Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: سیستم دارویی کشور در حال پیشرفت و معرفی نوآوری‌های جدید است. این امر نشان دهنده پویایی جدی این حوزه در نتیجه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در دانشگاه علوم پزشکی ایران مرکز همایش‌های رازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این مراسم حادثه سقوط هواپیما را تسلیت گفت و ادامه داد: درد بازماندگان را می‌فهم، زیرا من نیز پدرم را در سانحه هوایی از دست دادم. اما فرق ما انسان‌ها در زمانی اسن که پس از زمین خوردن دوباره روی پای خود بایستیم و آینده بچه‌های این سرزمین را بسازیم.

ستاری ادامه داد: اکنون در وزارت بهداشت شاهد اتفاقاتی ارزشمند هستیم. تولید داخل محصولات حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با فعالیت‌های این وزارتخانه اقدامی ارزشمند است که توسعه دانش حوزه بهداشت کشور را سبب شده است.

بیش از ۲۰ داروی بیوتک در کشور تولید می‌شود
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری توانمندی شرکت‌های دانش بنیان در این حوزه را مثال زدنی دانست و افزود: بهترین شرکت‌های زیست فناوری منطقه متعلق به ایران است و بیش از ۲۰ داروی بیوتک را تولید می‌کنیم.

ستاری با بیان اینکه سازمان غذا و دارو یکی از مترقی‌ترین سازمان‌ها در کشور است، بیان کرد:‌ای کاش در وزارتخانه‌های دیگر نیز چنین سازمانی وجود داشت. مکانی که تست و ارزیابی محصولات تولید شده در این حوزه را انجام می‌دهد و در نهایت محصول وارد بازار می‌شود. پس نهادی که مسئول تامین سلامت کشور است چنین نگاهی دارد و حتی به نیروی جوان مشاوره برای رسیدن به بازار می‌دهد و همین موضوعات خود باعث توسعه فناوری‌ها در این حوزه شده است.

رییس ستاد توسعه زیست فناوری در بخش بعدی سخنان خود به شکل گیری نفکر و فرهنگ نفتی در کشور اشاره کرد و افزود: این فرهنگ در زیرساخت‌های فکری مردم و جامعه نیز نفوذ کرده است و آن‌ها را به سمت کالای خارجی سوق می‌دهد. ساختار‌های فکری و اداری ما در حمایت از سیستم واردات است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین گفت: در صورتی که بهترین تولیدات حوزه بیوتک و تجهیزات پزشکی در کشور وجود دارد، اما نیاز به تغییر ساختار فکری وجود دارد و همگی در یک جبهه باید با این سیستم فکری مبارزه کنیم.

ستاری با بیان اینکه در حوزه بهداشت سرمایه گذاری فوق‌العاده بخش خصوصی رونق فعالیت‌ها را منجر شده است، بیان کرد: در بخش تحقیقات حوزه دارو و تجهیزات پزشکی شاهد اتفاقاتی هستیم که قابل تقدیر است و با مشارکت بخش خصوصی شرکت‌هایی در این حوزه مشغول فعالیت هستند که سالیانه صد‌ها میلیارد دلار در خطوط فروش خود سرمایه‌گذاری می‌کنند. این شرکت‌ها به دنبال جوانان مستعد و خلاق هستند و روی آن‌ها سرمایه گذاری می‌کنند.

رییس بنیاد ملی نخبگان همچنین گفت: سیستم دارویی کشور در حال پیشرفت و معرفی نوآوری‌های جدید است. این امر نشان دهنده پویایی جدی این حوزه در نتیجه سرمایه گذاری بخش خصوصی است. این سرمایه گذاری روی ایده و نوآوری جوانان است که هر چه از تولید حمایت کنیم پذیرای ورود روش‌های جدید و جذب جوانان این سرزمین هستیم.

در پایان این مراسم برگزیدگان بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی جوایز خود را از سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و سعید نمکی وزیر بهداشت دریافت کردند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری سورنا ستاری جشنواره علوم پزشکی رازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۷۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری ، نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، از این شرکت‌ها حمایت مادی و معنوی شود . سید محمد کرباسی در بازدید از یک شرکت دانش بنیان افزود : موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود. وی گفت : در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است. این شرکت دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۵ با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرد و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های فناور دانش‌بنیان قرار می گیرد. مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان نیز در این بازدید،  با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته است گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، گفت : تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود. حمیدرضا پوریعقوبی افزود : شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است. وی گفت : اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند ، نیز بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.  

دیگر خبرها

  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود