Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین جلسه شهر دوستدار سالمند با حضور حسن خلیل آبادی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر، جوادی یگانه معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و جمعی از کارشناسان و متولیان حوزه سالمندی برگزار شد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در ابتدای این نشست زینب نصیری مدیرکل سلامت شهرداری تهران با اشاره به حمایت‌های اعضای شورای شهر از اقدامات اداره متبوع خود در زمینه ارائه خدمات به حوزه سالمندی گفت: امیدوارم با حمایت‌های شورا بتوانیم با سرعت بهتری گام‌های موثرتری در حوزه سالمندی برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در دو جلسه گذشته شهر دوستدار سالمند طرح راه اندازی سرای تجربه مطرح و مورد قبول حاضران قرار گرفته بود، بیان کرد: ارائه شاخص‌های مناسب سازی فضا‌های شهری و ساختمان‌های عمومی برای سالمندان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که تلاش داریم در مسیر تحقق آن گام برداریم.
نصیری خاطر نشان کرد: سرای تجربه یکی از مصادیقمحیط‌های حامی سلامت با تاکید بر گردهمایی‌های مختلف جمعیتی و کاهش نابرابر‌های اجتماعی است که برنامه ۵ ساله سوم شهرتهران و مصوبه شهر دوستدار سالمند تاکید شده است. این نکته مهم نیز باید مد نظر قرار بگیرد که سرای تجربه برند و ارزشی که به سرای محله‌های شهر تهران در راستای تعریف خدمات تعاملی با سالمندان و اشتراک تجربیات سالمندان با شهروندان محله داده می‌شود. از همین رو راه اندازی این سرا‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران بر حضور حداکثری سالمندان در محیط‌های استانداردسازی شده پایتخت تاکید کرد و گفت: با تائید ستاد شهر دوستدار سالمند تلاش می‌کنیم. تا پایان سال در ۵ محله شهر تهران سرای تجربه راه اندازی کنیم و بر مبنای نتایجی که از راه اندازی این مجموعه‌ها حاصل می‌شود، در سال ۹۹ طرح ایجاد سرای تجربه را در وسعت بیشتری در سطح کلان شهر تهران دنبال کنیم.
در ادامه این نشست، حسن خلیل آبادی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر بر اهمیت ایجاد سرای تجربه در شهر تهران برای ارائه خدمات به حوزه سالمندی تاکید کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات برنامه‌های مدیریت شهری تهران این است که شهرداری در کشور ما به معنای واقعی وجود ندارد و شهرداری عهده دار تمام حوزه‌های مدیریت شهری نیست.
وی با تاکید بر اینکه در سایر کشور‌ها شاهد آن هستیم که شورای شهرعلاوه بر نقش نظارتی، و به عنوان پارلمان محلی به حساب می‌آید، خاطر نشان کرد: متاسفانه در شهرداری شاهد آن هستیم که بسیاری از پروژه‌های شهری بدون پیوست و مطالعات اجتماعی و فرهنگی به اجرا در آمده اند.
وی با ابراز امیدواری از اینکه نگاه به سالمندان باید از دید نگهداری و رفتار همچون سایر کشور‌ها تغییر کند، متذکر شد: امروز در دنیا این فرهنگ به رسمیت شناخته شده که موضوع رسیدگی به سالمندان بیشتر به خود مردم و ان جی او‌ها به ویژه خانواده‌ها واگذار شود و بیشتر در این زمینه فرهنگ سازی‌های کلان صورت می‌گیرد.
این عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه هم اکنون حدود ۱۰ درصد جمعیت ثابت شهر تهران سالمند هستند، بیان کرد: جمعیت تهران به طور ثابت حدود ۹ میلیون نفر است. این بدین معناست که کلانشهر تهران حدود ۹۰۰ هزار الی یک میلیون فرد سالمند دارد. از همین رو لازم و ضروری است که امروز به سراغ کار‌های نو و خلاقانه برویم تا از بار مشکلات این حوزه نیز کاسته شود.
خلیل آبادی با یادآوری اینکه مشکلات حوزه سالمندی با روش‌های سنتی و کمک‌های دولتی نمی‌تواند برطرف شود، یادآور شد به لحاظ حوزه اجتماعی شهرداری با افتخار در زمینه سالمندی فعالیت می‌کند. چراکه شهر نیاز به شهروندان خلاق، هوشمند، فعال و مشارکت پذیری دارد که حتی سالمند هستند. زیرا ما معتقدیم سالمندان انباشت تجربیات هستند و می‌توانیم از تجربیات آنان بهره‌مند شویم. از همین رو تاکید می‌کنم که شهر تهران نیاز به سرا‌های تجربه دارد.
گفتنی است در پایان سومین جلسه شهر دوستدار سالمند مقرر شد پنج سرای تجربه در پنج پهنه شهر تهران به صورت آزمایشی تا پایان سال دایر شود و پس از مشخص شدن نتایج، این طرح در سال آینده در وسعت کلانشهر تهران به اجرا درآید
همچنین پیگیری اختصاصی کد پروژه ویژهتحقق شهر دوستدار سالمند از شورای اسلامی شهر تهران از دیگیر مصوبات دومین جلسه ستاد دوستدار سالمند بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهر سالم شهرداری تهران سالمندان فضای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۰۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت شهروندان از خدمات شهرداری تهرانی در روز عید فطر

رئیس ستاد نماز جمعه تهران با اشاره به رضایت تهرانی‌ها از برنامه‌های شهرداری تهران در عید فطر گفت: تمامی تلاش‌های صورت گرفته، حاکی از رضایت بالای مردم بود. امیدواریم در نماز عید فطر ۱۴۰۴، شاهد خدمت‌رسانی کامل‌تر و جامع‌تری به مردم عزیز باشیم. - اخبار اجتماعی -

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری؛ رئیس ستاد برگزاری نماز عید فطر و رئیس ستاد نماز جمعه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره اقدامات فرهنگی و خدماتی شهرداری تهران در نماز عید فطر امسال و تفاوت آن با سال‌های قبل اظهار کرد: از شهردار تهران، اعضای شورای شهر تهران و معاونین شهردار بویژه معاون فرهنگی و امور اجتماعی، معاون خدمات شهری و محیط زیست و معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تشکر می‌کنیم که پای کار بودند.

وی با اشاره به حضور گسترده مجموعه عظیمی از عوامل مدیریت شهری شامل مترو، تاکسیرانی، اتوبوسرانی و خدمات شهری در نماز عید فطر امسال گفت: نماز عید فطر به عنوان یکی از رویدادهای مهم فرهنگی، پس از یک ماه روزه‌داری، با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود و از عظمت و شکوه خاصی برخوردار است.

رئیس ستاد برگزاری نماز عید فطر افزود: هرگونه اقدام فرهنگی و اجتماعی برای تجلی و شکوه این عید و بندگی خداوند، از اهمیت بالایی برخوردار و بسیار مورد تاکید است. نماز عید سعید فطر، علاوه بر بعد سیاسی و اعتقادی، جنبه جشن و شادی نیز دارد که پیش از این کمتر به آن توجه می‌شد.

بررسی بهای خدمات فرهنگی در کمیسیون‌های شورای شهر تهران

حجت‌الاسلام نوری با بیان اینکه برای استقرار و حضور هموطنان در نماز عید فطر باید امکانات ویژه‌ای فراهم می‌شد و برای این میزبانی نیاز به تدارک جشن‌ها و کارهای فرهنگی ویژه داشتیم، گفت: برای میزبانی، باید تدارک جشن و اقدامات فرهنگی مناسب را می‌دیدیم که با همت معاونت فرهنگی و امور اجتماعی شهرداری تهران و مجموعه‌های این معاونت، اقدام خاصی رقم خورد.

وی درباره برگزاری پویش روزه اولی‌ها، بیان کرد: امسال برای نخستین‌بار، پویش روزه‌اولی‌ها به همت معاونت فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد.در این پویش، برنامه‌های متنوعی از جمله مداحی و سرودخوانی اجرا شد که جلوه خاصی به نماز عید فطر بخشید.

رئیس ستاد نماز جمعه تهران، ادامه داد: صبحانه به طور متنوع و با سلیقه خوب توزیع و از روزه‌داران پذیرایی شد که مورد استقبال نمازگزاران قرار گرفت. بعد از نماز نیز خانواده‌ها در فضای فرهنگی مناسب در موکب‌های مردمی پذیرایی شدند.

حجت‌الاسلام نوری با اشاره به توزیع هدایا توسط نوجوانان به کودکان در نماز عید سعید فطر بیان کرد: برنامه توزیع هدایا توسط نوجوانان به کودکان اقدامی بسیار ارزشمند و نیکو بود. 200 موکب سیار در این برنامه حضور داشتند و 30 هزار هدیه به کودکان حاضر در داخل و محوطه مصلی اهدا شد.

رییس ستاد نماز جمعه تهران درباره توزیع هدیه به کودکان افزود: نوجوانان، کوله پشتی‌هایی سرشار از هدیه به دوش، در میان جمعیت حاضر شده بودند و با شور و اشتیاق، هدایا را میان کودکان داخل و خارج از مصلی توزیع می‌کردند.

وی تاکید کرد: تمامی تلاش‌های صورت گرفته، حاکی از رضایت بالای مردم بود. امیدواریم در نماز عید فطر 1404، شاهد خدمت‌رسانی کامل‌تر و جامع‌تری به مردم عزیز باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طراحی الگوهای جدید برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • الگوی جدیدی برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • مهدیه قزوین به عنوان یک ابرفرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود
  • مهدیه قزوین به عنوان یک ابر فرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود
  • رضایت شهروندان از خدمات شهرداری تهرانی در روز عید فطر
  • اقدامات شهرداری برای ارتقای سلامت تهرانی‌ها | از طرح استعدادیابی سالمندان تا ترویج ازدواج و فرزندآوری
  • عصرانه خبری شهرهای ایران در دوم اردیبهشت‌
  • اتاق های مادر و کودک در مترو دوباره باز می شوند | صدور مجوز به واحدهای تجاری و مراکز خرید به شرط ایجاد این اتاق
  • سرای نوآوری رسانه و محتوای دیجیتال راه‌اندازی می‌شود