آزمایشگاه پالایشگاه گاز ایلام استاندارد مدیریت کیفیت ایزو 17025را دریافت کرد
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۹۵۲۰۴
رئیس آزمایشگاه شرکت پالایش گاز ایلام با اشاره به اینکه آزمایشگاه این شرکت از سوی مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران، موفق به دریافت استاندارد بین المللی ایزو 17025 شده است، گفت: آزمایشگاه پالایشگاه گاز ایلام از پیشگامان اخذ و استقرار این استاندارد در سطح شرکت ملی گاز است.
به گزارش برنا از ایلام مجید گراوند با اعلام این خبر افزود: برای ارتقا سطح فعالیت آزمایشگاه به سطح ملی و پس از آن بین المللی، اساسی ترین اقدام کسب ایزو 17025 می باشد که این استاندارد شامل کلیه الزاماتی است که آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون باید آنها را برآورده سازند تا بتوانند اثبات کنند که یک سیستم مدیریت کیفیت را به کار گرفته و از نظر فنی صلاحیت داشته و قادر به فراهم آوردن نتایج معتبر می باشند.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
وی با اشاره به اینکه این استاندارد شامل دو بخش الزامات مدیریتی و الزامات فنی میباشد و برآورده شدن این دو به معنی داشتن صلاحیت بر اساس ایزو 17025 است،اظهار داشت: الزامات مدیریتی شامل سازماندهی سیستم مدیریت کیفیت، کنترل مدارک، بازنگری درخواستها، پیشنهادها و قراردادها، واگذاری آزمون و کالیبراسیون به پیمانکاران، خرید خدمات و ملزومات، ارائه خدمات به مشتریان، اقدامات پیشگیرانه، کنترل سوابق، ممیزیهای داخلی و بازنگریهای مدیریتی و شکایات است.
رئیس آزمایشگاه شرکت پالایش گاز ایلام تصریح کرد: بخش الزامات فنی شامل کارکنان، شرایط محیطی کار، روشهای آزمون و کالیبراسیون و صحه گذاری بر روشها، تجهیزات و امکانات ، نمونهبرداری، تضمین کیفیت نتایج آزمون و کالیبراسیون و گزارشدهی نتایج است.
گراوند به برخی از مزایای اخذ این استاندارد اشاره کرد و افزود: ارتقاء سطح آزمایشگاه و کسب اعتبار ملی و بینالمللی، افزایش اطمینان از صحت نتایج ارایه شده توسط آزمایشگاه، کسب اطمینان از کالیبره شدن مستمر تجهیزات آزمایشگاه، استاندارد کردن روشهای اجرایی و مدیریتی آزمایشگاه، ارتقاء سطح مشتری مداری و امکان پذیرش آزمایشگاه به عنوان آزمایشگاه مرجع از طرف سازمان ملی استاندارد ایران می باشد.
رئیس آزمایشگاه شرکت پالایش گاز ایلام گفت: آزمایشگاه پالایشگاه گاز ایلام دارای قابلیتهای فنی بالایی از جمله انجام آزمایشات اندازه گیری جیوه در مقیاس نانوگرم و توانایی اندازه گیری 80 عنصر در فاز آبی در مقیاس نانو با استفاده از دستگاههای پیشرفته مانند پلاسمای کوپل القایی است.

منبع: خبرگزاری برنا
کلیدواژه: استاندارد ایران پالایش شرکت ملی گاز گاز
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۵۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
تعمرات پالایشگاه ونزوئلا توسط ایران/ افزایش ۱۰ میلیون لیتری ظرفیت تولید بنزین کشور
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش با اشاره به فعالیتهای برونمرزی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران و امضای تفاهمنامه با کشور ونزوئلا گفت: تعمیرات اساسی پالایشگاهی در این کشور توسط کارکنان ما انجام میشود که نشان از اعتماد آنها به تولید ملی کشور دارد.
به گزارش ایسنا، جلیل سالاری در بازدید محمدجواد حاجعلیاکبری، امام جمعه موقت تهران از مدیریت دیسپچینگ شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با ارائه گزارشی از روند فعالیتهای انجامشده، گفت: همکاران ما بهصورت شبانهروزی با همکاری شرکت ملی گاز ایران و وزارت نیرو در این روزهای سرد سوخت مایع نیروگاهها، صنایع سیمان و بخش صنعت در شرایط ناترازی گاز طبیعی را تأمین میکنند.
وی افزود: تجربه سال ۱۳۸۶ سبب شد سوخت جایگزین از ابتدای هر سال پیشبینی و ظرفیت ۵ میلیارد لیتری برای نیروگاهها ذخیره شود تا شرایط پایداری در کشور داشته باشیم.
وی با تأکید بر اینکه سوختمحوری باید به سودمحوری در کشور تبدیل شود، گفت: در شرایط ناترازی گاز طبیعی، سوخت زمستانی موردنیاز همه بخشها اعم از صنایع، حملونقل و خانگی تأمین شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با اشاره به تقویت حجم ناوگان حملونقل و ریلی برای انتقال فرآوردههای نفتی، تصریح کرد: شبکه خطوط کشور درگیر انتقال انرژی بوده به همین دلیل ظرفیت روزانه ۶۰۰ ناوگان ریلی در بندرعباس پیشبینی شد تا انتقال انجام شود.
سالاری با بیان اینکه هر واگن نقش دو نفتکش را برای انتقال فرآوردههای نفتی ایفا میکند، اظهار کرد: همکاران ما همواره در حال بررسی و فعالیت برای سوخترسانی به همه مناطق کشور هستند و اکنون حدود ۱۶ هزار کیلومتر خط لوله در کشور داریم که وظیفه انتقال فرآوردههای نفتی را از مبادی تولید به قطبهای مصرف ایفا میکنند.
به ظرفیت تولید بنزین کشور ۱۰ میلیون لیتر افزوده شد
وی ادامه داد: اکنون ظرفیت توزیع روزانه حدود ۲۳ میلیون مترمکعب سیانجی در کشور وجود دارد و به ظرفیت تولید بنزین کشور نیز ۱۰ میلیون لیتر افزوده شد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه سوختمحوری در کشور باید به سودمحوری تبدیل شود، گفت: ائمه جمعه باید در این فرهنگسازی ما را یاری کنند، در عین حال کمک و همراهی مردم سبب جبران ناترازی گاز در شرایط کنونی شده است.
سالاری همچنین با تأکید بر حفظ امنیت انرژی کشور بیان کرد: سال گذشته معادل ۹۰ میلیارد دلار سوخت مایع در نیروگاهها مصرف شد که در این شرایط بهینه و هوشمندسازی مصرف سوخت و انرژی ضرورت دارد و امیدواریم در بخش انرژی مصوبههای مطلوبی در مجلس شورای اسلامی داشته باشیم.
انتهای پیام