و جهادی وی شناخته شده است نیز تبریک می‌گویم.

وی در ادامه با اشاره به سخنی از حضرت فاطمه(س) در ارتباط با جهاد گفت: ایشان در این خطبه که یکی از موضوعات آن تبیین فلسفه احکام الهی است، فرموده‌اند: «خداوند جهاد را برای عزت‌مندی اسلام وضع کرد»، خداوند برای اسلام عزت خواسته است، از این رهگذر هرگونه سلطه ظالمانه کافران را نفی می‌کند. مؤمنان باید آزاد و مستقل باشند و تنها در زیر چتر نظام اسلامی زندگی کنند. مخاطبِ عدم تشریع سلطه طاغوت، مسلمانان هستند که باید زیر سایه ولایت الهی که در وجود مقدس اولیای الهی تجلی یافته است زندگی کنند؛ برخی فکر می‌کنند بحث ولایت فقیه در قرآن نیامده است اما آیه ۴۴ سوره مبارکه مائده نشان می‌دهد که این بحث تنها یک نظریه اجتهادی که توسط امام(ره) مطرح شده، نیست بلکه در شرایع دیگر هم بوده است. قرآن از امت می‌خواهد زیر سایه نظام الهی باشند و سلطه هر گونه طاغوت را نفی کنند. این هدف با راهکار جهاد تأمین می‌شود که هدفش عزت اسلام است.

آیت‌الله حیدری گفت: دوران دفاع مقدس فرصت بی‌نظیری در تاریخ امت اسلامی است و در هیچ کجای تاریخ ما نمونه‌ای جامع مثل دفاع مقدس که برای ایجاد عزت‌مندی امت اسلام به این شکل به وجود آمد، سراغ نداریم. این دوران بزرگ‌ترین دانشگاه بود که انسان‌های لایق، صبور و شجاعی تحویل جامعه داد. نمونه آن سردار سلیمانی و ابومهدی هستند. همه اینها برخاسته از جبهه‌های دفاع مقدس بودند و اگر توانستند برای جبهه مقاومت افتخار بیافرینند برای این است که در دوران دفاع مقدس آب‌دیده شدند. بنابراین ارزش و فرهنگ دفاع مقدس باید برای آیندگان مطرح شود. خوشبختانه به دستور رهبر انقلاب، جمعی از مسئولان سپاه برای احیا و نشر این فرهنگ متولی شدند و همه باید در کنار این مجموعه قرار بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری دفاع مقدس باغ موزه دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۲۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با سردار سرتیپ بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: موضوع ترویج معارف جنگ تحمیلی را نباید دست کم گرفت؛ این مأموریتی است که روحیه شهادت طلبی و از خود گذشتگی را در بین اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان تقویت می‌کند و ثمره آن، ترویج روحیه جهادی و اعتلای کشور است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: نهاد مقدس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، حلقه واصل و خط مقدم انتقال سیره شهدا به نسل‌های بعدی است تا این فرزندان عزیز ما که عهده دار آینده کشور و انقلاب هستند، پیرو همان طریقتی باشند که شهدای ایران اسلامی با توسل به آن، کشور را از گزند هجمه همه جانبه دشمن حفظ کردند.

وی با بیان اینکه انقلابی بودن و انقلابی ماندن جامعه در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است، خاطرنشان کرد: بعد از پایان جنگ تحمیلی، به تدریج این فکر در ذهن برخی افراد ایجاد شد که اگر دوباره هجمه ای به تمامیت ارضی ایران اسلامی صورت بگیرد، شاید نسل دهه شصت و هفتاد نتواند به اندازه نسل طلایی جنگ از امانت انقلاب صیانت کند. با این حال، موضوع دفاع از حرم و پس از آن دفاع از امنیت و سلامت به همه ثابت کرد که نسل آینده کشور نه تنها کم از شهدای دفاع مقدس ندارد بلکه در برخی عرصه‌ها، از نظر ایمان و باور بر آنها پیشی گرفته است.

علم الهدی ادامه داد: نمونه شخصیت‌هایی مانند شهید محسن حججی، طلایه دار نسلی بودند که نشان اقتدار آنها را امروزه نه فقط در عرصه دفاعی و نظامی بلکه در ساحت‌های مختلف علمی، فرهنگی و حتی اقتصادی و جهادی شاهد هستیم.

موزه دفاع مقدس، سنگر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی موزه‌های دفاع مقدس را سنگرهای ماندگار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در هر استان خواند و بیان کرد: این خیلی مهم است که شما متمرکز بر کار فرهنگی باشید اما تحقق چشم اندازهای فرهنگی منوط به فراهم کردن برخی زیرساخت ها است. موزه‌های دفاع مقدس و یادمان‌های شهدا، دو زیرساخت اصلی در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند و به موازات استمرار این پروژه‌های عمرانی در اقصی نقاط کشور، مطالبه برحق مردم در خراسان رضوی این است که موزه دفاع مقدس در این استان به قید فوریت تکمیل شود.

وی گفت: اهمیت موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی به پذیرش میلیون‌ها زائری است که همه ساله به قصد زیارت بارگاه منور رضوی راهی مشهدالرضا (ع) می‌شوند. بخش قابل توجه از این شمار را هم زائران خارجی تشکیل می‌دهند که اگر موزه دفاع مقدس استان نیز به بهره برداری برسد، می‌تواند توفیق این زیارت را با پیوست فرهنگی مرتبط مضاعف کند.

زائران سالانه راهیان نور، افزون از ۴ میلیون نفر

سردار سرتیپ بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این بنیاد در توجه به مسائل فرهنگی و زیرساختی با محوریت ترویج معارف دفاع مقدس گفت: در موضوع تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی، تکالیف دستگاه‌ها مشخص است و همه مسئولیت دارند. در این شرایط، خوشبختانه با پیگیری‌هایی که اخیراً در دستورکار قرار گرفته، مدیریت شهری در مشهد با جدیتی بیش‌تر از قبل برای تکمیل پروژه وارد میدان شده است و امیدواریم تا در آینده نزدیک، بخش‌های نمایشگاهی موزه پذیرای علاقه مندان باشد.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به کاروان‌های اعزام زائران راهیان نور و بازسازی زیرساخت‌های زیارت اعم از جاده‌ها و مراکز اسکان گفت: اگر چه تا پیش از کرونا، جمعیت زائران راهیان نور در کشور بیش از ۷ میلیون نفر در سال بود اما شیوع ویروس کرونا باعث شد تا برای حفظ سلامتی مردم، کاروان‌های اعزام حدود دو سال فعالیت نداشته باشند. با این حال، هم اکنون فرآیند زیارت مناطق عملیاتی جنوب دوباره در حال رونق است و با افزایش ۲۰ درصدی در سال جاری به بیش از ۴ میلیون نفر رسیده است.

کد خبر 6085187

دیگر خبرها

  • فتنه‌های بسیاری را پشت سرگذاشتیم تا به وعده صادق رسیدیم
  • مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است
  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است
  • همایش «شن ها مامور خدا بودند» برگزار می‌شود
  • اعتبارات سفر دولت مربوط به موزه دفاع مقدس مازندران جذب شد
  • همایش "شن‌ها مامور خدا بودند" در تهران برگزار می‌شود
  • ضرورت تسریع در پروژه احداث موزه دفاع مقدس در خراسان‌رضوی
  • پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است