Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل از بهره‌مندی 1830 نفر از مددجویان از آموزش‌های فنی و تخصصی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، منصور سیفی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۱۸۳۰ نفر از مددجویان تحت حمایت در ۹ ماهه سال‌جاری از آموزش‌های فنی و تخصصی بهره‌مند شده‌اند.

وی با بیان اینکه در حوزه اشتغال کمیته امداد استان اردبیل بحث برگزاری دوره‌های آموزشی با جدیت پیگیری می‌شود، افزود: با بهره‌گیری از اساتید مجرب استان اردبیل خدمات قابل توجهی به مددجویان ارائه می‌شود که پس از اخذ گواهی مهارت بتوانند در مسیر خودکفایی قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیفی تصریح کرد: کارگاه‌های آموزشی مهارت‌های شغلی، بر اساس استعداد، علاقه و نیاز بازار کار برای مددجویان برگزار می‌شود و مددجویان پس از فراگیری آموزش‌های لازم به کارآفرینان و صاحبان مشاغل در کارخانه یا کارگاه‌های کوچک صنعتی معرفی می‌شوند؛ از طریق کاریابی تلاش داریم برای مددجویان آموزش دیده اشتغال پایدار ایجاد کنیم که این مهم نقش بسزایی در توانمندسازی خانوار تحت حمایت داشته است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه ۶۰ درصد از شرکت‌کنندگان در کارگاه‌های آموزشی را زنان سرپرست خانوار و بانوان تحت حمایت این نهاد تشکیل می‌دهند، گفت: ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار از مهم‌ترین برنامه‌های کمیته امداد است تا آن‌ها بتوانند با تکیه برتوانایی‌های خود به استقلال اقتصادی دست یابند.

وی با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان از طریق آموزش‌های فنی و تخصصی امکان پذیر است، افزود: مهارت آموزی مددجویان مسیر خوداتکایی آن‌ها را برای ایجاد شغل مورد نظرشان هموار می‌کند که تلاش داریم با شناسایی فرصت‌های شغلی جدید و نوین فعالیت‌های گسترده‌تری در این زمینه به انجام رسانیم.

سیفی با اعلام اینکه قالیبافی، دامپروری و کشاورزی از مهم‌ترین دوره‌های آموزشی برگزار شده برای خانوار تحت حمایت است، بیان کرد: دوره‌های آموزشی کارآفرینی نیز از دیگر کارگاه‌های مهم کمیته امداد استان اردبیل است که شامل مباحث نوین اشتغال بوده و برای مجریان طرح‌های خوداشتغالی برگزار می‌شود تا بتوانند فرصت‌های شغلی را توسعه داده و برای سایر کارجویان و نیازمندان اشتغال پایدار ایجاد کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل به همکاری گسترده مراکز آموزشی سازمان فنی و حرفه‌ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی و آموزشگاه‌های آزاد اشاره کرد و گفت: در سایه این همیاری‌ها می‌توانیم شاهد شکوفایی استعدادهای مددجویان تحت حمایت و توانمندسازی آنها باشیم.

وی ضمن دعوت از کارآفرینان و صاحبان مشاغل برای همکاری‌های هر چه بیشتر با کمیته امداد به منظور ایجاد اشتغال و درآمد پایدار برای مددجویان تحت حمایت استان اردبیل، اعلام کرد: کمیته امداد با ارائه بسته‌های تشویقی درصدد به‌کارگماری هر چه بیشتر مددجویان آموزش دیده و دارای گواهی مهارت است که در این صورت، در طول دو سال، ۱۰۰ درصد حق بیمه سهم کارفرما برای مددجویان(تا سقف ۲۳ درصد حداقل حقوق و دستمزد مصوب شورای عالی کار) واریز می‌شود.

انتهای پیام/3463/777

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیته امداد اشتغال آموزش استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۲۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره

در سال گذشته ۱۲۰ وکیل نیکوکار خدمات قضایی، معاضدت و مشاوره حقوقی رایگان به بیش از ۳۰۰۰ مددجوی البرزی ارائه کردند. - اخبار استانها -

 طاهره شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج، با اشاره به اینکه کانون وکلا دادگستری البرز و مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه استان نقش بسیار مهمی در حل مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد دارند، اظهار داشت: در سال گذشته 120 وکیل نیکوکار خدمات قضایی، معاضدت و مشاوره حقوقی رایگان به بیش از 3000 مددجوی البرزی ارائه کردند.

رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد از راه‌اندازی میز خدمت حقوقی در این نهاد خبر داد و گفت: در سال 1402 در راستای این طرح، وکلای نیکوکار در دفاتر و مراکز کمیته امداد امام خمینی (ره) استان حضور یافته و به 450 مددجوی مورد حمایت البرزی خدمات مشاوره حقوقی ارائه کردند.

وی با اشاره به اینکه مشاوره‌های حقوقی و خانواده نقش بسزایی در پیشگیری از وقوع مشکلات و ایجاد نابسامانی‌های اجتماعی در جامعه دارد، افزود: توسعه ارائه خدمات قضایی و آموزشی رایگان به مددجویان کمیته امداد (ره) جز برنامه‌های این نهاد است که می‌تواند نقش بسیار مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و پرونده‌های قضایی داشته باشد.

شهبازی با قدردانی از وکلای دادگستری البرز و مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه استان به لحاظ تعامل و همکاری خوب با این مجموعه، گفت: کانون وکلا و مرکز مشاوران قوه قضاییه با توجه به نقش آن مجموعه در محاکم قضایی نقش بسیار مهمی در حل مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد (ره) دارند چرا که بسیاری از مددجویان به لحاظ مشکلات اقتصادی موجود توان پرداخت حق وکالت را ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره برداری از زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد افتتاح شد
  • افتتاح زائرسرای ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی
  • خودکفایی ۴ هزار و ۵۹۸ مددجوی استان همدان
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران