Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و تبلیغات شرکت نفت ایرانول ، در این مراسم که با حضور جمع کثیری از مدیران و استادان حوزه مدیریت منابع انسانی کشور برگزار شد، به برترین شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی جوایزی به تناسب سطح بلوغ مدیریت منابع انسانی اهدا گردید.

شایان ذکر است؛ ایرانول در ارزیابی تمامی فرایندهای منابع انسانی در حوزه های کارگزینی، اموررفاهی، خدمات اداری و پشتیبانی، آموزش و برنامه ریزی نیروی انسانی، ایمنی، بهداشت و سلامت کارکنان از سوی ارزیابان دانشگاه تهران (مجری این کنفرانس) مورد ارزیابی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزیابان نقش اقدامات انجام شده در حوزه منابع انسانی طی سالهای اخیر را در افزایش رضایت و ارتقای حس تعلق و مسئولیت پذیری کارکنان بسیار موثر ارزیابی کردند.

همچنین با توجه به تدوین سند راهبردی منابع انسانی، فعالسازی کمیته مددکاری، توسعه و بهبود امور مرتبط با تسهیلات رفاهی کارکنان، بازنگری پروژه شرح مشاغل و انجام کارسنجی- زمان سنجی مشاغل به عنوان نقاط قوت منابع انسانی شرکت نفت ایرانول از سوی تیم ارزیابی اعلام شد.

خاطرنشان می شود؛ در این کنفرانس براساس اعلام پنل ارائه تجربیات متمایز، از اقدامات انجام شده در شرکت نفت ایرانول شامل پروژه تبدیل وضعیت کارکنان پیمانکار به قرارداد مستقیم با شرکت، طرح تکریم والدین و تشکیل کمیته مددکاری به عنوان بهترین فعالیت های اجرا شده در صنایع مورد ارزیابی، نام برده شد.

در این همایش،  نشان برنزین تعالی منابع انسانی در جایزه استاندارد 34000 به شرکت نفت ایرانول اهدا شد که دکتر اشجعی مدیر منابع انسانی آن را دریافت کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استاندارد نفت نیروی انسانی والدین تشکیل کمیته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۳۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نون خ ۵» چهره زیبای سیستان و بلوچستان را به مردم نشان داد

حسین سلطان‌محمدی کارشناس و منتقد سینما و تلویزیون درباره مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵» گفت: توانایی سازندگان مجموعه «نون خ» در سری پنجم، برای دیدن ایران و ایرانی، با نگاه طبیعی و مثبت به سیستان و بلوچستان و مشخصاً چابهار، فراتر از داستان‌سرایی، ما را به افتخار کردن و بالیدن به سرزمین‌مان، سوق داده است. 

وی عنوان کرد: این مجموعه داستانی که چندین سال است ما را با خود همراه کرده، ویژگی دیدن از نوعی دیگر یا به قولی با چشم‌های شسته، را به ما نشان داد. می‌دانیم که در دنیای امروز، نقل سخن و واژه برای توصیف جغرافیا یا مردم، پیشگام تحلیل و استنباط مردم شده است و به‌سختی برداشت متفاوتی نسبت به آنچه در زبان‌های جاری است، بیان شده و مقبول می‌افتد. 

این منتقد ادامه داد: اما این مجموعه، بعد از نگاه به طبیعت کردستان و به همراه آن، صفا و زلالی مردمان ساکن در آن دیار، که توانست نگاهمان را به آن منطقه از برداشت سیاسی به برداشت طبیعی و انسانی، بچرخاند، در سری پنجم به منطقه‌ای رفت که سال‌ها با انتساباتی به مواد مخدر و همچنین اشرار، اشتهار داشت. اما سفرنگاران این مجموعه، روی دیگری از این منطقه و ساکنان آن را به ما نشان دادند.

وی افزود: شاید خرده‌روایت‌هایی که دیده‌ایم، ما را از وحدت روایی مورد انتظار، دور نگه داشته باشد اما در فحوای این روایت سفرنامه‌ای، ما به سرزمینی بسیار زیبا، که در عین نداشتن مثلا درمانگاه منظم و پزشک مقیم، به اسکی روی آب و موج سواری و قایق سواری در سواحل آرام آن مشغول هستند و همچنین طبیعت بکر و دست نخورده و قابل بازدید به عنوان مقصد گردشگری و مانند این رسیده‌ایم. 

این کارشناس رسانه توضیح داد: حتی در مقاصد بین راهی مانند کرمان یا در استان مرکزی و اراک و مانند آن، چنین نگاه انسانی به روابط افراد دیده شده است. مجموعه «نون خ» را باید یکی از موفق‌ترین اقدامات تلویزیونی سال‌های اخیر دانست که با نگاه متحد به اقوام و سرزمین ایران، ساخته شده و درونش همانند خیلی از مجموعه‌های طنز، اشاراتی صریح به موضوعات ساده تا پیچیده سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و ... مطرح نزد مردم دارد؛ از ماشین مقوایی پلیس در جاده‌ها و برنج نخوردن وحید شمسایی گرفته تا طعنه به پخش چندین و چندباره مجموعه مختارنامه.

وی افزود: البته در متن خود همان واقعیت انسانی را نهفته داشته، قاچاق پرندگان یا به رخ کشیدن صنایع دستی هر منطقه و به سرقت بردن میراث فرهنگی توسط دیگران با نام طنز کشور ایندولند، روزشمار قابل تغییر و افزایش برای اجرای پروژه‌های عمرانی، توسعه اینترنت در کشور که در همه جا حتی در بیابان برای استفاده در دسترس قرار دارد و البته در مواردی هم نیست همانند آزمون آنلاین در دانشگاه، امنیت و حضور فعال نیرو‌های نظامی و انتظامی برای مقابله با فساد و حمایت از مردم، بخش‌هایی از خرده اشاراتی است که از این مجموعه دیده شده است و به اینها باید ورود به ماجرای کودکان سرطانی را هم افزود. 

سلطان‌محمدی خاطر نشان کرد: این مجموعه با یک اتفاق جالب، که ازدواج شیرین با سلمان بود، بینندگان را غافلگیر کرد و در ادامه با طعنه به مجمع عقلا یا انجمن جوانان منزوی روستا، طعنه‌های سیاسی صریحی را با خود همراه کرده بود. تا اینجا که به بخش‌های انتهایی آن نزدیک شده ایم، ما را کنجکاو و همراه خود کشانده است و ما توانستیم نکات بسیار جالبی را در آن کشف کنیم. حفظ سلامت در تولید مجموعه و تداوم آن، علاوه بر دست اندرکاران سیمافیلم و تلویزیون، برعهده سازندگان و عوامل آن نیز است تا این ارتباط زیبا و این نگاه سلامت را سال‌ها تداوم بخشند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • عضو هیئت‌علمی واحد علوم و تحقیقات، نشان ملی قانون را دریافت کرد
  • صدور و تمدید ۱۸۸ فقره پروانه استاندارد در استان اردبیل
  • محققان از ریه بافت مینیاتوری ساختند
  • «نون خ ۵» چهره زیبای سیستان و بلوچستان را به مردم نشان داد
  • دست‌یابی دو نشریه علمی دانشگاه یزد به جایگاه بین‌المللی و رتبه علمی
  • موافقت مجلس با برخورداری سازمان سپند از منابع انسانی و اعتبارات مصوب سالانه
  • کارکنان توانا از مهمترین ابزار‌های یک سازمان هستند
  • پایانه‌های مسافربری اصفهان موفق به کسب گواهینامه مدیریت کیفیت و ارزیابی رضایت مشتریان شد
  • دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با کارکنان راه و شهرسازی استان هرمزگان