Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی فرمانداری ویژه آبادان گفت: متاسفانه نبود و عدم تخصیص اعتبارات لازم موضوع انتقال پسماند آبادان به محل دفن زباله در خرمشهر را با چالش جدی مواجه کرده است.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، محمد طاهری ظهر امروز در جلسه کارگروه مدیریت پسماند که در محل سرسرای اجتماعات فرمانداری شهرستان آبادان برگزار شد، اظهار کرد: با دستور استاندار خوزستان محل دفن زباله آبادان به سبب مشکلات محیط زیستی فراوان باید به خرمشهر منتقل شود اما این جا به جایی نیاز به اعتبارات زیادی دارد که متاسفانه از توان مالی شهرداری های آبادان و خرمشهر خارج است و بایستی برای آن تدابیر لازم اتخاذ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به تخریب محل دفن پسماند آبادان در اثر بروز سیل در ابتدای سال جاری، گفت: محیط زیست استان خوزستان پس از انجام بررسی های لازم به جا به جایی و انتقال پسماندهای شهری آبادان به گود زباله خرمشهر رای داد.

معاون عمرانی فرمانداری ویژه آبادان افزود: به رغم موافقت خرمشهر بر انجام این کار، اما عملی شدن این تصمیم نیازمند فراهم شدن برخی شرایط اعم از محیطی(در محل دفن زباله همچون دیوارکشی و آسفالت جاده دسترسی) و تجهیزاتی و امثال آن دارد که تمامی اینها به لحاظ مالی هزینه های زیادی را برای اجرای نیاز دارد. این در حالیست که شهرداری های آبادان و خرمشهر هم اینک در انجام امور روزمره شان نیز با مشکل روبرو هستند.

طاهری بیان کرد: از آنجاییکه برداشتن چنین گام بزرگی آنهم با بیش از ۱۵ شرط اساسی، انجام این کار برای شهرداری های دو شهر در این وهله به طور تقریبی ناممکن است، مقرر شد شهرداری های آبادان و خرمشهر در قالب تفاهمنامه ای مشترک و در حد توان گام هایی را برای فراهم سازی محیطی این اقدام را آغاز و انجام دهند تا در گام های بعدی و انجام برخی رایزنی ها در سطح استان بتوانیم با تامین منابع مالی این کار را به شکل اساسی و مناسب دنبال و به پایان برسانیم.

او با بیان اینکه پردازش سلول های دفن در محل دفن زباله خرمشهر نیاز به اعتبارات زیادی دارد، اضافه کرد: مکانی که در خرمشهر برای محل دفن زباله های آبادان در نظر گرفته شده نیاز به دیوارکشی و آسفالت خیابان اصلی دارد که شهرداری آبادان باید اعتبارات لازم برای اجرایی شدن آن را فراهم و آن را انجام دهد.

معاون عمرانی فرمانداری ویژه آبادان در پایان خطاب به مدیریت پسماند شهرداری آبادان ضمن ابراز گلایه از وضعیت نا به سامان تخلیه زباله در گود زباله شهری آبادان واقع در جاده امام علی(ع) منتهی به بیمارستان صحرایی، افزود: شهرداری آبادان موظف است محل دفن زباله فعلی در این شهر را حدود دو کیلومتر از خیابان های اطراف فاصله دهد و عملیات اجرایی آن از فردا آغاز می شود.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پسماند منطقه آزاد اروند شهرداری آبادان اعتبارات شهرداری خرمشهر آبادان و خرمشهر فرمانداری ویژه آبادان گود زباله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ۸۰ گاراژ جمع‌آوری زباله در شهر قم /برخی گاراژدارها از زباله گردها سوءاستفاده می‌کنند

سیدعبدالله میرابراهیمی،مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم  اظهار کرد: سخت‌ترین فعالیت حوزه پسماند در سطح شهر، تعیین تکلیف افراد دوره‌گرد و جمع‌کننده ضایعات است که فعالیت آنها خلاف ضوابط و قوانین کشور محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی از این افراد نیازمند هستند و دستگاه‌های ذی‌ربط باید برای آنها اقدامات حمایتی داشته باشند، افزود: شهرداری تلاش می‌کند به واسطه فعالیت این افراد مشکلات بهداشتی ایجاد نشود و در عین حال مشکلات اقتصادی آنها نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با تأکید بر اینکه برخی افراد زباله‌گرد یا کودک هستند و یا بسیار مسن محسوب می‌شوند، گفت: برخی از این افراد توسط افراد متمول و گاراژدار‌ها تحت سواستفاده قرار گرفته‌اند و مدارکی در اختیار گاراژ‌ها دارند که مجبور به این فعالیت غیرقانونی هستند و نمی‌توانند با شهرداری همکاری کنند.

 میرابراهیمی ادامه داد: سال گذشته با همکاری دستگاه‌های امنیتی و انتظامی و تأکیدات مقام قضایی نسبت به پلمب و جمع‌آوری بخشی از این گاراژ‌ها اقدام و مقرر شد تا در فرصت در نظر گرفته‌شده از محدوده شهر خارج شوند.

وی با اشاره به اینکه زباله‌گردی اتباع یکی دیگر از مشکلاتی است که حتی مجوز ورود به کشور را ندارند، یادآور شد: بنابراین نمی‌توان برای آنها فعالیت خاصی تعریف کرد که با اداره کل اتباع برای جمع‌آوری آنها هماهنگی لازم انجام‌شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم تصریح کرد: سال گذشته ۸۰ گاراژ با محوریت و هدف بافت مسکونی شناسایی و پلمب شد و با تکمیل مجتمع پردازش در جاده کوه سفید تمام گاراژ‌ها به این مرکز انتقال داده می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • داستان جالب زباله گردی که پاکبان شهرداری شد | رمز و راز مافیایی که با زباله های تهران میلیاردر شدند
  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله گردها در تهران/ سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند ؟
  • سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند؟
  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله‌گرد‌ها در تهران
  • پلمب ۸۰ گاراژ جمع‌آوری زباله در شهر قم /برخی گاراژدارها از زباله گردها سوءاستفاده می‌کنند
  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله گردها در تهران | سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند ؟
  • پشت پرده سلاطین زباله تهران فاش شد | درآمد مافیا از هر زباله گرد ۵۰ میلیون تومان است
  • پشت پرده مافیای زباله فاش شد | درآمد مافیا از هر زباله گرد ۵۰ میلیون تومان است
  • شهرداری زباله‌های قابل بازیافت شهروندان تهرانی را می‌خرد!
  • توقیف ۵۴ دستگاه خودرو انتقال پسماند غیر مجاز | کشف ۲۰۰ تن پسماند از زباله گردها