Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازرس هیئت مدیره انجمن داروسازان تهران گفت: تأخیر سازمان بیمه‌گر در پرداخت هزینه‌ها باعث می‌شود تا شرایط تهیه دارو برای داروخانه سخت شود، از طرفی دیگر شرکت‌های داروسازی برای تولید دارو به پول نقد نیاز دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدرضا کشاورز با اشاره با این که طرح نسخه‌های الکترونیک بیمه سلامت طرحی خوب و کارآمد است، اظهار کرد: انجمن داروسازان تهران به عنوان بخشی از جامعه سلامت کشور حاضر است تا در روند اجرای این طرح تمام همکاری های لازم را با نهادهای متولی به کار ببندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که اجرای طرح نسخه‌های الکترونیک برای بیمارستان‌ها هزینه ایجاد می‌کند، عنوان کرد: داروخانه‌ها برای تبدیل داده‌های مختلف از حالت کاغذی به حالت الکترونیک روزانه هزینه‌های بسیار زیادی را خرج می‌کنند.

بازرس هیئت‌مدیره انجمن داروسازان تهران اضافه کرد: رصد شدن عملکرد داروخانه‌ها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای داروخانه‌ها هزینه ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به این‌که در شرایط فعلی داروخانه‌ها وضعیت اقتصادی مطلوبی ندارند، تصریح کرد: در حال حاضر نقدینگی داروخانه‌ها در اختیار سازمان‌های بیمه‌گر قرارگرفته است و بیمه‌ها با تأخیر هزینه‌های جاری را پرداخت می‌کنند.

کشاورز افزود: تأخیر سازمان بیمه‌گر در پرداخت هزینه‌ها باعث می‌شود تا شرایط تهیه دارو برای داروخانه سخت شود، از طرفی دیگر شرکت‌های داروسازی برای تولید دارو به پول نقد نیاز دارند.

بازرس هیئت‌مدیره انجمن داروسازان تهران ادامه داد: با ایجاد نسخه‌های الکترونیک داروخانه‌ها می‌توانند سرویس‌های بهتری را به مردم ارائه دهند و درعین‌حال به نقدینگی خود در زمان مناسب دست پیدا کنند.

انتهای پیام/4076/

منبع: آنا

کلیدواژه: دارو بهداشت و درمان بیمه سلامت داروخانه نسخه های الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲۴۵ بازرسی از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ دکتر سید علی وکیلی گفت: واحد دارو در طرح نوروزی ۱۱۴ بازرسی از داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه در استان داشته است.

وی با بیان اینکه تجهیزات و ملزومات پزشکی نیز بیش از ۳۰ بازدید را از مراکز بیمارستانی، صنوف و داروخانه‌ها انجام داده است، افزود: واحد نظارت بر فرآورده‌های طبیعی و سنتی هم بیش از ۴۰ بازدید از عطاری‌ها و داروخانه‌ها ثبت کرده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علومپزشکی استان گفت: از سوی واحد نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی ۵۸ بازدید از واحد‌های تولیدی انجام شده است.

دکتر وکیلی ادامه داد: مجموعا ۲۴۵ بازدید از صنوف، داروخانه ها، مراکز بیمارستانی، واحد‌های تولیدی و... توسط معاونت غذا و دارو تا هشتم فروردین انجام شده است. 

وی با تاکید بر اینکه طی ایام تعطیل نیز به شکایات مردمی رسیدگی می‌شود، گفت: مردم می‌توانند از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ تخلفات مشاهده شده و شکایات خود را ثبت کنند.

دیگر خبرها

  • بلیت‌فروشی دیدار تراکتور و سپاهان آغاز شد
  • کاهش ۸۶ درصدی پرداخت از جیب مردم برای ۲۶۰ قلم دارو با اجرای طرح دارویار
  • توزیع ۲۰ میلیون عدد وارفارین وارداتی در کشور
  • انجام ۲۴۵ بازرسی از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی 
  • تشدید بازرسی از داروخانه‌ها در تعطیلات نوروزی
  • همراهی داروخانه‌ها در عرضه شیرخشک دولتی تایید شد
  • مشکل جدی در تامین دارو و شیر خشک وجود ندارد
  • توزیع ۲۰ میلیون داروی وارفارین طی ۴ ماه
  • معرفی دو عطاری متخلف به مراجع قانونی در ارومیه
  • وضعیت نامناسب تامین داروی بیماران تالاسمی / سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی به تعهداتشان عمل نکردند