Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: 12مادر باردار از مناطق فاقد راه دسترسی و آبگرفته توسط اورژانس هوایی به بیمارستان انتقال یافته اند.

دکتر پیرحسین کولیوند در حاشیه جلسه مدیریت بحران شهرستان چابهار اظهار کرد: از ابتدای بحران سیل تاکنون ۵۳ مادر باردار از مناطق سیل زده به بیمارستان منتقل شده اند.


رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه مردم مناطق سیل زده نیاز مبرم به امداد رسانی و توزیع اقلام امدادی دارند، گفت: عدم ارتباط راه‌ها نباید مشکلی در ارائه خدمات ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی با بیان اینکه ۱۲ مادر باردار از مناطق فاقد راه دسترسی و آبگرفته توسط اورژانس هوایی به بیمارستان انتقال یافته اند گفت: بالگرد اورژانس هوایی گناباد از فردا جهت خدمات رسانی به بیماران و شهروندان نیازمند گرفتار در سیل در چابهار به جمع نیروهای موجود اضافه خواهد شد.

رئیس اورژانس کشور افزود: عدم ارتباط راه‌ها نباید مشکلی در ارائه خدمات ایجاد کند و ما موظف به رفع مشکلات مردم با استفاده از امکانات موجود هستیم. هرچقدر بهتر بتوانیم بحران را  کنترل کنیم از مشکلات آتی مردم جلوگیری کرده و برای کمک به مردم همه توان و امکانات کشور را گسیل خواهیم کرد و جهت کاهش مشکلات مردم هیچ محدودیتی نداریم.

کولیوند با تاکید بر اینکه بررسی ویژه بیماری های منتقله از آب و مشکلات بهداشت محیط با تیم های خبره عملیاتی انجام می شود، گفت: از ۳۲۷ روستای تحت پوشش شبکه بهداشت چابهار، ۱۲۰ روستا در محاصره آب و نیازمند مواد غذایی و بهداشتی هستند. همچنین کمبودهای دارویی درحال ارسال است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

به گفته وی، مردم مناطق سیل زده نیاز مبرم به امداد رسانی و توزیع اقلام امدادی دارند.

رئیس اورژانس کشور اظهار کرد: اورژانس هوایی با ۷ پرواز در روز جاری به ۱۴ بیمار در مناطق قصرقند و چابهار امداد رسانی و آنها را به بیمارستان منتقل کرده است. ۴ تیم واکنش سریع و ۲ تیم پشتیبان از اورژانس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در منطقه دشتیاری مستقر شده اند. همچنین ۳ تیم بهداشتی نیز از دانشگاه علوم پزشکی کرمان صبح فردا در منطقه کار امدادرسانی را شروع خواهند کرد.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۰۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان

غلامعلی جاودان  رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت افزود: پارسال این طرح در شهر‌های بندرلنگه و حاجی آباد اجرا شد که امیدواریم امسال این طرح به طور کامل در شهر‌های استان اجرا شود.

وی گفت: طرح جامع سلامت در روستا‌های استان اجرا شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش بیمار‌های غیر واگیر از جمله فشار خون افزود: در اجرای طرح سلامت خانواده برای مراقبت از هر دو هزار نفر در حوزه شهری یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.

جاودان گفت: ایجاد هزار تخت بیمارستانی از دیگر برنامه‌های امسال دانشگاه علوم پزشکی استان است که امیدواریم با حمایت‌های دولت این برنامه اجرایی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان میناب با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس با پیشرفت خوبی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

جاودان گفت: در دوسال گذشته از فعالیت تاکنون یک میلیون و ۲۲۰ نفر در بیمارستان‌های استان ۱۰ میلیون خدمات بستری استفاده کردند.

وی افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار زایمان در بیمارستان‌های استان انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:۷۰ قلم تجهیزات پزشکی سنگین به ارزش ۶ هزار و ۹۱۸ میلیارد تومان در بیمارستان‌های استان مستقر شده اند.

جاودان افزود: ۹۰ پایگاه اورژانس زمینی، اورژانس هوایی بال ثابت و ۴ فروند اورژانس دریایی در هرمزگان فعال است.

وی گفت: شناور اورژانس دریایی برای جزیره بوموسی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: برای تجهیز این اورژانس ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.

منوچهر کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست با اشاره باینکه در استان ۷۳۰ پزشک متخصص داریم، گفت: در استان ۴۵۳ پزشک متخصص کمبود داریم.

حامد فلاح معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیزگفت: داروخانه‌های استان ۳۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گرمطالبه دارند.

در پایان این نشست از پوستر جشنواره رسانه و سلامت هرمزگان رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • انتقال کارگر مصدوم شهر موچش با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان
  • انتقال مادر باردار از ارتفاعات جیرفت با بالگردبه بیمارستان
  • مراقبت از هزار و ٣١٣ مورد مادر باردار در فریمان
  • پیگیری علت فوت مادر باردار در اندیمشک
  • مهارت کارشناسان اورژانس ناجی مادر و نوزاد دوقلویش
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • جا به جایی بیمارتوسط بالگرد هوایی اورژانس ۱۱۵ هرمزگان
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان
  • ۱۱ مادر باردار در سیل اخیر بلوچستان نجات یافتند