Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه وابسته به حکومت کره شمالی امروز(دوشنبه) به وزیر دفاع کره جنوبی از بابت مساله رزمایش‌ مشترک سئول و واشنگتن حمله کرده و به تمسخر او را فاقد هر گونه اختیاری برای تصمیم‌گیری در مورد سرنوشت این رزمایش‌ دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یونهاپ، پایگاه اینترنتی Meari وابسته به حکومت کره شمالی عنوان کرد: جئونگ کیه‌ئونگ دو، وزیر دفاع کره جنوبی به دلیل بی‌اختیار بودن حتی از سربازان عادی ارتش آمریکا نیز سطحش پایین‌تر است و سئول در نهایت هر تصمیمی که آمریکا بگیرد را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مطلب منتشر شده در این رسانه آمده است: صادقانه باید گفت که ارتش کره جنوبی هیچ اختیاری برای آنکه در خصوص موضوع رزمایش مشترک با آمریکا بتواند تصمیم مستقل بگیرد ندارد.

این مطلب دو روز بعد از آن منتشر می شود که کیم کی گوان، مذاکره کننده ارشد سابق کره شمالی در مذاکرات مربوط به خلع سلاح هسته‌ای کشورش، در اظهاراتی تلاشهای کره جنوبی برای تسهیل این مذاکرات بین پیونگ یانگ و واشنگتن را به تمسخر گرفت.

کره شمالی در ماه‌های اخیر فشارهایش را بر کره جنوبی و آمریکا بر سر مساله رزمایش نظامی مشترک بین آنها افزایش و هشدار داده تا زمانی که واشنگتن سیاستهای خصمانه خود در قبال پیونگ یانگ را متوفق نکند، به پای میز مذاکره بر نخواهد گشت.

با این حال کره جنوبی تاکید کرده که با آمریکا ابعاد رزمایش های مشترکشان را به حدی پایین آورده‌اند تا از تلاشهای دیپلماتیک به جهت خلع سلاح هسته‌ای حمایت کرده و در همین راستا وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرده، جزئیات برنامه مربوط به رزمایشهای امسال دو طرف با "ملاحظه نسبت به نحوه پیشرفت امور" تعیین خواهند شد.

چوی هیون سو، سخنگوی این وزارتخانه در یک نشست خبری عادی طی امروز تاکید کرد:همانطور که مطلع هستید، کره جنوبی و آمریکا موضعشان این است که رزمایشهای مشترک آنها باید با هماهنگی نزدیک دو طرف به نحوی تنظیم شوند که از تلاشهای دیپلماتیک مربوط به خلع سلاح‌ هسته‌ای کره شمالی پشتیبانی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کره شمالی کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۰۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رزمایش دریایی آمریکا-فیلیپین با حضور ۱۷ هزار نیروی نظامی

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۱۷ هزار نظامی آمریکایی و فیلیپینی، از امروز دوشنبه به مدت سه هفته، رزمایشی مشترک را برگزار می‌کنند که شامل مانور در آبراه کلیدی دریای چین جنوبی می‌شود.

رزمایش ازآن‌جهت اهمیت دارد که پکن-مانیل درباره مالکیت بخشی از دریای چین جنوبی با یکدیگر اختلاف دارند.

فرانسه و استرالیا هم که روابط نظامی با فیلیپین را توسعه داده‌اند، در این رزمایش دریایی مشارکت دارند.

نکته مهم دیگر در رزمایش اخیر این است که برای اولین بار در خارج از آب‌های سرزمینی فیلیپین برگزار می‌شود.

رزمایش‌های سالانه «شانه‌به‌شانه» که از امروز تا ۱۰ ماه میلادی می‌ادامه دارد، در میانه تنش دیپلماتیک و تقابل‌های دریایی فیلیپین و چین ازجمله استفاده از جریان فشار آب قوی علیه شناور‌های فیلیپین و درگیری‌های لفظی برگزار می‌شود.

مقام‌های رسمی پکن-مانیل می‌گویند که رزمایش مشترک علیه هیچ کشور ثالثی نیست، اما به بهبود همکاری نظامی میان دو کشور منجر می‌شود.

به گزارش آنا، واشینگتن دقیقاً یک هفته قبل از آغاز این رزمایش، اعلام کرد که یک سامانه موشکی میان‌برد (MRC) را که به نام تایفون نیز شناخته می‌شود، در جزیره «لوزون شمالی» فیلیپین مستقر کرده است.

برآورد تحلیلگران با توجه به اینکه این سامانه می‌تواند مواضع چین را هدف قرار دهد، این است که پکن ممکن است نیروی‌های خود را در منطقه دریای چین جنوبی افزایش دهد و به‌این‌ترتیب تنش در منطقه بالا بگیرد.

آبان سال گذشته نیز آمریکا و فیلیپین توافقنامه همکاری هسته‌ای غیرنظامی امضا کردند که به واشینگتن اجازه می‌دهد فناوری و مواد هسته‌ای را به مانیل صادر کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • خواهر کیم جونگ اون: به توانمندسازی ارتش برای حفاظت از حاکمیت و صلح منطقه ادامه می‌دهیم
  • بیانیه هشدار آمیز خواهر رهبر کره شمالی؛ خود را در معرض خطر قرار ندهید
  • واکنش روسیه به کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین | اوکراین ۵۰۰ هزار سرباز از دست داده است
  • استقرار ۳۳ هزار نیروی نظامی ناتو در مرز‌های روسیه/کشته شدن ۵۰۰ هزار سرباز اوکراینی در جنگ با روسیه/حمله پهپادی گسترده اوکراین به شبه جزیره کریمه
  • استقرار 33 هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه/کشته شدن 500 هزار سرباز اوکراینی در جنگ با روسیه/حمله پهپادی گسترده اوکراین به شبه جزیره کریمه
  • شویگو: اوکراین نیم‌ میلیون سرباز از دست داده است
  • آغاز رزمایش دریایی آمریکا-فیلیپین با حضور ۱۷ هزار نیروی نظامی
  • بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین آغاز شد
  • آغاز رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین