Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  استفاده از سلول‌های حاصل از عضلات خود فرد برای درمان زنان مبتلا به بی‌اختیاری استرسی ادرار، یک کارآزمایی بالینی با ۲۴ ماه پیگیری توسط محققان کشور انجام گرفت.

حدود ۲۵ تا ۳۵ درصد زنان بالای ۱۸ سال از بی‌اختیاری ادرار رنج می‌برند. بی‌اختیاری استرسی ادرار شایع‌ترین اختلال سلامتی بانوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبتلایان بر اثر فعالیت‌هایی مانند عطسه، سرفه، خندیدن، ورزش سنگین یا بلند کردن وزنه دچار بی‌اختیاری و نشت ادرار می‌شوند.

پیش از این نشان داده شده بود استفاده از سلول‌های حاصل از عضلات خود فرد در مبتلایان به بی‌اختیاری استرسی ادرار بی‌خطر است، در گام بعدی، به منظور بررسی اثر درمانی سلول‌های حاصل از عضلات خود فرد در درمان زنان مبتلا به بیماری مذکور، دکتر اقدمی، دکتر بهاروند، دکتر فرزانه شریفی اقدس و همکارانشان در پژوهشگاه رویان، بیمارستان شهید لبافی نژاد و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر کارآزمایی بالینی را طراحی کردند که طی آن ۲۰ زن مبتلا به بی‌اختیاری استرسی ادرار سلول‌های حاصل از عضلات خود را به صورت تزریق به مجرای ادراری دریافت کردند.

سپس ۱، ۳، ۶، ۹، ۱۲ و ۲۴ ماه پس از تزریق، میزان اختیار در مهار ادرار با روش‌های مختلف مثل پرسشنامه، آزمون پد یک ساعته و روش‌های معمول دیگر ارزیابی شد.

نتایج این پژوهش که در مجله بین‌المللی به چاپ رسیده است، نشان داد، از میان ۱۷ زنی که مراحل کارآزمایی بالینی را تا انتها دنبال کردند، پس از ۱۲ ماه، ۱۰ نفر (۵۹ درصد) بهبودی کامل و ۲ نفر (۱۲ درصد) بهبودی نسبی نشان دادند، در حالی که در ۵ نفر (۲۹ درصد) هیچ بهبودی مشاهده نشد. پس از ۲۴ ماه، در ۵ نفر از ۱۰ نفر بهبود یافته و هر دو نفری که بهبودی نسبی یافته بودند بازگشت و عود مجدد بیماری مشاهده شد.

همچنین در تمام مراحل کارآزمایی بالینی اثر جانبی قابل توجهی مشاهده نشد.

نتایج این کارآزمایی بالینی نشان داد، استفاده از سلول‌های حاصل از عضلات خود فرد در زنان مبتلا به بی‌اختیاری استرسی ادرار روشی بی‌خطر و کمتر تهاجمی است اما تاکنون بازدهی درمانی مناسبی نداشته است، اما برای نتیجه‌گیری نهایی تکرار آزمون به صورت اتفاقی در مراکز درمانی متعدد ضروری است.

منبع:مهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۸۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مسابقات قایقرانی آب‌های آرام و روئینگ قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک در قاره آسیا و اقیانوسیه از ۳۰ فروردین تا دوم اردیبهشت در دو کشور ژاپن و کره جنوبی پیگیری شد که حاصل تلاش تیم‌های ایران کسب چهار سهمیه برای حضور در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ فرانسه بود.
این دو رویداد در حالی برگزار شد که آخرین میدان برای کسب سهمیه المپیک برای قایقرانی ایران محسوب می‌شد. دو تیم قایقرانی ایران با حداقل نفرات و به شکل یک تیم کیفی راهی توکیو و چونگجو شده بودند.
صید سه مدال و دو سهمیه برای کانوئینگ سواران در توکیو حاصل تلاش نمایندگان کشورمان در بخش آب‌های آرام کسب دو سهمیه انفرادی کانو و کایاک مردان بود.
نتایج کلی قایقرانان ایران در بخش آب‌های آرام به این ترتیب است:
علی آقا میرزایی در ماده کایاک هزار متر مردان با کسب مدال برنز موفق به کسب سهمیه المپیک شد.
نبی رضایی در ماده کانوی هزار متر مردان با کسب مدال طلا سهمیه حضور در بازی‌های المپیک را دریافت کرد.
اما در رقابت‌های قایقرانی روئینگ قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک آسیا و اقیانوسیه که از ۳۱ فروردین در چونگجوی کره جنوبی آغاز و امروز یکشنبه دوم اردیبهشت با برگزاری فینال مواد مختلف به کار خود پایان داد. حاصل تلاش پاروزنان ایران در این بخش دو سهمیه با ارزش توسط دختران قایقران بود.
در آخرین روز این مسابقات فاطمه مجلل در ماده روئینگ زنان با کسب مدال برنز مسابقات قهرمانی آسیا اولین سهمیه را برای این رشته به نام ایران ثبت کرد.
در ادامه، تیم دو نفره زنان ایران متشکل از مهسا جاور و زینب نوروزی با ایستادن در رده دوم ضمن کسب مدال نقره یک سهمیه تاریخی را برای قایقرانی دونفره کشورمان از آن خود کردند. این سهمیه به دلیل تیمی بودن سهمیه برای ایران بسیار با ارزش است.

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • تسکین زانو درد با روغن کرچک
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن
  • از عمر جاودان «عروس دریایی نامیرا» چه می‌دانید!
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • سلول درمانی یک روش نوین برای درمان دیابت
  • طراحی و تولید نسل جدید داربست‌های ترمیم استخوان