Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین دوره رقابت های قهرمانی کشور پاراوزنه برداری بانوان در محل فدراسیون از روز پنجشنبه آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از وب سایت فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین، اولین دوره مسابقات قهرمانی کشور پارا وزنه برداری بانوان بزرگداشت شهید سردار سپهبد سلیمانی در روزهای 26 و 27 دی ماه در محل فدراسیون برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مسابقات 76 ورزشکار در بخش بزرگسالان، 5 ورزشکار در رده جوانان از 19 استان با یکدیگر به رقابت می پردازند.

کلاسبندی پزشکی و جلسه فنی بانوان فردا چهارشنبه 25 دی ماه انجام می شود. حضور مربی و سرپرست خانم در بخش بانوان الزامی است و مربیان حاضر در بخش بانوان می‌بایست کارت مربیگری وزنه‌برداری یا گواهی مربیگری پاراوزنه‌برداری را داشته باشند.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: بانوان وزنه برداری شهید فدراسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۷۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوی‌ترین آتش‌نشان ایران؛ رضا قیطاسی بخت اول قهرمانی مسابقه مردان آهنین ۱۴۰۳ کیست؟

زی‌سان: بعد از سالها نخستین قسمت از مجموعهٔ خاطره‌انگیز «مردان آهنین» یا همان «قوی‌ترین مردان ایران»، شامگاه چهارشنبه، اول فروردین‌ماه ۱۴۰۳، در شکل‌وشمایلی جدید از شبکهٔ ورزش سیما پخش شد.

به گزارش زی‌سان؛ در پایان رقابت‌های گروه اول از شرکت‌کنندگان در این دوره از مسابقات، غول ۲۰۸سانتی‌متری کبودرآهنگی با اقتدار در صدر جدول قرار گرفت و به مرحلهٔ بعد صعود کرد تا در یک‌هشتم با ۱۵ تن دیگر بجنگد.

داور این دوره از مسابقات پیمان ماهری پور است. بیوگرافی پیمان ماهری پور را اینجا بخوانید.

در این گروه، رضا قیطاسی، با ثبت رکورد‌های عالی و کسب امتیاز کامل در هر چهار بخش مسابقه، ۱۶ امتیاز به‌دست آورد و به‌راحتی راهی دور بعد این رقابت‌ها شد. (زانکو قاسمی از کردستان نیز در رتبهٔ دوم جای گرفت.)

قوی‌ترین آتش‌نشان ایران!

این ورزشکار همدانی از ۲۳سالگی پای به این عرصه گذاشته و تا امروز افتخارات ملی بسیاری در این زمینه به‌دست آورده است که از آن جمله می‌توان به قهرمانی در هجدهمین دورهٔ مسابقات قوی‌ترین مردان کشور اشاره کرد.

قیطاسی، همچنین، به چندین عنوان بین‌المللی و جهانی رسیده است؛ یک قهرمانی و یک نایب‌قهرمانی در مسابقات قوی‌ترین مردان جهان و نیز کسب رتبهٔ نخست در رقابت‌های جهانی طناب‌کشی از این دست است.

این ورزشکار ترک‌زبان، که اکنون ۳۷ سال دارد و پدر دو فرزند است، با آنچه در این دوره از خود به‌نمایش گذاشت، نشان داد که هنوز هم می‌تواند از مدعیان این عرصه و نامزد کسب عنوان قهرمانی باشد.

با این‌همه، قیطاسی، که از کودکی در فکر کمک به مردم و دستگیری از ایشان بوده است، امروز، همان‌طور که آرزو می‌کرده است، به‌عنوان آتش‌نشان فعالیت می‌کند و برای هم‌وطنان خود غیورانه به آب و آتش می‌زند.

«مردان آهنین»، که در این دوره علی‌رام نورایی اجرای آن را برعهده دارد، هر شب، ساعت ۲۰، از شبکهٔ ورزش پخش می‌شود. در این دوره، ۳۲ مرد، در قالب ۸ گروه ۴نفره، با هم مبارزه می‌کنند.

رضا قیطاسی؛ بخت نخست قهرمانی مردان آهنین امسال

همدان رضا قیطاسی، ورزشکار تنومند کبودراهنگی پرچمدار ورزش‌های قدرتی کشور بوده که همواره در مسابقات ملی و فراملی خوش درخشیده است.

به گزارش زی‌سان؛ این پهلوان و قهرمان سی و هفت ساله با اخلاق کبودراهنگی در هفته گذشته نیز با شرکت در هیجدهمین دوره مسابقات قوی‌ترین مردان کشور که در سالن شهید چمران تهران برگزار شد، در پایان دو روز رقابت سخت و طاقت‌فرسای ورزشکاران در دسته ۱۰۵+ کیلوگرم موفق به کسب رتبه نخست و قهرمانی این مسابقات شده و عنوان قوی‌ترین مرد ایران در سال ۱۴۰۲ را از آن خود کرد. به همین منظور گپ و گفتی با این ورزشکار قهرمان کبودراهنگی داشتیم.

خودش درباره زندگی شخصی خود گفته است: از کودکی به ورزش علاقمند بودم و با ورزش بزرگ شده‌ام و پیش از ورزش قدرتی و بدنسازی، در رشته والیبال فعالیت داشتم.

در سن ۲۳ سالگی به علت فیزیک بدنی تنومندی که داشتم، به پیشنهاد مربیان خود به ورزش‌های قدرتی و بدنسازی روی آوردم، تاکنون نیز در این رشته در حال فعالیت هستم ضمن اینکه آموزش و مربیگری این رشته از ورزش را در شهرستان خود برای علاقمندان برعهده دارم.

شغل اصلی بنده آتش‌نشان است، از کودکی شغل آتش‌نشانی آرزویم قلبی‌ام بود تا بتوانم در این شغل به مردم کمک کنم و خوشبختانه به آرزوی کودکیم رسیدم. 

در حال حاضر دارای یک فرزند دختر دو ساله هستم که قصد دارم که فرزندم را هم به سمت ورزش ترغیب و تشویق کنم و از خردسالی در ابتدا در زمینه رشته ژیمناسیک فعالیت خود را شروع کند و بعد از این ورزش پایه از ۱۰ سالگی با توجه به نوع استعدادش در هر یک از رشته‌های ورزشی که علاقه داشت، بسته به نوع فیزیکی بدنیش روی آورد.

در هجدهمین دوره مسابقات قوی‌ترین مردان کشور از تمام استان‌ها نماینده‌ای حضور داشت و ۴۸ نفر ورزشکار سنگین وزن در این مسابقه شرکت کرده بودند. در روز مقدماتی مسابقه چهار آیتم انجام شد و ۱۰ نفر به فینال راه پیدا کردند و در روز دوم مسابقه طی رقابت این تعداد از ورزشکاران راه یافته به فینال از ۹ آیتم تعداد هفت آیتم را رکورد زدم و در یک آیتم باقی مانده به آخر که آیتم گوی بود، قهرمانی بنده را اعلام کردند، اما به احترام تماشگران و برادران فاطمی که جام به نام ایشان بود، آیتم گوی را که شامل هفت گوی سنگی ۱۰۰ کیلو تا ۲۲۰ کیلو بود را انجام داده و در بار آخر نیز در این آیتم رکورد زدم و به این ترتیب قهرمانی هجدهمین دوره این مسابقات به عنوان قوی‌ترین مرد سال ۱۴۰۲ را کسب کردم.

تاکنون دو دوره نایب‌قهرمان ایران و یک دوره قهرمان کارگری ایران شده بودم. سال گذشته نایب‌قهرمان جهان در کشور روسیه در مسابقه قوی‌ترین مردان جهان شدم و فرودین‌ماه امسال هم در کشور ازبکستان رتبه نخست قوی‌ترین مرد جهان را کسب کردم.

در مسابقات بومی محلی طناب‌کشی انفرادی چهار سال پیش رتبه قهرمانی جهانی را موفق به کسب شدم ضمن اینکه در مسابقات المپیک بومی محلی کشور ترکیه مسابقه توپ کشی از بین ۱۰۱ ورزشکار کشور‌های مختلف نخستین طلای تاریخ کشور ایران را در این رابطه کسب کرده و به دست آوردم.

از موفقیت بنده در مسابقات هجدهمین دوره قوی‌ترین مردان ایرانی مردم شهرستان کبودراهنگ بسیار خوشحال شدند و استقبال بسیار خوبی از بنده داشتند که این لطف آنها قابل تقدیر بود.

معمولا قوی‌ترین مردان باید غذا‌های پُر کربوهیدرات و پُر پروتئین شامل انواع گوشت قرمز، سفید و ماهی، برنج، ماکارونی و سیب‌زمینی بخورند و فست فود و نوشابه معمولا در رژیم غذایی ما جایی ندارد.

رضا قیطاسی با قد دو متر و هشت سانت و با وزن ۱۶۵ کیلوگرم در این دوره از مسابقات مردان آهنین شرکت کرده است. او سنگین‌ترین وزنی که تاکنون در گوی‌های سنگی زده‌ است ۲۵۳ کیلو بوده است و رکوردار گوی آسیا شده است. 

علت هیجان مسابقات مردان آهنین برای مردم شاید به علت وزنه‌های سنگین است که مردان آهنین در این مسابقات حمل می‌کنند و تا لحظه آخر همه منتظرند که نفر قهرمان مسابقات مشخص شود. قوی‌ترین مردان ایران همگی خود را سرباز ایران اسلامی می‌دانند و سینه سوخته ایران اسلامی هستیم و هر جا نیاز باشد در خط مقدم برای خدمتگزاری به ایران اسلامی آماده‌ایم.

رژیم غذایی رضا قیطاسی

جوانان ورزشکار در این حیطه به هیچ عنوان دارو و یا مکمل‌های خودسرانه استفاده نکنند و در صورت مصرف هر گونه مکمل‌ها، تحت نظر پزشک و مربی و دارای تأییدیه وزارت بهداشت باشد و از سطح داروخانه‌ها تهیه شود. توصیه می‌کنم که از سالم‌ترین تغذیه که غذای سالم خانگی است، استفاده شود. اگر ورزشکاران این رشته شش تا هفت وعده در روز غذای خانگی مصرف کنند نیازی به استفاده از مکمل‌ها نخواهند داشت.

tags # مردان آهنین سایر اخبار (تصاویر) لئوپون، پادشاهِ پادشاهان؛ حیوان عجیب و غول‌پیکری که حاصل جفت‌گیری پلنگ و شیر است! (تصاویر) دانشمندان چهرۀ یک انسان اولیه را شناسایی کردند؛ انسان اولیه این شکلی بود! (تصاویر) چند سال پس از مردن انسان‌ها زمین چه شکلی خواهد بود؟ انسان‌هایی که خوراکشان گوشت انسان است!

دیگر خبرها

  • قوی‌ترین آتش‌نشان ایران؛ رضا قیطاسی بخت اول قهرمانی مسابقه مردان آهنین ۱۴۰۳ کیست؟
  • خط خوردن الهام حسینی از فهرست مسافران تایلند
  • از خداحافظی دو ستاره ناب وزنه‌برداری تا رقابت با غول‌ها در پاریس
  • دختر وزنه‌بردار ایران به جام‌جهانی تایلند اعزام نمی‌شود
  • مروری بر کارنامه ورزش قم در تابستان ۱۴۰۲
  • اعلام ترکیب تیم ملی تکواندو اعزامی به رقابت‌های قهرمانی آسیا
  • اعلام ترکیب تیم ملی تکواندو در قهرمانی آسیا
  • تیم ملی با هشت تکواندوکار به ویتنام می رود
  • معرفى تركيب تيم ملى تكواندو براى اعزام آسيايى
  • ترکیب تیم ملی تکواندو معرفی شد/ اعزام هشت تکواندوکار به قهرمانی آسیا