Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمدحسین هاشمی گلپایگانی تهیه کننده مسابقه «میدون» درباره این مسابقه و روند حضور شرکت کننده ها در آن به خبرنگار مهر گفت: ابتدا یک مصاحبه کلی از شرکت کننده ها گرفته می شود که برخی از افراد در همان مرحله اول حذف می شوند.

وی ادامه داد: سپس مصاحبه دوم برگزار می شود که دقیق تر است و یک راستی آزمایی برای طرح شرکت کننده هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مصاحبه سوم برای بررسی عمقی طرح هاست که به صورت حضوری انجام می شود و داوران بررسی می کنند که آیا طرح های ارائه شده قابلیت اجرایی شدن و بودن در برنامه را دارد یا خیر.

هاشمی درباره ارائه نمایشی شرکت کننده ها در «میدون» اظهار کرد: ما از ابتدا یک مساله جدی نسبت به این مسابقه داشتیم که چطور یک برنامه خشک و جدی اقتصادی را به یک برنامه عمومی و جذاب برای مردم تبدیل کنیم و برای همین از ابزارهای نمایشی استفاده می کنیم چرا که یک برنامه هر چقدر هم تخصصی و حرفه ای باشد اما وقتی مردم آن را نبینند فایده نخواهد داشت.

تهیه کننده این مسابقه استعدادیابی کسب و کار درباره اینکه مسابقات مشابه در کشورهای خارجی مخاطب بیشتری دارند، اظهار کرد: بعید می دانم اینطور باشد اما از طرف دیگر وقتی برنامه ای چند فصل از آن پخش شده است خیلی متفاوت است با برنامه ای که هنوز فصل اول آن در حال پخش است. اکثر کارشناسان اقتصادی می گویند اصلا فکر نمی کرده اند که «میدون» این قدر دیده شود و از چنین مخاطب بالایی برخوردار باشد.

هاشمی در ادامه درباره چالش های تولید این مسابقه اظهار کرد: یک چالش جدی برنامه این است که از کسی که تخصصی اقتصادی دارد و در کسب و کارش فعالیت دارد، می خواهیم کارش را به صورت نمایشی ارائه دهد و جذاب باشد، باید تلاشمان را بکنیم تا این جذابیت از بین نرود.

وی در پایان با اشاره به شرکت کنندگان برای حضور در برنامه و ارائه طرح های اقتصادی اعلام کرد که تاکنون  بیش از سه هزار نفر درخواست حضور در برنامه را دارند.

کد خبر 4825045 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه سه سیما کسب و کار قاسم سلیمانی تئاتر ایران جشنواره فیلم عمار موسیقی ایرانی سینمای مستند سازمان صداوسیما کنسرت موسیقی سریال ایرانی فیلم سینمایی کارگردان سینما جایزه سینمایی موسیقی کلاسیک پیام تسلیت سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۵۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو رویکرد برای مقابله با چالش قیمت و شکستن انحصار زمین چیست؟

فرید ولدی کارشناس اقتصادی در مورد اهمیت عرضه زمین برای ورود مردم در حوزه ساخت مسکن گفت: در راستای تحقق رشد اقتصادی پایدار، تقویت مشارکت فعال مردم از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از راه های اصلی برای دستیابی به این امر در حوزه ساخت و ساز مسکن است، جایی که مشارکت مستقیم شهروندان می تواند باعث افزایش تولید شود و به رونق اقتصادی کشور کمک کند. با اتخاذ یک رویکرد استراتژیک که ترکیبی از حمایت دولت، تخصیص زمین و تامین مالی قابل دسترس است، می‌توانیم پتانسیل طرح مسکن متحول کننده را که با مشارکت مردم به اجرا در بیاوریم، باز کنیم

وی ادامه داد: کلانشهرهای اصلی ایران مانند تهران و کرج با پیامدهای گسترش عمودی شهری، عرضه محدود زمین و افزایش تراکم جمعیت دست و پنجه نرم کرده اند. این وضعیت نه تنها تراکم ترافیک را تشدید کرده است، بلکه قیمت مسکن را به قیمت های بی‌سابقه‌ای رسانده و مانعی بزرگ برای بسیاری از صاحبان خانه‌های مشتاق ایجاد کرده است. کمبود زمین شهری و محدودیت‌های توسعه افقی باعث شده است که قیمت زمین در تهران به نزدیک به هفت برابر هزینه ساخت و ساز افزایش یابد که بر ضرورت رسیدگی به این موضوع مبرم تاکید دارد.

ولدی با اشاره به لزوم عرضه زمین توسط دولت برای شکستن انحصار زمین گفت: برای مقابله با چالش قیمت بالای مسکن، رفع نیاز روزافزون مردم و شکستن انحصار زمین، یک رویکرد دو جانبه ضروری است. اولاً، دولت باید تأمین زمین برای مردم را در اولویت قرار دهد، و بداند که دسترسی به زمین سنگ بنای ساخت مسکن و کاتالیزور رشد اقتصادی است. ثانیاً، بخش بانکی باید با ارائه گزینه‌های تامین مالی در دسترس و تسهیل جریان اعتباری از طریق پرداخت تسهیلات بانکی به مردم در راستای پروژه‌های ساخت مسکن، نقش محوری را ایفا کند و از این طریق شهروندان را قادر به مشارکت فعال در فرآیند ساخت‌وساز کند.

وی ادامه داد: با اتخاذ این راهبرد، دولت می تواند به تعهد خود مبنی بر ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی عمل کند و در عین حال حس مالکیت و توانمندی را در میان مردم تقویت کند. علاوه بر این، اعطای مجوز برای ساخت خانه های یک طبقه با اصول توسعه شهری افقی مطابقت دارد و رویکرد پایدارتر و عادلانه تر به مسکن را ترویج می کند. همچنین گسترش افقی شهرها و مجوز ساخت خانه های یک طبقه، پتانسیل ایجاد تحول در چشم انداز مسکن در ایران را دارد. این رویکرد نه تنها کاهش قابل توجهی در هزینه‌های ساخت و ساز را نوید می‌دهد، بلکه راه را برای گزینه‌های مسکن مقرون به صرفه‌تر هموار می‌کند و در نتیجه به موضوع مبرم مقرون به صرفه بودن ساخت مسکن می‌پردازد.

این کارشناس اقتصادی  گفت: سال جاری فرصتی محوری برای دولت برای تحقق وعده های خود و رفع نیازهای مسکن ملت است. ایران با توانمندسازی شهروندان از طریق تخصیص زمین، تأمین مالی در دسترس و ترویج ساخت و ساز مسکن یک طبقه، می‌تواند مسیری را به سوی رشد اقتصادی باز کند که ریشه در مشارکت عمومی دارد. این رویکرد نه تنها حس مالکیت و غرور را در میان مردم تقویت می‌کند، بلکه به توسعه پایدار شهرها کمک می‌کند و توزیع عادلانه‌تر منابع و فرصت‌ها را تضمین می‌کند. ایران با پذیرش این چشم انداز می تواند راه را برای آینده ای هموار کند که در آن مسکن نه تنها یک ضرورت بلکه کاتالیزوری برای شکوفایی اقتصادی و انسجام اجتماعی باشد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • رویکرد ترکیبی دولت برای مقابله با چالش قیمت مسکن چیست؟
  • دو رویکرد برای مقابله با چالش قیمت و شکستن انحصار زمین چیست؟
  • چالش‌های تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • عملیات «وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است
  • عملیات«وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است
  • تیک‌تاک فقط ۲۴ ساعت برای شفاف‌سازی مهلت دارد!
  • برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند
  • توصیه داور مسابقه «میدون» به دانشجویان برای تجارت موفق/ چگونه می‌توان نرم‌افزارهای جهانی را تبدیل به مدل ایرانی کرد؟
  • تراکم جمعتی تهران به ۱۴۰ نفر در هکتار رسید
  • شبیه‌سازی آزمون‌های شبه‌نهایی با امتحانات نهایی / برای شرکت در آزمون‌ها الزامی نیست