Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمکی گفت: بودجه‌های پژوهشی در دانشگاه نشان دار می‌شوند؛ این کار با هدف خرج نشدن بودجه در قسمت‌های دیگر انجام می‌شود.

سعید نمکی، وزیر بهداشت صبح امروز در حاشیه بیست و پنجمین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در تلاشیم توجه ویژه‌ای به بودجه پژوهش در سهم سلامت شود و سعی داریم در دانشگاه‌ها بودجه پژوهش را نشان‌دار کنیم تا بودجه پژوهش در جا‌های دیگر صرف نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: یکی از اقدامات مهم ما ورود بخش خصوصی در پژوهش است تا از دستاورد‌های این حوزه استفاده‌های بهینه انجام شود.

نمکی گفت: اکنون یک هزار و ۲۰۰ شرکت دانش بنیان در عرصه سلامت به خصوص دارویی مشغول به فعالیت هستند که هر یک از این شرکت‌ها گرنت‌هایی را با خود می‌آورند.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی اظهار کرد: این گونه جشنواره‌ها با هدف شناسایی پژوهشگران و اختصاص بودجه‌ای به آن‌ها جهت انجام کار‌های تحقیقاتی‌شان است و معتقدم که پیوست پژوهش با شرکت‌های دانش بنیان و صنعت در حوزه سلامت و به خصوص دارو‌های نوترکیب و شیمیایی در زمینه تولید آن‌ها و پیشرفت بیشتر این حوزه کمک زیادی به کشورمان می‌کند؛ شاکله‌ای برای فراهم شدن زیرساخت‌های لازم در این خصوص انجام می‌گیرد.

او با اشاره به وقوع سیل در سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی ایرانشهر و زاهدان با هماهنگی، مدیریت منظمی در جهت ارائه خدمات مناسب به مردم دارند. تا به امروز هیچ گزارشی مبنی بر اپیدمی بیماری واگیردار در این استان گزارش نشده است.

نمکی در خصوص ارائه فاکتور‌های غیرواقعی در برخی از بیماستان‌ها به بیماران گفت: تیم‌های بازرسی وزارت بهداشت و به خصوص معاونت درمان به طور مرتب آماده دریافت گزارش‌ها و شکایات مردمی است و مردم با مشاهده هرگونه تخلف آن را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

او گفت: همچنین تیم‌های بازرسی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به صورت دوره‌ای بازدید می‌کنند و در صورت گزارش تخلفی از مردم سریعا این موضوع را در سریع‌ترین زمان پیگیری می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: بودجه‌ ، دانشگاه‌

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بودجه دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۴۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین گردهمایی سالگرد زلزله مرگبار سال ۱۳۳۹ شهر لار با حضور پژوهشگران، مسئولان شهرستان لارستان و شهر‌های همجوار در شورای اسلامی شهر لار برگزار شد.

رسول قنبری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم با بیان ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان و تحقیقات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این زمینه اظهار کرد: در صورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی اعم از حوزه مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری‌ها و نهاد‌های مرتبط با متخصصان امر زلزله شناسی این واحد دانشگاهی می‌توان بر بسیاری از مخاطرات طبیعی فائق شد.

وی نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی بدیل دانست و افزود: نگرانی در ارتباط با زلزله نه تنها ناشی از وجود گسل‌های موجود در منطقه لارستان است؛ بلکه ناشی از مسائلی همانند گنبد‌های نمکی و دیگر فاکتور‌های مربوطه است. با توجه به معماری شهر لار، اکثر نقاط شهر جزء نقاط آسیب پذیر از منظر خطرات زلزله نبوده و نگرانی زیادی در این زمینه نباید داشت.

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان  با اشاره به اینکه در این واحد دانشگاهی پژوهش‌های بسیاری قوی و تخصصی در زمینه زلزله و ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان انجام شده و یا در حال انجام است از صاحبنظران خواست برای اطلاع بیشتر از این موضوع به حوزه پژوهش و گروه پژوهشی جغرافیای طبیعی واحد لارستان مراجعه کرده و از مسئولان اجرایی شهرستان و استان درخواست کرد در راستای استفاده علمی از این پژوهش‌ها و فعالیت‌های تخصصی و اجرایی با این واحد دانشگاهی در ارتباط باشند.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نیز به بیان دلایل بلایای طبیعی و مخاطرات اقلیمی از منظر قرآن و احادیث پرداخت و خواستار توجه توأمان به ریشه‌های علمی و اعتقادی بسیاری از رویداد‌های غیر قابل پیش بینی و یا قابل پیش بینی طبیعی شد.

به گزارش آنا، زلزله مهیب سال ۱۳۳۹ شهر لار بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند و ۷۵ در صد از خانه‌های این شهر را ویران کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • اطلاعیه شماره ۴ فراجا در خصوص عفاف و حجاب
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی