Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر اکتشافات سازمان توسعه و نوسازی معدنی ایران گفت: 55 درصد مساحت استان برای کشف ذخایر معدنی جدید مورد بررسی قرار گرفته است.

علی اصغرزاده در سفر به خراسان جنوبی، اظهار کرد: این مطالعات در 11 پهنه استان به مساحت 85 هزار کیلومتر مربع و  از طریق ژئوفیزیک هوایی صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، وی ادامه داد: نتیجه این بررسی‌ها به اکتشاف 110 پتانسیل جدید، صدور 12 پروانه فعالیت، 2 گواهی کشف و یک پروانه بهره‌برداری انجامیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر اکتشافات ایمیدرو با بیان اینکه تلاش ایمیدرو برای به نتیجه رساندن کار در بقیه پهنه همچنان ادامه دارد، افزود: خراسان جنوبی یکی از اولویت‌های اصلی در بحث اکتشاف است.

اصغرزاده تصریح کرد: سازمان توسعه و نوسازی معدنی ایران در بحث اکتشاف تا این لحظه فعالیت‌های خوبی در استان داشته و اکنون نیز اعلام آمادگی کرده‌ایم که اگر استان پهنه‌های جدیدی معرفی کند و هیچ محدودیتی برای فعالیت نداریم.

وی بیان کرد: مطمئنیم تمام این تلاش‌ها منجر به افزایش ظرفیت‌های معدنی، اشتغالزایی و در نهایت توسعه استان خواهد شد.

اصغرزاده گفت: بخش خصوصی نیز در مناطق مختلف استان مشغول فعالیت است و ما چون به حوزه کاری آن‌ها اشراف نداریم؛ لذا از استان می‌خواهیم که پهنه‌ها را به شرکت ایمیدرو معرفی کند.

وی ادامه داد: خراسان جنوبی، استانی مستعد در زمینه تنوع مواد معدنی فلزی و غیر فلزی  است که هر کدام آن‌ها به سهم خود می‌تواند در توسعه این منطقه نقش بسزایی داشته باشد.

مدیر اکتشافات سازمان توسعه و نوسازی معدنی ایران یادآور شد: فعالیت ایمیدرو برای اکتشافات جدید دو نتیجه مهم به همراه دارد، یکی از آن‌ها این است که چون دولت سرمایه‌گذاری کرده، بخشی از هزینه‌های سرمایه‌گذار کاهش می‌یابد و علاوه بر این با ایجاد لایه‌های اطلاعاتی، شفافیت اتفاق می‌افتد و سرمایه‌گذار می‌تواند با دید بازتر نسبت به سرمایه‌گذاری اقدام کند.

اصغرزاده افزود: هر چه حجم اطلاعات در ابتدای کار بیشتر باشد، ریسک کار پایین‌تر است و سرمایه‌گذار می‌تواند درصد موفقیت خود را  حدس بزند.

وی درمورد همراهی ایمیدرو با سرمایه گذاران نیز بیان کرد: معمولاً سعی بر این است که تا بهره‌برداری کامل پروژه‌ها در کنار سرمایه‌گذار باشیم چرا که اگر دولت در پروژه سهیم باشد، می‌تواند رفع موانع و مشکلات را تسریع کند؛ البته اگر سرمایه‌گذار مایل باشد، می‌تواند از همان ابتدای کار، به تنهایی اقدام کند.

مدیر اکتشافات سازمان توسعه و نوسازی معدنی ایران یادآور شد: معدن طلای هیرد نهبندان، از جمله پروژه‌هایی است که بعد از کشف ذخایر در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته و در حال حاضر توأمان با اجرای پروژه اکتشاف، مراحل طراحی، استخراج و احداث کارخانه فرآوری نیز در دست اقدام است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۳۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد

استاندار خراسان جنوبی گفت: مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، جواد قناعت در نشست بررسی مسایل مجتمع کُک طبس که با حضور مدیرعامل و سهامداران مجتمع، معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی همراه بود به عنوان شعار سال اشاره کرد و اظهار داشت: این مجتمع که در ابتدای دولت سیزدهم با 20 درصد ظرفیت دو باتری فعال بود، به همت سهامداران و با پیگیری‌های صورت گرفته، با افزایش حجم تولیدات به فعالیت خود ادامه داد. 

وی با اشاره به فعال شدن دو باتری این کارخانه در سال 1401 تصریح کرد: با رسیدن باتری‌های قبلی به ظرفیت 100 درصدی و افتتاح فاز دوم کارخانه شامل باتری‌های سه و چهار، تولید کک در این مجتمع افزایش چشمگیری داشت. 

استاندار خراسان جنوبی با قابل تقدیر خواندن اقدامات صورت گرفته گفت: فعالیت این مجتمع در اشتغالزایی و رونق استان نقش بسزایی دارد. 

قناعت با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای این واحد تولیدی متذکر شد: به جهت اهمیت موضوع و نقش تولیدات این کارخانه در رفع نیاز داخلی کشور، مجتمع کُک طبس باید با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد. 

در ادامه این نشست درخصوص راهکارهای توسعه و افزایش سطح تولید کک در این مجتمع بحث و تبادل نظر شد. 

شایان ذکر است؛ مجتمع کک طبس، سومین مجتمع صنعتی تولید کک کشور است که با زیربنای 15 هزار و 500 متر مربع در زمینی به مساحت 300 هزار متر مربع ایجاد شده و زمینه اشتغال حدود 400 نفر را فراهم آورده است. کک تولیدی این مجتمع در صنایع فولاد و زغال کاربرد دارد.

استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی بر استفاده حداکثری از ظرفیت های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در خراسان جنوبی  تأکید کرد. 

قناعت در دیدار محمدرضا رحمانی مدیرعامل هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی و اسد اسلامی‌ خواه مدیرعامل مؤسسه نصر  قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، در زمینه فعالیت‌های این قرارگاه در استان خراسان جنوبی بحث و تبادل نظر کرد. 

در این نشست با اشاره به اینکه اجرا و تکمیل قطعات 21 و 22 راه آهن بیرجند- قاین-  یونسی به این قرارگاه محول شده، مقرر شد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در اسرع وقت نسبت به شروع و تکمیل این قطعات اقدام کند. 

طول قطعات 21 و 22 راه آهن استان که حدفاصل گناباد- قاین واقع شده، 85 کیلومتر است. استفاده از ظرفیت‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در خراسان جنوبی در اجرای باندهای دوم سطح استان از دیگر مصوبات این نشست بود. این دیدار با حضور علیرضا عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و میمحمد مودی مدیرکل راه و شهرسازی استان انجام شد. 

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • حضور خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است